QUOTE(Luttuke @ 2011 05 02, 21:32)
Labai klisti, jei manai, kad man patinka tik palankios nuomones. Anaiptol
Kai tau visi pritaria, guodzia, uzjaucia... tai neskatinas mastyti.
Jei kalbant apie keitimasi, turi minti isvaizda, tai nuo to, kad persidazysiu juodai arba net plikai nusiskusiu plaukus tikrai niekas nepasikeis

O del tu paciu bedu, tai tokiu pas amne dar niekada gyvenime nera buve.
As nekalbu apie kazkoki radikalu pasikeitima, kad tau is paprastos moters reikia tapti olialia mergaite, bet apie elementariausia atsisviezinima.

Nesi tu negrazi, bet jau nei nebezinau, kaip pasakyt, nes mano tikslas nera izeisti.
Bet, velgi, is kitos puses, jei tu sau tokia patinki, vien del vyro gal ir nevrta keistis, tiesiog, man keista, kaip pati moteris gali nenoret permainu savo grozio atzvilgiu.
O del temu nesiplesiu, pati puikiai zinai, kaip lekdavo pas kazkokia is berods N raides, tik tau tikdavo tas pasakymas, kad ji "tik drauge", nors forume pasibedavodavai.
Papildyta:
Daugiau nesinori plestis, tik man nesuvokiama, kaip po tiek visko dar galima buti kartu ir ?!myleti?!

Tu visada ieskai pateisinimu jo poelgiams, o, kai ieskai, tai ir susigalvosi( va ir as tau padejau mesteledama kelis argumentus, kad gal jis ne toks kaltas). Tas neigimas, jog anksciau problemu nebuvo, nu gal toOokiu ir nebuvo, bet pati zinai....