Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(No Fear @ 2011 05 02, 00:58)
O as temos autorei siulyciau atsistoti pries veidrodi, gerai pasiziureti i save, o paskui pazvelgti pro langa.. Laikai ir mados keiciasi, o tavo isvaizda ir stilius sutojo kazur ties 1990-aisias. Kaip bebutu, vyrai myli ir akimis, tad nusipirk kosmetikos, kelis normalius rubus, pakeisk sukuosena(ar pati pameni, kiek metu pas tave ji tokia pati?  g.gif Vis tie patys kirpciukai, ta pati spalva...) ir vyras tada i namus laiku prades grizinet ir kitu gal nebesidairys, kai salia zavia moteri tures, o ne moteri is praeities. Gyvenimas eina, o tu kazkur uzstrigai...

Oho kokia intriga, o jūs ją matėt? bigsmile.gif Ar atpažinot iš to ką rašo?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 02, 08:49)
Oho kokia intriga, o jūs ją matėt?  bigsmile.gif  Ar atpažinot iš to ką rašo?

Atpazinau...
Atsakyti
Gyvenimas eina, o tu kazkur uzstrigai...

yra geras posakis: nori buti nepakeiciama? keiskis visa laika pati thumbup.gif

nu va pazistamu atsirado,teks keisti kailiuka vel kazkam,vel tema nebepletota liks.. ech..negalit per az pasirasynet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 02, 11:29)
yra geras posakis: nori buti nepakeiciama? keiskis visa laika pati  thumbup.gif

nu va pazistamu atsirado,teks keisti kailiuka vel kazkam,vel tema nebepletota liks.. ech..negalit per az pasirasynet  biggrin.gif

Pritariu pirmai minciai drinks_cheers.gif

O del temos pletojimo, tai galit pletot. Gal autore nesutiks, kad jai reikia keistis, ji gal pati sau grazi, bet norint islaikyt vyra, reikia ir del jo pasistengti, juk pacios, tai irgi norim, kad del musu pasistengtu.. mastau.gif
Nepazistu luttukes asmeniskai, kad butu ka mums per A.Z. susirasineti, tiesiog zinau ja ir tiek.
Nezinau ar ji is tokiu zmoniu, bet kartais reikia gero spyrio i subine ir tiesos i akis, kad apsigraibytu ir suprastu, kad nuo saves reikia pradeti keistis.
Atsakyti
O as temos autorei siulyciau atsistoti pries veidrodi, gerai pasiziureti i save, o paskui pazvelgti pro langa.. Laikai ir mados keiciasi, o tavo isvaizda ir stilius sutojo kazur ties 1990-aisias. Kaip bebutu, vyrai myli ir akimis, tad nusipirk kosmetikos, kelis normalius rubus, pakeisk sukuosena(ar pati pameni, kiek metu pas tave ji tokia pati?  g.gif Vis tie patys kirpciukai, ta pati spalva...) ir vyras tada i namus laiku prades grizinet ir kitu gal nebesidairys, kai salia zavia moteri tures, o ne moteri is praeities. Gyvenimas eina, o tu kazkur uzstrigai...

O cia jau blogai,jei taip tikrai yra g.gif ,nieko keisto,jei vyras pradeda i sonus dairytis biggrin.gif .Kai kurios moterys pamirsta,ka reiskia buti moterimis,pamirsta stengtis,rupintis savo isvaizda.
Atsakyti
[quote=Paradoksualė,2011 05 02, 13:29]
yra geras posakis: nori buti nepakeiciama? keiskis visa laika pati thumbup.gif

Cia tokia taisykle , kuria reiktu i santuokos liudijima itraukt.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 05 02, 18:05)
O cia jau blogai,jei taip tikrai yra g.gif ,nieko keisto,jei vyras pradeda i sonus dairytis  biggrin.gif .Kai kurios moterys pamirsta,ka reiskia buti moterimis,pamirsta stengtis,rupintis savo isvaizda.

Tai cia jau reiktu suprasti, kad jeigu vyras dairosi i sonus, tai zmona bjauria turi? Juokingi tokie pasisakymai doh.gif Esu grazi, patraukli, bet tas vyrui nesutrukde ir dar su "kokia ...".
Tiesa, pasikeisti reikejo, bet tik savo mastyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taip_ne @ 2011 05 02, 16:26)
Tai cia jau reiktu suprasti, kad jeigu vyras dairosi i sonus, tai zmona bjauria turi? Juokingi tokie pasisakymai doh.gif Esu grazi, patraukli, bet tas vyrui nesutrukde ir dar su "kokia ...".

