QUOTE(Kitokia28 @ 2011 05 02, 19:05)
Apie tokius atvejus nekalbu ir nesakau,kad visi vyrai eina i kaire,nes ju moterys apsileidzia,bet tokiu apsileidusiu tikrai daug.
Pirma, kas tas apsileidimas? Is ankstesniu postu supratau, kad senesniu laiku rubai, plauku nesidazo ir t.t... Apsileidima as suprantu kaip purvini rubai, pasmirdusi...
Isvis, Lietuvoje labai jau pervertinama ta isvaizda. Dienos metu aukstakulniai, atviri rubai, makiazas toks, kad net vakare su tokiu neiskisciau nosies. Tuom man patinka Anglija, kad laisvas apsirengimo stilius. Dienos metu dauguma vaiksto laisvai ir niekas galvos nesuka kas ka pagalvos. Jeigu jau pamatai dienos metu einant kokia o lia lia pupyte, tai iskart aisku, kad is Pabaltijo saliu atvykusi

Niekaip nesuprantu, kam tas makiazas toks butinas? Kad ryte isgasdintu vaikina savo naturaliu groziu?

Aisku, pas ka yra trukumu, tai verta truputi pamaskuoti, bet svelniai, o ne su vakariniu makiazu. Isdesciau viska nelabai i tema

Tai va, prisiziureti reikia, bet tikrai ne taip, kaip dauguma lietuvaiciu.
Nedazau plauku (man grazi mano naturali spalva), make-up tik per vakarelius, dzinsai, dzemperis, paprasta maikute ir i gatve. Na, bet turbut as dar vejavaike jauciuosi ir trukumu kolkas nereikia maskuoti

Svarbu svarus rubai ir geras kvapas (kvepalu nenaudoju paprastomis dienomis). Ir demesio stoka negaliu skustis... reiktu uzvesti tema, kaip nubrezti ribas ir atsikratyti gerbejais