Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(misis Mount @ 2011 04 06, 17:52)
Pakanka nepakanka , bet kol seksas geras vyrai ir moterys maziau ir konfliktuoja . Emocine iskrova ateina per seksa . Kai tas nutruksta , iskrovos lenda per visur kitur . Beto gera seksa ne taip ir sunku susirast , kai jis su sutuoktiniu nusibaigia .
Taigi ta neistikimybe kaip ir padeda nulaikyt stoga vietoj .
Papildyta:

Na zinot ir nusisnekejot  , kaip galima stengtis kazka jausti ar nejausti .
Jausmas arba yra arba ne . Stengtis galima , mokytis , dirbti , keistis. Bet jausmai pastangoms nepavaldus . Niekaip negali pasistengti ir kazka pamilti .
Bet gali pasistengti ir grindis isplauti . Tinginystes jausmas vienintelis valdomas pastangomis . Visi kiti jausmai nelabai.

1. Visiska tiesa. Organizme prisigamina "teisingu" mediagu ir buitines smulkmenos jokiu negeru emociju.

2. Su jausmais viskas tvarkoje. Galima stengtis juos pakoreguoti ir labai norint tikrai imanoma.

Neistikimybe sukelia nusivylima zmogumi, nes jis buna prisizadejes buti istikimas ir kita puse to is jo tikisi, o taip pat duoda smugi saugumo jausmui... Sukyla visokiu neigiamu emociju, bet jas suvaldyti galima tik tam reikia trupucio laiko.

Pykti, susierinima galima islieti ir produktyviai: pvz. man labai padeda namu tvarkymas. Dviguba nauda gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 06 balandžio 2011 - 18:15
He he . Buna , buna . Vienas nesivaldo reiskiasi , reiskiasi , kitas skaitikli ijunges nutyli . Tinkamas skaicius stukteli ir pareiskiama : viso gero , pasimatysim skyrybu teisme . Tada tas issireiskejas nustemba , o ko tu nieko nesakei ? Tai kad nebuvo imanoma isiterpti i tavo israiskas.
Ir dar vertybiniu seimu propaguotojos ; kai tos seimos dar egzistavo , tai moteriai po gimdymo padedavo kitos seimos moterys , dabartinis seimos modelis yr labai jaunas dalykas . Dabar is vyru tikimasi to , ka seniau atlikdavo vyresnes seimos moterys , ar kokie seneliai .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 06, 19:06)
Na nezinau, manau viska galima suvaldyti, svarbu suvokti, kaip tai padaryti. Tarkim, megstu neigiamas emocijas nukreipti kita vaga.
Tarkim, namuose susinervinau, tuomet palendu po dusu, vanduo nuo manes nuplauna neigiamas emocijas. Na jei jau kraujas uzvire, tuomet einu sportuoti, ar skalbiu rankomis, skalbdama viska susakau ka noriu pasakyti, tai viduje vadinu rpepeticia pries "kalba". Po viso to galiu susitikti su vyru ir pasakyti ka noriu, "garas" yra nuleistas, ir mintis destau konstruktyviai, ne taip itakotas emociju. Ir t.t. ir t.t.
Papildyta:
Manyciau, nusivilimu bandoma pateisnti neistikimybe, bet tikrai tai nera nusivilimo israiska.
Agresija yra sukelejas jausmu, bet ne israiska. Skausma gali sukleti argresija. Skausma, pykti sukelia ir meile,  mirksiukas.gif

Nu nemanau kad vanduo gali pyktį nuplauti, greičiau kokį purvą tiktai... Sportas irgi panašiai. Nelabai adekvati reakcija būtų, kai kitas žmogus tave nuskriaudė, o tu viską išlieji ant skalbinių ar dar kažin ko pašalinio... Aš galvoju, tokiu atveju reiktų daryti kitaip: pirmiausia kaip reikalas dedi tam žmogui į snukį, o tada eini skalbtis ar pasilakstyt galutiniam nusiraminimui. Tada va bus darna, ir skalbiniai nebus nutrinti per daug. O kas čia per repeticijos dar gali būt? Gyvenimas ne spektaklis koks.
Aišku jei žmogus tiesiogiai nieko blogo tau nepadarė, tada nereik jo ir skriausti. Jeigu jo natūra tau tinka, tai ir gyveni sau žmoniškai. Tai ir yra svarbiausia.
Neištikimybė - kas čia per išgalvotas reikalas? Nu kai šuo su visam pabėga nuo šeimininko tai suprantu, bet kai išbėga, pasilaksto ir grįžta, tai kokia neištikimybė? g.gif O nusivylimo kaip tokio nesuprantu aš visai. Gi gamta kiekvieną savaip apdovanoja, reikia tik netingėt tas dovanas pasiimti.
O kodėl agresija ne išraiška? Jei kas ką užpuola tai ne be reikalo gi, o iš pykčio arba iš baimės. O meilė gamtai tikrai neturėtų sukelt nei skausmo nei pykčio.
Atsakyti
Boba 2, jus nemirtinga lotuliukas.gif , duok dieve jums sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 06, 19:08)
Pykti, susierinima galima islieti ir produktyviai: pvz. man labai padeda namu tvarkymas. Dviguba nauda gaunasi smile.gif

