Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *56 Namučiai...

Labas 4u.gif
SS dėkui už gražią temą 4u.gif
Registruojuosi su dar net nepradėta skaityt "Tetulė Chulija ir Rašeiva" smile.gif
Šias kelias savaites reiks laaabai daug mokytis, tai skaitymas truuputį užmestas bus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 03 29, 16:43)
Tai, jei daugumai tinka, tai Klaipėda region renkasi šį sekmadienį 14 val. Akropoly. Laikas ir vieta tinka?
Stikliukai, galėsi?  mirksiukas.gif
verysad.gif su klaustuku? turėčiau prašyti, kad mažių tėvai pažiūrėtų, bet gal kartais ir pavyktų, o jei mama neapsiims, tai tada ne ax.gif
QUOTE(Indra666 @ 2011 03 29, 18:26)
Šias kelias savaites reiks laaabai daug mokytis, tai skaitymas truuputį užmestas bus...  unsure.gif
jaaaaaaaaa......mokslai visas užpuolė doh.gif aš pasigedau shiaudines, kolegės savo, matyt labai jau užspaudė dėstytuvai rolleyes.gif
Atsakyti
Registras su Homero "Iliada" ir "Odisėja" laugh.gif
Ir "Skaisčiuoju mėliu" rolleyes.gif
Atsakyti
na noriu ir aš užsiregistruoti su
Marcel Proust "Svano pusėje"
(:
Atsakyti
F.Vargas "Neptuno vejai"
F.Vargas "O sena teka
QUOTE(Creed @ 2011 03 29, 15:35)
...o jus galvokit kas ko nori mirksiukas.gif  Dar prie dovanojamu pridedu: 4u.gif
M.Anikin "Pavogtas romanas"
J.Evanovich "Anam lemta mirti"
V.Bartas "Mirtis Nidoje"
L.Jegelevicius "Juodieji uzribio kauliukai"

O čia kokio žanro knygos? Turbūt detektyvai?

QUOTE(Dorifore @ 2011 03 29, 15:46)
Mona, kai knygos dovanojamos nėra čia ko galvot, tuo labiau niekas nelauks, kol pagalvosi, nes gali ir kitos užsimanyt. Dovanos ilgai neužsilaiko. Aš tai visad dovanoju pirmai parašiusiai.
O siunčia čia daugelis, tik nuo dovanotojos priklauso, ar ima už siuntimą mokestį ar ne.

Turbūt apsisprendus ngeriau tartis su pačia Creed, ar ir čia tinka? g.gif blush2.gif ax.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 03 29, 15:47)
na, tiesiog reikėjo pasisakyti, kad nori, jog tavo nuoroda į suknyga būtų ten įdėta  mirksiukas.gif

dabar pasisakysiu blush2.gif kas tvarko blogau, prašau ten įterpti ir mano knygų lentynėlę - http://www.suknyga.l...is/mona187/1321

Man atrodo sunkias pagal svorį knygas pasirinkau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 29 kovo 2011 - 20:00
Mano suknyga.lt nuoroda 4u.gif

http://www.suknyga.l...stikliukas/1630
Atsakyti
"Pavogtas romanas" ir "Juodeiji uzribio kauliukai" padovanotos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2011 03 29, 18:21)
Vos neužmiršau - registras su Kazuo Ishiguro "Neleisk man išeiti". Eikit sau. g.gif  Jau baiginėju, bet tokia siaubingai įtraukianti, ir taip pat verčianti krūpčioti. Nebeatpažįstu Ishigiro, kurį, švelnų, gracingą ir elegantišką skaičiau knygoj "Dienos likučiai". Čia visai ne tas rašytojas, tik jo pavarde, va kur šaknys turbūt! lotuliukas.gif

Šitą ar ir taip ketinau kada nors skaityti (tik niekaip nenutaikau jos nusipirkti), bet dabar dar labiau suintrigavai bigsmile.gif Matyt, reiks paskubinti jos paieškas.
Atsakyti
Sveikutės. O jus kažkaip rezervuojat knygas bibliotekoj? man indomu pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 03 29, 18:51)
verysad.gif su klaustuku? turėčiau prašyti, kad mažių tėvai pažiūrėtų, bet gal kartais ir pavyktų, o jei mama neapsiims, tai tada ne ax.gif

Nenusimink, palaikysiu mintyse,kad pavyktų. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Seniai bebuvau 4u.gif
Registruojuos vis dar su C.R.Zafon "Angelo žaidimas" ir Chesterfield "Laiškai sūnui"

Pavėluoti 4u.gif sveikinimai Nerinhai ir Tibei Gimtadienio proga

user posted image

Atsakyti
Kas domitės Bookerio premija. Tai jau šiandiena paskelbti 13-lika finalistų, kurie pretenduoja laimėti Man Booker International titulą. O finalistai yra šie autoriai:
* Wang Anyi (China)
* Juan Goytisolo (Spain)
* James Kelman (UK)
* John le Carré (UK)
* Amin Maalouf (Lebanon)
* David Malouf (Australia)
* Dacia Maraini (Italy)
* Rohinton Mistry (India/Canada)
* Philip Pullman (UK)
* Marilynne Robinson (USA)
* Philip Roth (USA)
* Su Tong (China)