Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

Griztant prie temos, tai man artimiausiu metu reikia arba meiluzio arba dar vieno vaiko... ax.gif

Tik kazkaip labai jau priesingi norai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 28 balandžio 2011 - 17:03
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 28, 17:57)
Griztant prie temos, tai man artimiausiu metu reikia arba meiluzio arba dar vieno vaiko...  ax.gif

nei tas nei anas-tu problemu kurios tave kankina neisspres,dar pagilins ir priduos kitu..
galvok is naujo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 28, 18:42)
nei tas nei anas-tu problemu kurios tave kankina neisspres,dar pagilins ir priduos kitu..
galvok is naujo  bigsmile.gif

Tai, kad pas mane visada didzioji dalis problemu galvoje buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 28, 18:43)
Tai, kad pas mane visada didzioji dalis problemu galvoje buna biggrin.gif

isgalvotos turi omenyje?
daryk tvarka galvoje.. laikas issivalyt rusius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 28, 18:47)
isgalvotos turi omenyje?
daryk tvarka galvoje.. laikas issivalyt rusius  biggrin.gif

balandis buvo svaros menuo. nusitempe ir taip tas tvarkymasis biggrin.gif
Atsakyti
vaiko...  ax.gif

O siaube, mesk iš galvos. Netraumuok vaiko ir nesprėsk bėdų per jį...
Atsakyti
Griztant prie temos, tai man artimiausiu metu reikia arba meiluzio arba dar vieno vaiko...  ax.gif

Tik kazkaip labai jau priesingi norai...  g.gif

Geriau jau kokį naminį gyvūną užsiveiskit, kad jau toks chaosas galvoje.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 04 29, 07:45)
Geriau jau kokį naminį gyvūną užsiveiskit, kad jau toks chaosas galvoje.

gyvunas ne visada padeda, pakeisti aplinka, isvaziuoti kazkuriam laikui, va ko reiketu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 08:56)
gyvunas ne visada padeda, pakeisti aplinka, isvaziuoti kazkuriam laikui, va ko reiketu  4u.gif

nuo saves nepabegsi.. reikia nevaziuoti kazkur,ir aplinka keisti,o pirma galvoj chaosa susitvarkyti.. susidelioti i lentyneles tai kas svarbiausia,o kas ne-mest lauk.. gal ir prioritetus leikas keisti..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 29, 09:35)
nuo saves nepabegsi.. reikia nevaziuoti kazkur,ir aplinka keisti,o pirma galvoj chaosa susitvarkyti.. susidelioti i lentyneles tai kas svarbiausia,o kas ne-mest lauk.. gal ir prioritetus leikas keisti..

lentyneliu galvoje tvarkymas sedint namuose nieko nepades, cia as su jumis nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 29 balandžio 2011 - 09:56
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 10:56)
lentyneliu galvoje tvarkymas sedint namuose nieko nepades, cia as su jumis nesutinku schmoll.gif

o uz namu sienu pasaulio nera? bigsmile.gif
man namai-mano sventove.. butent juose as jauciuosi geriausiai ir chaosui cia vietos nera.. aisku kazkam namai-pragarai ..apie tai irgi pamastyt reiktu tada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 29, 11:00)
o uz namu sienu pasaulio nera?  bigsmile.gif
man namai-mano sventove.. butent juose as jauciuosi geriausiai ir chaosui cia vietos nera.. aisku kazkam namai-pragarai ..apie tai irgi pamastyt reiktu tada  cool.gif

Paradoksuali situacija, tam, kad padarytu tvarka savo galvoje, reikia keisti kuno dislokacijos vieta.
Atsakyti