Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 14, 12:00)
ta prasme blogaja prasme?? gausi i duda kad neduodi?  biggrin.gif

Nu gal ne... rolleyes.gif
Bet jis kai negauna baisiai piktas darosi ir susikalbet be sansu tampa...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 14, 12:02)
Nu gal ne...  rolleyes.gif

Cia daugumai taip buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 04 14, 12:06)
Cia daugumai taip buna lotuliukas.gif

Aha ir ne tik vyrams. Ot grazus butu 2 menesiukai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 14, 12:02)
Nu gal ne...  rolleyes.gif

tai tenkini vyro norus kaip priklauso,nori nenori,svarbu kad tik nesupyktu ponaitis biggrin.gif
gerai jam.. sokdina kaip nori tave..neduosi-zinai pasekmes bigsmile.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 14, 12:15)
tai tenkini vyro norus kaip priklauso,nori nenori,svarbu kad tik nesupyktu ponaitis  biggrin.gif
gerai jam.. sokdina kaip nori tave..neduosi-zinai pasekmes  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Ziuariai, bret tiesos yra... Supyks ir pas mergas isleks smile.gif

Bet dabar man noru kyla gal net daugiau nei jam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 14 balandžio 2011 - 11:31
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 14, 12:24)
Ziuariai, bret tiesos yra... Supyks ir pas mergas isleks smile.gif

Bet dabar man noru kyla gal net daugiau nei jam biggrin.gif

na taip.... tada tik meilužio ir lieka ieškotis unsure.gif

O jei liga? Gimdymas? dar visokių velnių, kai negalėtu "duoti"
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 14, 12:32)

O jei liga? Gimdymas? dar visokių velnių, kai negalėtu "duoti"

Cia sudetingiausia vieta man visame sitame chaose. Nebera tikrumo, kad taip nenutiks... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 14, 12:35)
Cia sudetingiausia vieta man visame sitame chaose. Nebera tikrumo, kad taip nenutiks... sad.gif

nei tikrumo nei pasitikejimo nei saugumo tu nebejauti.. vyras to tau suteikti nebemoka arba nebegali.. pamastyk kur tai veda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 14, 12:37)
nei tikrumo nei pasitikejimo nei saugumo tu nebejauti.. vyras to tau suteikti nebemoka arba nebegali.. pamastyk kur tai veda  smile.gif

Jis galetu. Nera taip, kad as juo visiskai nepasitikeciau ar ka. Jis geras zmogus ir tikiu, kad galetu buti labai geras ir man, bet... Kazko jis nepadaro... Vietoj to, kad mane kazkaip itikintu, kad vel galiu buti saugi, jis leidzia kazkur eiti, nieko neklausineja. Na ne to as noriu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 14 balandžio 2011 - 11:44
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 14, 12:41)
Vietoj to, kad mane kazkaip itikintu, kad vel galiu buti saugi, jis jeidzia kazkur eiti, nieko neklausineja. Na ne to as noriu!

As tave suprantu ko tu nori,bet jis nebus toks kokio tu tikiesi... supranti jis pats megsta laisve,jokios kontroles...tai ir tau suteikia ax.gif o tu nori narvelio efekto is jo biggrin.gif

meiluzio reikalas netenka reiksmes jei vyrui i tai lengvai nusispjaut? biggrin.gif
myli tu savo vyra ir del patirtos isdavystes blaskaisi kaip suzeistas zveris,nezinai ko griebtis,ka daryti.. nurimk pirma,savyje susitvarkyk lentyneles,susideliok kas svarbu ,kas ne.. ko nereikia ismesk,neapsikrauk tu tais meiluziais.. nieko ten stebuklingo nera,patikek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 14, 12:46)
As tave suprantu ko tu nori,bet jis nebus toks kokio tu tikiesi... supranti jis pats megsta laisve,jokios kontroles...tai ir tau suteikia  ax.gif o tu nori narvelio efekto is jo  biggrin.gif

meiluzio reikalas netenka reiksmes jei vyrui i tai lengvai nusispjaut?   biggrin.gif
myli tu savo vyra ir del patirtos isdavystes blaskaisi kaip suzeistas zveris,nezinai ko griebtis,ka daryti.. nurimk pirma,savyje susitvarkyk lentyneles,susideliok kas svarbu ,kas ne.. ko nereikia ismesk,neapsikrauk tu tais meiluziais.. nieko ten stebuklingo nera,patikek  biggrin.gif

Kai is jo puses nera jokios kontroles, as labai kvailai jauciuosi kontroliuodama ji.

O bendravimas su kitasi vyrai, tiesiog bendravimas jau neteikia zavesio. Jie kazkokie... ne tokie. Visi kazko nori, visiems kazko reikia, o niekam is tiesu neidomu ko reikia man...

Bet teigiamas efektas, kad vyras visame tame kontekste daug geriau atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 14 balandžio 2011 - 12:07
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 14, 13:05)
Kai is jo puses nera jokios kontroles, as labai kvailai jauciuosi kontroliuodama ji.

Bet teigiamas efektas, kad vyras visame tame kontekste daug geriau atrodo smile.gif

Stenkis nekontroliuoti ir jo,bent sumazink tai..aisku po visko tau tai labai sunku,bet jei ir kas bus-kontrole to nepakeis bet kokiu atveju.. ax.gif pasimokink is saviskio to atsainumo.. biggrin.gif

Oij ir dar kaip savi isryskeja tu visu eiliniu kontekste lotuliukas.gif
o ka tu manei meiluziai puls tave lepint ir klausti ko tu nori ir pildyt tavo norus lotuliukas.gif optimiste... tai tie patys vyrai,tie patys kazkuriu moteru vyrai.. tevai.. tie patys islepe,nupopinti ir nezinantys ko jiems reikia cool.gif pokui jiems kazkokia svetima boba.. duok tik greiciau ir laisva busi.. nu gerai pasoks tau vyliojimo soki pries tai jei busi gera.. biggrin.gif

zodziu laiko ir saves svaistymas.. geriau santykiuose su vyru kokia "nauja vini" ikalt,del stiprybes drinks_cheers.gif
Atsakyti