Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 04 11, 22:35)
Kodel dabar...o anksciau buvo svarbu...kas pasikeite...

susirado uzsiemima-kavos gerima su virpuliukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 12, 00:22)
mongolas,

smagu skaityti tokius passakymus. Manyciau labai teisinga analize.
MB kaip zmogus tikrai geras, o del to, kad dazniausiai tik mergisiai stengiasi suprasti ko reikia moterims ir tenkinti ju norus, deja... Jie tikraja to zodzio prasme domisi moterimis, nes jiems tas aktualu. Kad ir toks dalykas, kaip sakyti moteriai tai, ka ji noretu girdeti... tebunie tai nebus 100 proc. tiesa, bet kartais taip malonu... smile.gif

Mongolo pamastymai thumbup.gif , sutinku....

Labai , labai, labai klysti Luttuke. Mergisiai dazniausiai labai skupus demesiu savo antrai pusei, nzn, gal todel kad susikoncentravimas yra i kitas ar skaito kad zmona yra ir bus jau jo. O gal todel, kad vrai yra medziotojai, sumedziojo grobi, ale savo zmona ir uzmigo ant lauru... g.gif
Siaip vyrai, kurie nori, labai idemiai klausosi ko reikia ju moterims. Renka info ivairiais budais, kad partneriai butu gerai visais gyvenimo aspektais smile.gif
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 04 12, 09:59)
Mongolo pamastymai thumbup.gif , sutinku....

Labai , labai, labai klysti Luttuke. Mergisiai dazniausiai labai skupus demesiu savo antrai pusei, nzn, gal todel kad susikoncentravimas yra i kitas ar skaito kad zmona yra ir bus jau jo. O gal todel, kad vrai yra medziotojai, sumedziojo grobi, ale savo zmona ir uzmigo ant lauru... g.gif
Siaip vyrai, kurie nori, labai idemiai klausosi ko reikia ju moterims. Renka info ivairiais budais, kad partneriai butu gerai visais  gyvenimo aspektais smile.gif

Zn, dabar pagalvojau, kad gal ir tiesa... Vyrai skundziasi, kad moteru neina suprastil, o realiai tai jie cia visiskai nelogiskos butybes.
Siuo metu mano vyras tok norejimo klausytis stadijoj. Reikia tuo pasinaudoti smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 12 balandžio 2011 - 12:00
Taigi visas pasaulis senai žino, kad vyrai niekada nesupras moterų, o moterys pažįsta vyrus kaip nuluptos. Skaudžios temos čia aplink eskaluojamos.
Atsakyti
QUOTE(Juodas_varnas @ 2011 04 12, 12:56)
Taigi visas pasaulis senai žino, kad vyrai niekada nesupras moterų, o moterys pažįsta vyrus kaip nuluptos. Skaudžios temos čia aplink eskaluojamos.

labai kylsti. Jos pačios mano, jog žino juos kaip nuluptus,o dažnai nežino net elementarių dalykų. Ir įsivaizduoja, kad vyrams malonu, tai kas joms, pvz: širdutėmis apipipašytas veidrodis, pliušiniai žaislai dovanų ir buvimas skuduru, kai niekam to nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 12 balandžio 2011 - 13:20
QUOTE(Forget @ 2011 04 12, 14:19)
labai kylsti. Jos pačios mano, jog žino juos kaip nuluptus,o dažnai nežino net elementarių dalykų. Ir įsivaizduoja, kad vyrams malonu, tai kas joms, pvz: širdutėmis apipipašytas veidrodis, pliušiniai žaislai dovanų ir buvimas  skuduru, kai niekam to nereikia

Kaip tai nereikia? O kaip kitaip dar vyrą pakankinsi ir išsiaiškinsi, iki kokio lygio jis dėl tavęs gali nusiristi... Man regis, pliušiniai zuikučiai, rožiniai bučinukai ir saldžios širdelės kaip sykis tam tinkamos...

Ai, bet ką aš čia... Taigi juk ir vyrams būna, kad smegeninė visai suskystėja, patys širdutes paišo ir el. paštu siuntinėja...
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 04 12, 14:30)
Taigi juk ir vyrams būna, kad smegeninė visai suskystėja, patys širdutes paišo ir el. paštu siuntinėja...

laugh.gif ne duok dieve
Atsakyti
QUOTE(Juodas_varnas @ 2011 04 12, 12:56)

Et..irnesakyk.gif pacios moteros kartais nesupranta saves...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 12, 14:34)
laugh.gif ne duok dieve

taip baisu man dar nebuvo laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodas_varnas @ 2011 04 12, 11:56)

Dalis tiesos be abejo yra, bet tik dalis. Be abejo visos žino, kad vyrus ypatingai veikia 2 dalykai - maistas ir seksas. Bet tai toli gražu ne viskas apie ką vyrai galvoja. Tiesiog vyrai turi tokia mada savo norų per daug neafišuoti, ir dažniausiai prisitaiko. Kaip pavyzdys: aš visai mielai laikyčiau santechninį raktą vonioje, nes jis tik ten buna naudojamas. Bet nelaukau, nes ten jam ne vieta. O va moteriškų "instrumentų - instumentėlių" kokių tik ten nerasi. O pasiteisinimas vienas- man taip patogu. Va todėl ir sakau, kad vyrus oi kaip sunku perkasti.
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 04 12, 16:35)
Dalis tiesos be abejo yra, bet tik dalis. Be abejo visos žino, kad vyrus ypatingai veikia 2 dalykai - maistas ir seksas. Bet tai toli gražu ne viskas apie ką vyrai galvoja. Tiesiog vyrai turi tokia mada savo norų per daug neafišuoti, ir dažniausiai prisitaiko. Kaip pavyzdys: aš visai mielai laikyčiau santechninį raktą vonioje, nes jis tik ten buna naudojamas. Bet nelaukau, nes ten jam ne vieta. O va moteriškų "instrumentų - instumentėlių" kokių tik ten nerasi. O pasiteisinimas vienas- man taip patogu. Va todėl ir sakau, kad vyrus oi kaip sunku perkasti.

ir kiek kartų per metus jums to rakto prireikia? lotuliukas.gif
Atsakyti