Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

Tegu moteris ir išplersta, apsileidžia, tegu ir nesirūpina savimi. Vyro valia yra ją palikti ar duoti patabas. Bet niekada nelaikysiu protingu to vyro, kuria eidamas į kairę sugeba parnešti LPL schmoll.gif Apie moterį, kuri iki to dasileidžia irgi turiu savo nuomonę, kuri jau senai išsakyta ir niekam neaktuali.

Taip, kad šnekos kokia ji bloga ar negraži, nesuteikia jokio pasiteisinimo. Prašom, pasakai:"tu bjauri, apsiledius, aš tavęs nemyliu". Ir duodies su kuo nori ir kiek nori.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 02, 22:00)
Tegu moteris ir išplersta, apsileidžia, tegu ir nesirūpina savimi. Vyro valia yra ją palikti ar duoti patabas. Bet niekada nelaikysiu protingu to vyro, kuria eidamas į kairę sugeba parnešti LPL  schmoll.gif  Apie moterį, kuri iki to dasileidžia irgi turiu savo nuomonę, kuri jau senai išsakyta ir niekam neaktuali.

Taip, kad šnekos kokia ji bloga ar negraži, nesuteikia jokio pasiteisinimo. Prašom, pasakai:"tu bjauri, apsiledius, aš tavęs nemyliu". Ir duodies su kuo nori ir kiek nori.

Konkreciai ir aiskiai. drinks_cheers.gif

Visi mes turime liezuvi, nereikia ieskoti problemos kituose, kai patiems norisi meducio pakopineti su kitais.
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 05 02, 21:47)
Jei viesai uzsvesta tema, tai viesai visi ir komentuoja g.gif  Bet cia jau yprasta, kad viesai norima isgirsti tik ta nuomone, kuri gina temos autore, o vat kitokia nuomone jau norima gaut privaciai arba is vis jos negauti  doh.gif Jei bijoma kitokios nuomones, kuri galbut yra teisinga, tai uztektu pasipasakot ir pasiguost draugei, tai ji issakytu tik tai, ka nori girdeti. ax.gif
Nujauciau, kad nematysi reikalo keistis, atseit uzteko pasikalbejimo, bet net neabejoju, kad po kurio laiko vel atsiras panasi tema, nes juk pati zinai, kad ir si tema nera  pirmoji.. Pries kelis metus.. kitas forumas.. tos pacios bedos... doh.gif
Etc unsure.gif

Labai klisti, jei manai, kad man patinka tik palankios nuomones. Anaiptol 4u.gif
Kai tau visi pritaria, guodzia, uzjaucia... tai neskatinas mastyti.
Jei kalbant apie keitimasi, turi minti isvaizda, tai nuo to, kad persidazysiu juodai arba net plikai nusiskusiu plaukus tikrai niekas nepasikeis smile.gif
O del tu paciu bedu, tai tokiu pas amne dar niekada gyvenime nera buve.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 02, 21:00)
Tegu moteris ir išplersta, apsileidžia, tegu ir nesirūpina savimi. Vyro valia yra ją palikti ar duoti patabas. Bet niekada nelaikysiu protingu to vyro, kuria eidamas į kairę sugeba parnešti LPL  schmoll.gif  Apie moterį, kuri iki to dasileidžia irgi turiu savo nuomonę, kuri jau senai išsakyta ir niekam neaktuali.

Apie tokias moteris as irgi turiu savo nuomone ir jokiu budu neteisinu nei vieno, nei kito, bet, kai pasakoja vienas zmogus visada atrodo, kad tas, apie kuri pasakojama, yra kaltas.

O i raudonai paryskinta minti "atnesu" autores komentara is pirmos temos:"Viena diena vyras pareiske, kad jis prades ieskotis mergu, nes jam truksta sekso. Po to jau aiskino, kad pasijuto man nebereikalingas... bla bla bla...". Vyras, kaip ir ispejo ja, kad pasijuto nebereikalingas, o ar temos autore pamaste, kodel jis taip jauciasi? g.gif Gal buvo galima uzbegt uz akiu toms lpl g.gif Juk tas, kurio budas pastoviai sukt i kaire, tai ir pasuks i ja ir zmona galbut niekada apie tai nesuzinos. O, jei pries nueidamas ispejo, tai gal todel, kad norejo buti sulaikytas ir duoti signala, kad kazkas yra negerai? g.gif As jokiu budu neteisinu vyro poelgiu, bet man sioj situacijoj "kvepia", kad kalti abu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 02 gegužės 2011 - 22:31
QUOTE(No Fear @ 2011 05 02, 23:30)
Vyras, kaip ir ispejo ja, kad pasijuto nebereikalingas, o ar temos autore pamaste, kodel jis taip jauciasi? g.gif  Gal buvo galima uzbegt uz akiu toms lpl g.gif Juk tas, kurio budas pastoviai sukt i kaire, tai ir pasuks i ja ir zmona galbut niekada apie tai nesuzinos. O, jei pries nueidamas ispejo, tai gal todel, kad norejo buti sulaikytas ir duoti signala, kad kazkas yra negerai? g.gif As jokiu budu neteisinu vyro poelgiu, bet man sioj situacijoj "kvepia", kad kalti abu g.gif

Nekiskim tu lpl (ar kaip ten jas), nes del to s as nekalta bet kokiu atveju.

O del viso kito kalti aisku abu, prie tokios isvados jau prieita buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 05 02, 21:32)
Labai klisti, jei manai, kad man patinka tik palankios nuomones. Anaiptol  4u.gif
Kai tau visi pritaria, guodzia, uzjaucia... tai neskatinas mastyti.
Jei kalbant apie keitimasi, turi minti isvaizda, tai nuo to, kad persidazysiu juodai arba net plikai nusiskusiu plaukus tikrai niekas nepasikeis smile.gif
O del tu paciu bedu, tai tokiu pas amne dar niekada gyvenime nera buve.

As nekalbu apie kazkoki radikalu pasikeitima, kad tau is paprastos moters reikia tapti olialia mergaite, bet apie elementariausia atsisviezinima. mirksiukas.gif Nesi tu negrazi, bet jau nei nebezinau, kaip pasakyt, nes mano tikslas nera izeisti.
Bet, velgi, is kitos puses, jei tu sau tokia patinki, vien del vyro gal ir nevrta keistis, tiesiog, man keista, kaip pati moteris gali nenoret permainu savo grozio atzvilgiu. ax.gif
O del temu nesiplesiu, pati puikiai zinai, kaip lekdavo pas kazkokia is berods N raides, tik tau tikdavo tas pasakymas, kad ji "tik drauge", nors forume pasibedavodavai.
Papildyta:
Daugiau nesinori plestis, tik man nesuvokiama, kaip po tiek visko dar galima buti kartu ir ?!myleti?! mastau.gif Tu visada ieskai pateisinimu jo poelgiams, o, kai ieskai, tai ir susigalvosi( va ir as tau padejau mesteledama kelis argumentus, kad gal jis ne toks kaltas). Tas neigimas, jog anksciau problemu nebuvo, nu gal toOokiu ir nebuvo, bet pati zinai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 02 gegužės 2011 - 22:44
QUOTE(No Fear @ 2011 05 02, 23:30)
bet man sioj situacijoj "kvepia", kad kalti abu g.gif

Visada kalti abu. Dėl atšalimo, dėl nutolimo. Bet tai reikėjo išeit, o ne pasigavus ligą, toliau su žmona miegot biggrin.gif
Ir šiaip vyras kuris miega daugiau nei su viena moteris, nesisaugodamas doh.gif doh.gif kokia dar pagarba gali būti, mane tai net nupurto... galim vartyt kaip norim, bet tai labai daug pasako apie patį vyrą. O toks subjektas, be jokios atsakomybės, kažkaip nežavi ir viskas schmoll.gif o tų kurie nežavi, mylėt negaliu...

QUOTE(No Fear @ 2011 05 02, 23:56)
Tu visada ieskai pateisinimu jo poelgiams, o, kai ieskai, tai ir susigalvosi( va ir as tau padejau mesteledama kelis argumentus, kad gal jis ne toks kaltas). Tas neigimas, jog anksciau problemu nebuvo, nu gal toOokiu ir nebuvo, bet pati zinai....

Dėl šoto, keista, bet tau pritarsiu biggrin.gif žiūrėti viršutinį postą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 03 gegužės 2011 - 09:28
QUOTE(No Fear @ 2011 05 02, 23:56)

Daugiau nesinori plestis, tik man nesuvokiama, kaip po tiek visko dar galima buti kartu ir ?!myleti?! mastau.gif Tu visada ieskai pateisinimu jo poelgiams, o, kai ieskai, tai ir susigalvosi( va ir as tau padejau mesteledama kelis argumentus, kad gal jis ne toks kaltas). Tas neigimas, jog anksciau problemu nebuvo, nu gal toOokiu ir nebuvo, bet pati zinai....

Nesiplesk, uztenka jau wink.gif
Daug kas nesuvokia kaip cia dar as su juo, bet nebuvo suvokimo, kad viskas baigta, o kol jo nera, as nenutraukineju santykiu su zmogumi (gerai zinau kas tai yra, nes pries tai 2 kartus yra buves tas dalykas). Nesiruosiu zaisti skiriames - taikomes, gyvenam atskirai - gyvenam kartu. Taip kaip yra siuo momentu, yra pakankamai neblogai, o kai susitvarkysiu bardakus galvoje bus visai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2011 05 02, 21:47)
Pries kelis metus.. kitas forumas.. tos pacios bedos... doh.gif
Etc unsure.gif

tai sakot nieko nepasikeite?? tik tiek kad forumas kitas biggrin.gif

hm..gal ir tiesa sako kad kalto vieno nebuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 05 03, 11:56)
tai sakot nieko nepasikeite?? tik tiek kad forumas kitas  biggrin.gif

hm..gal ir tiesa sako kad kalto vieno nebuna  ax.gif

kalti visada abu, nes nesusikalba biggrin.gif
Atsakyti