Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Forget @ 2011 05 03, 13:19)
kitkam laiko nelieka  laugh.gif

nu jo erzila namie islaikyt taigi reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 03, 12:56)
tai sakot nieko nepasikeite?? tik tiek kad forumas kitas  biggrin.gif

hm..gal ir tiesa sako kad kalto vieno nebuna  ax.gif

Na, ten tureta minty vyro sms-iniai svaigimai su -iolikmete.
Jau rasiau ir cia. Nebesikartosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 03 gegužės 2011 - 15:33
QUOTE(Luttuke @ 2011 05 03, 15:24)
Na, ten tureta minty vyro sms-iniai svaigimai su -iolikmete.
Jau rasiau ir cia. Nebesikartosiu.

Ak tai dabar jau tik sms'iniai. O vaziavimai pastoviai pas ta merga, nes jam ala jos gaila, ji jauna, isimylejo ji, o jis nekaltas, tik nuvaziaves uz rankos ja palaiko? g.gif Arba tau jau paciai geda prisipazint, kaip tave vyras durnina arba isgalvoti tavo pasakojimai ir pati pasimetei tarp visko g.gif
Jei jau nemoki gyvent be sio vyro tai arba tampi to vyro svajonu moterimi (jei tai dar imanoma), kad jam nebereiktu tu kitu mergu, o uztektu savo vieninteles arba ir toliau buk durnele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 05 03, 17:01)
Ak tai dabar jau tik sms'iniai. O vaziavimai pastoviai pas ta merga, nes jam ala jos gaila, ji jauna, isimylejo ji, o jis nekaltas, tik nuvaziaves uz rankos ja palaiko?  g.gif  Arba tau jau paciai geda prisipazint, kaip tave vyras durnina arba isgalvoti tavo pasakojimai ir pati pasimetei tarp visko g.gif
Jei jau nemoki gyvent be sio vyro tai arba tampi to vyro svajonu moterimi (jei tai dar imanoma), kad jam nebereiktu tu kitu mergu, o uztektu savo vieninteles arba ir toliau buk durnele  doh.gif

Ale ir prisimena zmones senas sitorijas. Matyt konspektus skaito...

Na neivertinau as tada tos malalietkos, o susitikti su kitos lyties atstovais mums ne veinam draudziama nebuvo.

O vyras... na jis jau toks pas mane siek tiek besimetantis ir retai kazka blogo savo elgesyje izvelgiantis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 05 03, 16:32)
Ale ir prisimena zmones senas sitorijas. Matyt konspektus skaito...

Na neivertinau as tada tos malalietkos, o susitikti su kitos lyties atstovais mums ne veinam draudziama nebuvo.

O vyras... na jis jau toks pas mane  siek tiek besimetantis ir retai kazka blogo savo elgesyje izvelgiantis smile.gif

Sunku neprisiminti, nes daugiau tokiu atveju nebent seriale galima pamatyti doh.gif
Tai tave i miska kazkas isveza, tai tu draugauji su kazkokiu bernu, o jo ex gyvena pas jo tevus, tai tave analiniu vercia myletis, tai tavo vyras na leva profilaktiskai nueina, o susitikinet su visokiom mergom yra normalybe. Man cia jau ne placiomis tolerancijos ribomis kvepia, o sado mazo propogavimu doh.gif lotuliukas.gif Na taip, senatvej galesi anukams pasakot, koks spalvotas tavo gyvenimas buvo, tik ar pati esi laiminga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 03 gegužės 2011 - 17:45
QUOTE(No Fear @ 2011 05 03, 18:43)
Sunku neprisiminti, nes daugiau tokiu atveju nebent seriale galima pamatyti doh.gif
Tai tave i miska kazkas isveza, tai tu draugauji su kazkokiu bernu, o jo ex gyvena pas jo tevus, tai tave analiniu vercia myletis, tai tavo vyras na leva profilaktiskai nueina, o susitikinet su visokiom mergom yra normalybe. Man cia jau ne placiomis tolerancijos ribomis kvepia, o sado mazo propogavimu doh.gif  lotuliukas.gif Na taip, senatvej galesi anukams pasakot, koks spalvotas tavo gyvenimas buvo, tik ar pati esi laiminga? g.gif

Dabar esu laiminga smile.gif
Na turiu ir malonesniu dalyku, kuriuos galima prisimint smile.gif
Viena supratau, kadperatrvirai forumuose rasau. Na ir dzin uz tai neikas nepasodins, o visa kita px smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 05 03, 20:19)
Dabar esu laiminga smile.gif

visiskai?
o kaip su ta drauge,ar kas issisprende?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 04, 08:41)
visiskai?
o kaip su ta drauge,ar kas issisprende??  g.gif