Nebutinai pas visus tas pats atvejis, bet pas daugeli tai gali buti viena is priezasciu.
Bet kadangi zinau, kaip temos autore atrodo (nesakau, kad ji negrazi, tiesiog uzstrigusi kazkur...), tai pabrezusi privalumus ir paslepusi trukumus, manau, ir pati geriau turetu jaustis, gal tada ir visokios kvailos mintys i galva nebelistu. Juk pati sako, kad galbut visa didzioji problema pas ja galvoje, o ne situacijos tikrume. g.gif
Atsakyti
QUOTE(taip_ne @ 2011 05 02, 17:26)

Apie tokius atvejus nekalbu ir nesakau,kad visi vyrai eina i kaire,nes ju moterys apsileidzia,bet tokiu apsileidusiu tikrai daug.
Atsakyti
sveikos mergaites,ir musu seimoje isimaise trecias..na bet nieko nepadarysi gyvenimas tesiasi ir negalima stoveti vietoje,juolab kai turiu 2 vaikus,kuriems ramstis esu as-mama..tai va mano problemele yra tame,kad jau vyksta skyrybos,taciau tik neseniai suzinojau koks sukcius ir apgavikas yra vyras,su kuriu pragyvenau beveik 20 metu.As zinau kas toji moteris,taciau skyryboms man reikia irodymu,kad teisme irodyciau jo neistikimybe ir bent galeciau toliau gyventi su vaikais iki siol gyventame name.Todel man reikia privacio detektyvo paslaugu,kad jis padarytu tas slaputes nuotraukas.Gal kuriai teko susidurti su panasia situacija ir taip pat prireike detektyvo paslaugu?jei taip gal galetumete rekomenduoti man kazka..nes siuo metu esu nevilty,teismas tesiasi o irodymu neturiu..jei ka galetumete patarti del detektyvo tikrai labai lauksiu zinuciu i az.aciu
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 02, 12:29)
yra geras posakis: nori buti nepakeiciama? keiskis visa laika pati  thumbup.gif

nu va pazistamu atsirado,teks keisti kailiuka vel kazkam,vel tema nebepletota liks.. ech..negalit per az pasirasynet  biggrin.gif

Nekeisiu as jokio kailiuko.
Jei kazkam idomu detektyvus zaist, man tai nekliuna smile.gif

Ka padarysi, jei zmones, uzuot pasake, ka mano reikia, asmeniskai, raso apie tai forume...

Mano atveju ne isvaizda vyro ejimo i kaire priezastis buvo. Nors buvo is vyro pastabu, kad buvau perdaug sukudusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 02 gegužės 2011 - 20:10
QUOTE(Luttuke @ 2011 05 02, 19:52)
Nekeisiu as jokio kailiuko.
Jei kazkam idomu detektyvus zaist, man tai nekliuna smile.gif

Ka padarysi, jei zmones, uzuot pasake, ka mano reikia, asmeniskai, raso apie tai forume...

Mano atveju ne isvaizda vyro ejimo i kaire priezastis buvo. Nors buvo is vyro pastabu, kad buvau perdaug sukudusi smile.gif

Jei viesai uzsvesta tema, tai viesai visi ir komentuoja g.gif Bet cia jau yprasta, kad viesai norima isgirsti tik ta nuomone, kuri gina temos autore, o vat kitokia nuomone jau norima gaut privaciai arba is vis jos negauti doh.gif Jei bijoma kitokios nuomones, kuri galbut yra teisinga, tai uztektu pasipasakot ir pasiguost draugei, tai ji issakytu tik tai, ka nori girdeti. ax.gif
Nujauciau, kad nematysi reikalo keistis, atseit uzteko pasikalbejimo, bet net neabejoju, kad po kurio laiko vel atsiras panasi tema, nes juk pati zinai, kad ir si tema nera pirmoji.. Pries kelis metus.. kitas forumas.. tos pacios bedos... doh.gif
Etc unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 02 gegužės 2011 - 20:51