Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

is tikruju viskas yra labai paprasta, o nesusikalbama todel, kad jei vyras sako "paukstis" tai jam tai ir yra paukstis, skraidantis padaras su plunksnomis, snapu ir nagais, o moteris pasakys kad tai kazkoks stebuklas, kartais jis liudi kartais jis linksmai strakalioja nuo sakos ant sakos, o kokios gilios ir prasmingos jo akys ir t.t.
vyrai labai konkreciai ziuri i viska kas supa mus ir kas vyksta gyvenime, o moterys visada iesko slieku nesliekingose vietose (tiesa, as pati esu moteris) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 04 14, 10:25)
nori, kad jis pajustų ir pereitų per tą patį, kaip ir jai teko. Nu nieko.... bus abudu po šudus pabraidę, gal ir suartins juos vėl  bigsmile.gif

taigi kersto neisvengiama vistiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 14, 09:31)
taigi kersto neisvengiama vistiek  rolleyes.gif

nei kerstas nei braidymas po sudus nieko gero neduos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 14, 10:31)
taigi kersto neisvengiama vistiek  rolleyes.gif

Man atrodo ji nori šimtą zuikių prisišaudyti vienu šūviu lotuliukas.gif Ją veža nuo minties apie meilužį, tad tikisi malonumų, tuo pačiu diedui būtu kerštas ir dar jei jis išsitrauktų kardą ir eitų mūšin dėl jos, tai dar ir pamaloninta būtų jo dėmesio ar net meilės įrodymo.... vo kiek gerų dalykų galėtų nutikti, tereikia vienos smulkmenos.... meilužį susikombinuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 04 14, 09:37)
Man atrodo ji nori šimtą zuikių prisišaudyti vienu šūviu  lotuliukas.gif  Ją veža nuo minties apie meilužį, tad tikisi malonumų, tuo pačiu diedui būtu kerštas ir dar jei jis išsitrauktų kardą ir eitų mūšin dėl jos, tai dar ir pamaloninta būtų jo dėmesio ar net meilės įrodymo....  vo kiek gerų dalykų galėtų nutikti, tereikia vienos smulkmenos.... meilužį susikombinuoti  bigsmile.gif

as manau, kad ji su savo tais norais (labai tiksliai juos apibudinai) pjauna saka ant kurios pati sedi, prisivirti koses labai lengva, tik va kad netektu verkti apsikabinus bliuda su ta prarugusia kose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 04 14, 10:37)
Man atrodo ji nori šimtą zuikių prisišaudyti vienu šūviu 

o man atrodo kad ji ir yra tas zuikis,kuri nusaus greit lotuliukas.gif perdaug blaskosi lygioj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Tai, kad pas mane reikalavimai meiluziui... kazkokie nelabai realus turbut...biggrin.gif
Sitaip as jo niekada neissirinksiu smile.gif

Noretusi, kad suintriguotu taip, kad galva nustotu veikti, o kolkas nieko net i ta puse nera. Kaip boba pasakytu, nera to gamtos sauksmo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 14 balandžio 2011 - 10:36
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 14, 11:31)

Noretusi, kad suintriguotu taip, kad galva nustotu veikti

tu atsargiai su tokiais norais.. biggrin.gif jei galva nebeveiks-sakes... prapuolusi.. o jei dar tas meiluzis laikys tave tuscia vieta,tik padulkinimui reikalinga-tai bliausi suni apsikabinus su neveikiancia galva lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 14, 11:31)
Tai, kad pas mane reikalavimai meiluziui... kazkokie nelabai realus turbut...biggrin.gif
Sitaip as jo niekada neissirinksiu smile.gif

Noretusi, kad suintriguotu taip, kad galva nustotu veikti, o kolkas nieko net i ta puse nera. Kaip boba pasakytu, nera to gamtos sauksmo smile.gif

Pabandyk pora menesiu nesimyleti,tada ir su vyru mylintis nuraus stoga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 14, 11:52)
tu atsargiai su tokiais norais..  biggrin.gif jei galva nebeveiks-sakes... prapuolusi.. o jei dar tas meiluzis laikys tave tuscia vieta,tik padulkinimui reikalinga-tai bliausi suni apsikabinus su neveikiancia galva  lotuliukas.gif

Pa liubomu, isvada viena, kad vyro, kokio as noriu siaip ar taip nera, tai prie jokiu suskilusiu geldu likti negresia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 04 14, 11:57)
Pabandyk pora menesiu nesimyleti,tada ir su vyru mylintis nuraus stoga lotuliukas.gif

bet vyrui nuraus blogaja prasme ir nesulaukus tu 2 men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 14, 11:59)

Mhm,cia tiesa biggrin.gif ,bet vis tiek ir taves bus laaabai pasiilges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 14, 11:59)

ta prasme blogaja prasme?? gausi i duda kad neduodi? biggrin.gif
Atsakyti