Iki visiskai dar truksta, bet...
Issisprende tiek, kad man nebekliuva.
Labai aiskiia jauciasi, kad vyras kitaip laika paskirsto ir dabar musu reikalai pirmoj vietoj, o tai draugei kazkaip laiko nebelieka.
Uzsimine vakar, kad guodesi ji, jog i avarija pakliuvo, galva susitrenke, bet neleke jis ten jos lankyt. Darbai irgi nebe tokia prioritetine sritis, nors aisku su visko buna, bet cia jau nieko nepadarysi.
Buitiniu nesamo niu irgi buna, ir balso kelimu, bet plius minus viskas normos ribose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 04 gegužės 2011 - 09:36
QUOTE(Luttuke @ 2011 05 04, 10:27)
Issisprende tiek, kad man nebekliuva.

nu tvarkosi kazkas tada.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 04, 10:34)
nu tvarkosi kazkas tada..  4u.gif

Aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 05 02, 20:52)
Nekeisiu as jokio kailiuko.
Jei kazkam idomu detektyvus zaist, man tai nekliuna smile.gif

Ka padarysi, jei zmones, uzuot pasake, ka mano reikia, asmeniskai, raso apie tai forume...

Mano atveju ne isvaizda vyro ejimo i kaire priezastis buvo. Nors buvo is vyro pastabu, kad buvau perdaug sukudusi smile.gif

O jeigu pabandytum pasigrazinti,kazka pakeisti,nebutu juk blogiau wink.gif.
Vat kas man nepatiko,tai,kad tave atpazino ir pradejo viesai pasakoti apie tavo gyvenima,negalima taip daryti!
Tikrai,kad per daug sukudai smile.gif.

QUOTE(Forget @ 2011 05 02, 22:00)
Tegu moteris ir išplersta, apsileidžia, tegu ir nesirūpina savimi. Vyro valia yra ją palikti ar duoti patabas. Bet niekada nelaikysiu protingu to vyro, kuria eidamas į kairę sugeba parnešti LPL  schmoll.gif  Apie moterį, kuri iki to dasileidžia irgi turiu savo nuomonę, kuri jau senai išsakyta ir niekam neaktuali.

Taip, kad šnekos kokia ji bloga ar negraži, nesuteikia jokio pasiteisinimo. Prašom, pasakai:"tu bjauri, apsiledius, aš tavęs nemyliu". Ir duodies su kuo nori ir kiek nori.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Luttuke @ 2011 05 03, 17:32)

O vyras... na jis jau toks pas mane  siek tiek besimetantis ir retai kazka blogo savo elgesyje izvelgiantis smile.gif

Man kazkodel irgi atrodo,kad tu daug ka neigi,zinai,kad vyras tave apgaudinejo,bet vis tiek sau pati meluoji.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 05 02, 19:05)
Apie tokius atvejus nekalbu ir nesakau,kad visi vyrai eina i kaire,nes ju moterys apsileidzia,bet tokiu apsileidusiu tikrai daug.

Pirma, kas tas apsileidimas? Is ankstesniu postu supratau, kad senesniu laiku rubai, plauku nesidazo ir t.t... Apsileidima as suprantu kaip purvini rubai, pasmirdusi...

Isvis, Lietuvoje labai jau pervertinama ta isvaizda. Dienos metu aukstakulniai, atviri rubai, makiazas toks, kad net vakare su tokiu neiskisciau nosies. Tuom man patinka Anglija, kad laisvas apsirengimo stilius. Dienos metu dauguma vaiksto laisvai ir niekas galvos nesuka kas ka pagalvos. Jeigu jau pamatai dienos metu einant kokia o lia lia pupyte, tai iskart aisku, kad is Pabaltijo saliu atvykusi tongue.gif Niekaip nesuprantu, kam tas makiazas toks butinas? Kad ryte isgasdintu vaikina savo naturaliu groziu? doh.gif Aisku, pas ka yra trukumu, tai verta truputi pamaskuoti, bet svelniai, o ne su vakariniu makiazu. Isdesciau viska nelabai i tema doh.gif Tai va, prisiziureti reikia, bet tikrai ne taip, kaip dauguma lietuvaiciu.
Nedazau plauku (man grazi mano naturali spalva), make-up tik per vakarelius, dzinsai, dzemperis, paprasta maikute ir i gatve. Na, bet turbut as dar vejavaike jauciuosi ir trukumu kolkas nereikia maskuoti blush2.gif Svarbu svarus rubai ir geras kvapas (kvepalu nenaudoju paprastomis dienomis). Ir demesio stoka negaliu skustis... reiktu uzvesti tema, kaip nubrezti ribas ir atsikratyti gerbejais lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti