Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *56 Namučiai...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 30, 11:41)
Kiek? Ar jie kiekvienam individualiai skaičiuoja? KMI kokį?  g.gif

As itariu, kad KMI skaiciuoja g.gif 4u.gif Pati asmeniskai nesusiduriau, bet skaiciau, kad tikras cia reikalas 4u.gif Nors man irgi kokio kilogramo pritruktu, kad galeciau but donore doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fairyland: 30 kovo 2011 - 10:44
QUOTE(Fairyland @ 2011 03 30, 10:40)
Ingenai, aciu uz puiku atsiliepima 4u.gif Butinai isitrauksiu i savo norimu sarasa  ax.gif

Šiaip nemanau, kad ir kitoms ši knyga būtinai paliks tokius pat gilius įspūdžius. Tiesiog kiekviena knyga turi savo skaitytoją. Šiuo atveju aš suradau ją, ji surado mane smile.gif
Beje labai nustebau, kad suknyga.lt jos įvertinimas žemas g.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 30, 10:41)
Vilniečių meet, jei gerai supratau, keliasi į gegužės vidurį kažkada?

Aš irgi taip pat supratau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 30, 11:48)
Šiaip nemanau, kad ir kitoms ši knyga būtinai paliks tokius pat gilius įspūdžius. Tiesiog kiekviena knyga turi savo skaitytoją. Šiuo atveju aš suradau ją, ji surado mane  smile.gif

Kazkaip pasitikiu as tavo rekomendacijom-manau, kad musu skoniai panasus ax.gif Tikiuosi, kad ir man si knyga patiks ir tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 30, 11:29)
Peter Høeg "Tylioji mergaitė"

Grazus atsiliepimas bigsmile.gif 4u.gif

Kazkada (gal pries gera desimtmeti) bandziau skaityti Paneles Smilos sniego jausma, ale tuomet neprilipo man ji...gal dabar vel kada reiketu pabandyt...? g.gif

del kraujo donoru - kaip tik neseniai domejausi, tai radau info, kad zmones, nesveriantys 50 kg, negali buti kraujo donorais (nepriklausomai nuo KMI, kaip supratau)
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2011 03 30, 11:43)
As itariu, kad KMI skaiciuoja g.gif  4u.gif Pati asmeniskai nesusiduriau, bet skaiciau, kad tikras cia reikalas 4u.gif Nors man irgi kokio kilogramo pritruktu, kad galeciau but donore doh.gif

Ai tai nieko gero, mano KMI gerokai per mažas, visai norėčiau gerą darbą padaryt... Kaip tik dar vakar su draugėm kalbėjom ax.gif

Masako, jei sakai, kad 50 kg užtenka, tada visai gerai, viršiju vienu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 30 kovo 2011 - 10:54
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 30, 11:53)
Ai tai nieko gero, mano KMI gerokai per mažas, visai norėčiau gerą darbą padaryt... Kaip tik dar vakar su draugėm kalbėjom  ax.gif

Masako, jei sakai, kad 50 kg užtenka, tada visai gerai, viršiju vienu  lotuliukas.gif

as irgi planuoju greitu laiku apsilankyt toj istaigoj, man negresia apribojimai del svorio laugh.gif
Mane domina, ar pranesa po kraujo davimo, jei randa kokia liga, del kurios kraujas netinka? (nu, pvz., sifili koki jei aptinka) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 30 kovo 2011 - 10:57
Laba

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 30, 11:48)

Na, aš irgi kartais pastebiu, kad kai kurių neblogų knygų įvertinimas suknyga.lt būna gan žemas. Bet kai pažiūri kokias knygas tie vertintojai įtraukia į mėgstamiausias, tai nelabai ir nuostabu toks vertinimas... ax.gif

SS, už tema 4u.gif

Registruojuosi su Andrea Camilleri "Terakotinis šuo" rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 30 kovo 2011 - 10:57
QUOTE(Fairyland @ 2011 03 30, 10:52)
Kazkaip pasitikiu as tavo rekomendacijom-manau, kad musu skoniai panasus ax.gif Tikiuosi, kad ir man si knyga patiks ir tiks rolleyes.gif

Malonu girdėti, kad kažkas pasitiki mano rekomendacijomis blush2.gif smile.gif
Beje, ar tu pati esi suknyga.lt ? Bent jau tokiu niku tarp savo draugų tai neradau.
Būtų įdomu panaršyti po tavo knygų lentynas, jei jau skoniai panašūs.

Atsakyti
caralaite, yra dvi premijos smile.gif Man Booker Price for Fiction - už kūrinį, Man Booker International Price - už nuopelnus literatūrai, tsakant (apdovanojami tik gyvi rašytojai, kūriniai turi būti parašyti anglų kalba arba išversti į anglų)
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 30, 08:45)
  * Philip Roth (USA)

Aš už jį laikysiu kumščius biggrin.gif

QUOTE(Fairyland @ 2011 03 30, 10:00)
O as registruojuosi  su  Per Petterson  Vogti Arklius 4u.gif Liko gal dar 30 pslp, bet jau dabar galiu pasakyti, kad verta demesio knyga 4u.gif  wub.gif

Na man ši knyga buvo praeitų metų nusivylimas ax.gif Per daug lėta ir rami.

Ingėnai, labai gražus atsiliepimas, traukiu ją į sąrašą 4u.gif Jau kai tau knyga labai patinka, tai nepatinki ir aprašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 30, 11:45)
Ingėnai, labai gražus atsiliepimas, traukiu ją į sąrašą  4u.gif Jau kai tau knyga labai patinka, tai nepatinki ir aprašyt  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Na pritingiu aš rašyti atsiliepimus, nelabai man ir sekasi blush2.gif Kartais kyla įkvėpimas ir noras atsiverti, o kartais ir ne (bet tikrai ne visąlaik tai priklauso nuo knygos patikimo).
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 30, 12:45)
Na man ši knyga buvo praeitų metų nusivylimas  ax.gif Per daug lėta ir rami.

[

O man tas letumas ir ramumas kazkaip tiko ir patiko-matyt tokios knygos reikejo man siuo metu ax.gif
Ingenai, net geda rodyt tau savo lentynas-lb dar ten daug nesudeta-ai dar tiesa, detektyvu ten rusisku nemazai rasi-tai ten jau musu skoniai biski skiriasi-as tai juos atsipalaidavimui po rimtos literaturos labai megstu blush2.gif O nickas mano toks pat kaip ir SM mirksiukas.gif
Atsakyti