Nu aš tai anėkaip neįsivaizduoju kaip galėčiau iš pykčio namus tvarkyt blink.gif . Greičiau jau atvirkščiai - apversčiau anuos aukštyn kojom visus tuos pykčio sukėlėjus besivaikydama.

QUOTE(misis Mount @ 2011 04 06, 19:13)
He he . Buna , buna . Vienas nesivaldo reiskiasi , reiskiasi , kitas skaitikli ijunges  nutyli . Tinkamas skaicius stukteli ir pareiskiama : viso gero , pasimatysim skyrybu teisme . Tada tas issireiskejas nustemba , o ko tu nieko nesakei ? Tai kad nebuvo imanoma isiterpti i tavo israiskas.
Ir dar vertybiniu seimu propaguotojos ; kai tos seimos dar egzistavo , tai moteriai po gimdymo padedavo kitos seimos moterys , dabartinis seimos modelis yr labai jaunas dalykas . Dabar is vyru tikimasi to , ka seniau atlikdavo vyresnes seimos moterys , ar kokie seneliai .

Tai aš ir sakau, nesąmonės čia su tais skaitikliais visokiais. Tik nesusipratimus skatina.
O koks tas modelis šeimos dabartinis? Manau žmonės visi turėtų vieni kitiem padėt, mokėti dalintis viskuom ir t.t.

QUOTE(Moonte @ 2011 04 06, 19:31)
Boba 2, jus nemirtinga  lotuliukas.gif , duok dieve jums sveikatos  4u.gif

Visi mes mirtingi. O sveikatos kiek jau davė gamta, su tiek reik ir gyvent. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 06, 18:51)
Nu aš tai anėkaip neįsivaizduoju kaip galėčiau iš pykčio namus tvarkyt blink.gif . Greičiau jau atvirkščiai - apversčiau anuos aukštyn kojom visus tuos pykčio sukėlėjus besivaikydama.

Va va.. biggrin.gif kol neišrėšiu in akis visko, ką apie tą svolačių galvoju- tol jokie kambariai man ne galvoj lotuliukas.gif neprisiversčiau nė dulkelės pajudint,,,o kas dėl tų rėkavimų lovoj- visai nepriklauso nuo decibelų stiprumo tai ką moteris jaučia...tik durnas diedas patikės garsais ir manys ,kad jau anas- didvyris....ne visada norisi šūkauti, kartais užgnaužia žadą iš malonumo, ir visai nesiruošiu prievartaut save ir šūkaut, kad diedui patiktų.....jei nesuvokia, gerai, ar blogai savo darbą dirba- jo problemos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2011 04 06, 16:52)
Na zinot ir nusisnekejot  , kaip galima stengtis kazka jausti ar nejausti .
Jausmas arba yra arba ne . Stengtis galima , mokytis , dirbti , keistis. Bet jausmai pastangoms nepavaldus . Niekaip negali pasistengti ir kazka pamilti .
Bet gali pasistengti ir grindis isplauti . Tinginystes jausmas vienintelis valdomas pastangomis . Visi kiti jausmai nelabai.

na žinot ir nusišnekėjot nes nesakiau stengtis kažko jaust ar nejaust
Atsakyti
Dabar atsiminiau patarle "Ikalbejo sveikam liga". Ar cia ne apie tai, kai zmogus inspiruoja jausmus, pojucius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 04 06, 21:56)
Va va.. biggrin.gif kol neišrėšiu in akis visko, ką apie  tą svolačių galvoju- tol jokie kambariai man ne galvoj lotuliukas.gif neprisiversčiau nė dulkelės pajudint,,,o kas dėl tų rėkavimų lovoj- visai nepriklauso nuo decibelų stiprumo tai ką moteris jaučia...tik durnas diedas patikės garsais ir manys ,kad jau anas- didvyris....ne visada norisi šūkauti, kartais užgnaužia žadą iš malonumo, ir visai nesiruošiu prievartaut save ir šūkaut, kad diedui patiktų.....jei  nesuvokia, gerai, ar blogai savo darbą dirba- jo problemos... lotuliukas.gif

Nelabai čia ką supratau, tiktais tas rėkavimas užkliuvo g.gif . Aš sakyčiau, kad rėkaut verta nebent tada kai nori ką nors iš tolo prisišaukti. O kai žmogus stovi tiesiai priešais tave, jokie riksmai neatstos gero dėjimo snukin (jeigu anas tą užsitarnavo). Arba įkąst galima, o kartais ir paglostyt (žiūrint kaip gamta šaukia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boba2: 06 balandžio 2011 - 21:52
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 06, 22:46)
Nelabai čia ką supratau, tiktais tas rėkavimas užkliuvo g.gif . Aš sakyčiau, kad rėkaut verta nebent tada kai nori ką nors iš tolo prisišaukti. O kai žmogus stovi tiesiai priešais tave, jokie riksmai neatstos gero dėjimo snukin (jeigu anas tą užsitarnavo). Arba įkąst galima, o kartais ir paglostyt (žiūrint kaip gamta šaukia).

Jo, dedi i snuki, o kai paklausia "uz ka?" atsakai: nu, kad taip gamta pasauke lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 07 balandžio 2011 - 11:39
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 07, 12:37)
Jo, dedi i snuki, o kai paklausia "uz ka?" atsakai: nu, kad taip gamta pasauke  lotuliukas.gif

Aš čia kalbėjau apie tuos atvejus kai žmogus tau kelia tiesioginę grėsmę... Tada jis ir pats turėtų susiprast už ką gavo.
Kalbant apie tą jūsų vadinamą neištikimybę pasakyčiau gerokai kitaip. Negalima skriausti žmogaus arba rėkti ant jo vien todėl, kad anas išbėgo pasilakstyt. Tokiu atveju gi tik blogiau būtų, nes reakcija tai būtų labai neadekvati. Atsimenu, mūsų kaimynų vaikas kažkada buvo prisijaukinęs katiną iš kažin kur atklydusį... Kai žiemą duodavo anam paėst, tai anas ir priprato, ateidavo kiekvieną dieną, net ir atšilus orui. Nors ne šuo, bet ištikimas buvo, tik kartais išbėgdavo kitur pasilakstyt. Ale vienu metu tam vaikui kažkas užėjo, ir pradėjo anas tą katiną skriausti - tai prie krūmo pririšdavo, tai upėn įmesdavo, o vieną kart taip spyrė subinėn, kad tas katinas lėkė kelis metrus doh.gif . Tai nuo tada, kiek atsimenu, anas vis rečiau ir rečiau ateidavo, kol pabėgo galų gale su visam... Taip ir žmonėm gi būna, užtat ir sakau, kad nieko nereik skriausti be reikalo. Visiem kartais reik pasilakstyt, bet jei žmogus namie dar randa kažką gero, visada anas sugrįš. Nebent geresnį lizdą susiradęs būtų...
Atsakyti
QUOTE(bardem @ 2011 04 05, 12:54)
įdomu būtu sužinoti, kiek moterys, vis pabambančios, kad vyras nepadeda buityje, rūpinasi kad ir šeimos automobilio priežiūra ir remontu, kitais techniniais darbais. Daugumu įsitikinusių, kad nėra tik vyriškų, ar tik moteriškų darbų, bet tikrai reta kuri žino, kada pvz. reikia alyvą automobilyje pakeisti, kada kaladėles, ir pan.  g.gif ir tikrai turbūt retai kuri tuo rūpinasi. O jei rūpinasi ir nuvaro bent jau laiku iki serviso, tai būna apgaunama

Mes neturim automobilio laugh.gif .Kompa taiso musu bendras pazystamas,todel nereikia ziuret,kad neapgautu biggrin.gif .Kokie jau dar tie baisingi vyriski darbai?
P.S.Kazkada mano mama moskviciu remontuodavo pati.Dabartine auto nuvaro i servisa irgi pati,nes...jos vyras nevairuoja.Ir neatskirtu kaladeles nuo zvakes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bardem @ 2011 04 06, 10:21)
tik pritarti belieka. Žodžiu, kuo daugiau emocijų lovoje. Aišku, gal yra tokių vyrų ar moterų, kuriems garsai lovoje nepatinka  g.gif bet ne man  blush2.gif

Jusu kaimynams tikrai nepatinka,jei gyvenate daugiabutyje biggrin.gif
Atsakyti