QUOTE(Forget @ 2011 04 05, 08:54)
Prie ko čia vertimas? Ir iš vis tokį dalyką kaip hiperbolizacija suprantate? Mano jokių norų nereikėtų pildyti, nes aš į tą žmogų žiūrėti negalėčiau. Bet su laiku įrodydamas, kad nori bandyti kurti gyvenimą kartu, užsitarnautų pasitikėjimą
Visų pirma niekas nešnekėjo apie visą gyvenimą. O antra, ar dabar jis nebus griaužiamas? Kiekvienas išėjimas, kiekviena sms palydima nepasitikėjimu. Būtent ir pabrėžiau, kad taikytis reikia tada , kai tikrai žmogui atleidai ir paleidai klaidas. O ne visą gyvenimą gyventi paranojije kur išėjo, kodėl išėjo ir panašiai. Sorry, aš taip nemoku, vyras tai puikia žino. Jei jūs mokate, džiugu.
suprantame visas hiperbolizacijas, teko ir man tą patį pavartoti sakinyje "vykdyti visus nurodymus" turėjote suprasti hiperbolių meistre

šiaip ar taip, niekas nekalbėjo apie "aš tave išdaviau, atleisk" ir atsakymą "gerai, viskas ok, pamiršau jau"
aš tik manau, kad noras turi būti iš abiejų žmonių pusės, o ne tu dabar kaltas įrodinek verskis per galvą o as žiūrėsiu su bizūnu r spręsiu ar pakankamai viskas įrodyta. noras tęsti sanktykius po išdavystės turi būti abipusis...Tada ir "išdavęs" darys viską ką gali, jei nuoširdžiai gailėsis (o ne kaip kažkas sakė galvos kaip kitąkart atsargesniam būt) bet ir tas "išduotasis" turi įdėti pastangų, stengtis suprasti atleisti ir t.t. skaičiau kažkokiam strapsny, kad išdavystė šeimoje prilyginama kaip šeimos "namo" sprogimui...ir mano nuomone, atstatyti "namo" vienas žmogus nepajėgs - pastangos turi būti abipusės.