Tik kazkaip labai jau priesingi norai...
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 28, 17:57)
Griztant prie temos, tai man artimiausiu metu reikia arba meiluzio arba dar vieno vaiko... 
nei tas nei anas-tu problemu kurios tave kankina neisspres,dar pagilins ir priduos kitu..
galvok is naujo
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 28, 18:42)
nei tas nei anas-tu problemu kurios tave kankina neisspres,dar pagilins ir priduos kitu..
galvok is naujo
galvok is naujo
Tai, kad pas mane visada didzioji dalis problemu galvoje buna
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 28, 18:43)
isgalvotos turi omenyje?
daryk tvarka galvoje.. laikas issivalyt rusius
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 28, 18:47)
balandis buvo svaros menuo. nusitempe ir taip tas tvarkymasis
vaiko... 
O siaube, mesk iš galvos. Netraumuok vaiko ir nesprėsk bėdų per jį...
Griztant prie temos, tai man artimiausiu metu reikia arba meiluzio arba dar vieno vaiko... 
Geriau jau kokį naminį gyvūną užsiveiskit, kad jau toks chaosas galvoje.
QUOTE(laumupė @ 2011 04 29, 07:45)
Geriau jau kokį naminį gyvūną užsiveiskit, kad jau toks chaosas galvoje.
gyvunas ne visada padeda, pakeisti aplinka, isvaziuoti kazkuriam laikui, va ko reiketu
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 08:56)
gyvunas ne visada padeda, pakeisti aplinka, isvaziuoti kazkuriam laikui, va ko reiketu 
nuo saves nepabegsi.. reikia nevaziuoti kazkur,ir aplinka keisti,o pirma galvoj chaosa susitvarkyti.. susidelioti i lentyneles tai kas svarbiausia,o kas ne-mest lauk.. gal ir prioritetus leikas keisti..
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 29, 09:35)
nuo saves nepabegsi.. reikia nevaziuoti kazkur,ir aplinka keisti,o pirma galvoj chaosa susitvarkyti.. susidelioti i lentyneles tai kas svarbiausia,o kas ne-mest lauk.. gal ir prioritetus leikas keisti..
lentyneliu galvoje tvarkymas sedint namuose nieko nepades, cia as su jumis nesutinku
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 10:56)
lentyneliu galvoje tvarkymas sedint namuose nieko nepades, cia as su jumis nesutinku 
o uz namu sienu pasaulio nera?
man namai-mano sventove.. butent juose as jauciuosi geriausiai ir chaosui cia vietos nera.. aisku kazkam namai-pragarai ..apie tai irgi pamastyt reiktu tada
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 29, 11:00)
o uz namu sienu pasaulio nera?
man namai-mano sventove.. butent juose as jauciuosi geriausiai ir chaosui cia vietos nera.. aisku kazkam namai-pragarai ..apie tai irgi pamastyt reiktu tada
Paradoksuali situacija, tam, kad padarytu tvarka savo galvoje, reikia keisti kuno dislokacijos vieta.