Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(wit @ 2011 04 12, 18:37)
ir kiek kartų per metus jums to rakto prireikia? lotuliukas.gif

cia kurio rakto dabar Wit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 12, 19:07)
cia kurio rakto dabar Wit?  biggrin.gif

Itariu visrakcio, apie kuri minejai, nuo visu spynu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 12, 19:08)
Itariu visrakcio, apie kuri minejai, nuo visu spynu.

a ta visom spynom atrakinti bigsmile.gif .. ujeij,traukiam traukiam,rodom rodom laugh.gif
Atsakyti
Cia gal jau pazanga, bet supratau, kad tikrai nesuprantu savo vyro ir joks jis man kaip nuluptas.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 12, 19:48)
Cia gal jau pazanga, bet supratau, kad tikrai nesuprantu savo vyro ir joks jis man kaip nuluptas..  schmoll.gif

Tai dabar pats įdomumas, spėju, kad prasidės...
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 04 12, 16:35)
Dalis tiesos be abejo yra, bet tik dalis. Be abejo visos žino, kad vyrus ypatingai veikia 2 dalykai - maistas ir seksas. Bet tai toli gražu ne viskas apie ką vyrai galvoja. Tiesiog vyrai turi tokia mada savo norų per daug neafišuoti, ir dažniausiai prisitaiko. Kaip pavyzdys: aš visai mielai laikyčiau santechninį raktą vonioje, nes jis tik ten buna naudojamas. Bet nelaukau, nes ten jam ne vieta. O va moteriškų "instrumentų - instumentėlių" kokių tik ten nerasi. O pasiteisinimas vienas- man taip patogu. Va todėl ir sakau, kad vyrus oi kaip sunku perkasti.

na jus ir pavyzdi nurodete doh.gif santechninis raktas....Kuri per metus gal dukart panaudojat. Va, moteriai tu daikciuku vonioj prireikia maziausiai pora kart per diena mirksiukas.gif Ir ko cia nesuprast....O vyrai, mano manymu, gerokai primityvesni, juos lengva nuspeti, atspeti . mirksiukas.gif Stai kas liecia moteris- na neimanoma ju suprast, mes pacios kartais saves nesuprantam - tai ko noret is vyru? ...
Atsakyti
QUOTE(Inntra @ 2011 04 13, 10:34)
Stai kas liecia moteris- na neimanoma ju suprast, mes pacios kartais saves nesuprantam - tai ko noret is vyru? ...

Su mano vyru tas pats... doh.gif
Jis daznai elgiasi kaip moteris per PMS (nuotaiku kaita, pykciai is niekur, neinojimas ko nori). biggrin.gif
Atsakyti
O siaip realiai as supratau ko noriu is vyro... noriu, kad jis mane sustabdytu nuo visu situ nesamoniu darymo. Uzuominu buvo, o jei nesusiprotes, tai pats kaltas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 13, 22:04)
O siaip realiai as supratau ko noriu is vyro... noriu, kad jis mane sustabdytu nuo visu situ nesamoniu darymo. Uzuominu buvo, o jei nesusiprotes, tai pats kaltas smile.gif

Va sita ir as suprantu: tu darai nesamones, o jis - kaltas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamazosia @ 2011 04 14, 00:23)
Va sita ir as suprantu: tu darai nesamones, o jis - kaltas.  mirksiukas.gif

O tai ka nezinojai, kad vyrai visada del visko kalti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 13, 23:04)

Nori kad jis parodytu kiek tu jam svarbi ir stotu i kova su nematomais priesais? biggrin.gif
pasijaustum geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 14, 09:30)
Nori kad jis parodytu kiek tu jam svarbi ir stotu i kova su nematomais priesais?  biggrin.gif
pasijaustum geriau  bigsmile.gif

nori, kad jis pajustų ir pereitų per tą patį, kaip ir jai teko. Nu nieko.... bus abudu po šudus pabraidę, gal ir suartins juos vėl bigsmile.gif
Atsakyti