Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *56 Namučiai...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 30, 10:39)
Taip, internetu, jei knygos tuo metu nėra, ją gali rezervuoti, kai atsilaisvina, praneša ir ateini pasiimi  smile.gif

Sveikutės. O kokioj čia bibliotekoj? gal galit apšviest. Beveik baigiau VANDUO DRAMBLIAMS. Knyga nuostabi,nesigailiu,kad įsigyjau ją. Kurios neskaitė,tai labai rekomenduoju. Nes ši knyga taip šiltai nuteikia,ir perskaičius ją noris aplankyti cirką.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 03 30, 15:20)
Sveikutės. O kokioj čia bibliotekoj? gal galit apšviest. Beveik baigiau VANDUO DRAMBLIAMS. Knyga nuostabi,nesigailiu,kad įsigyjau ją. Kurios neskaitė,tai labai rekomenduoju. Nes ši knyga taip šiltai nuteikia,ir perskaičius ją noris aplankyti cirką.smile.gif

Nu taigi visose bibliotekose wink.gif tik Libis sistemoje reikia pasirinkti tą kurioje lankaisi

Ingėnai, labai patiko atsiliepimas, tikrai skaitysiu (turiu įtarimą, kad aš ją turiu kažkur užslėptą nuo senai biggrin.gif )
Smilą skaičiau daugiau nei prieš 10 metų...
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 03 29, 20:01)
"Pavogtas romanas" ir "Juodeiji uzribio kauliukai" padovanotos 4u.gif

O tai kaip su tom Vargo ir Rankino knygom,ar Mona jau apsiprende? ar man eile pereina? ax.gif
Atsakyti
ir perskaičius ją noris aplankyti cirką.smile.gif

man tai jokia knyga tokio noro nesukeltų, nes ten gyvulius kankina...
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 03 30, 15:28)
O tai kaip su tom Vargo ir Rankino knygom,ar Mona jau apsiprende? ar man eile pereina?  ax.gif

Tau.Mona neima smile.gif
Atsakyti
Dovanų kuponas

Įveskite nuolaidų kupono numerį:

Tai koks cia numeris?? Atseit gauti nuolaidai g.gif Noriu uzsisakyt kol dar akcija Tyto albos knygoms g.gif

Ar nekreipt demesio i tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 30 kovo 2011 - 14:59
QUOTE(Papugele @ 2011 03 30, 15:50)
Dovanų kuponas

Tai koks cia numeris??  Atseit gauti nuolaidai g.gif  Noriu uzsisakyt kol dar akcija Tyto albos knygoms g.gif

Ar nekreipt demesio i tai?

Nekreipk demesio,ir taip su nuolaida bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 03 30, 16:12)
Nekreipk demesio,ir taip su nuolaida bus smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nes ši knyga taip šiltai nuteikia,ir perskaičius ją noris aplankyti cirką.smile.gif

kur jau ten,nemėgstu cirko,gaila gyvūnų,o knygoj ypač dramblės,kai ją vis talžydavo

Na va,pabaigiau šįryt "Mergaičių trilogiją",ką galiu pasakyt,labai patiko,įdomi ,na bet paskutiniai 2 skyriai,visą malonumą numušė,atrodė,kad parašė kitas žmogus,ne O'brien :unsure:Galėjo net nerašyt to epilogo. Buvau užsidegus kitą jos knygą pirkt,bet dabar net nežinau...

Dabar ,turbūt,imsiu Marininos detektyvą g.gif
Atsakyti
laba.

QUOTE(Argija @ 2011 03 29, 17:35)
Aš noriu, kad mano suknyga nuoroda būtų įdėta. Jei tu administruoji, tai įdėk, jei gali  blush2.gif
http://www.suknyga.l...lis/argija/2026

įdėta mirksiukas.gif

QUOTE(Biancca @ 2011 03 29, 19:21)
*Baisiai lauksiu atsiliepimo. thumbup.gif Aš, kaip Murakami gerbėja, gundausi šita jo trilogija, ale kad nesinori išlaidaut. Bet!.. Jei visgi bus geri apsiliepimai - te atleidžia man Aukščiausiasis - pirksiu! lotuliukas.gif

**Vos neužmiršau - registras su Kazuo Ishiguro "Neleisk man išeiti". Eikit sau. g.gif  Jau baiginėju, bet tokia siaubingai įtraukianti, ir taip pat verčianti krūpčioti. Nebeatpažįstu Ishigiro, kurį, švelnų, gracingą ir elegantišką skaičiau knygoj "Dienos likučiai". Čia visai ne tas rašytojas, tik jo pavarde, va kur šaknys turbūt! lotuliukas.gif

* O man tai bus pirmoji pažintis su juo. smile.gif mėnesio eigoje turėčiau perskaityti.
** aš vis atidėlioju pažintį su šiuo rašytoju.

QUOTE(Indra666 @ 2011 03 29, 19:26)
Šias kelias savaites reiks laaabai daug mokytis

man jau mokslai per gerklę lenda doh.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 03 29, 20:33)

įdėta mirksiukas.gif

Mona, taviškę irgi įdėjau mirksiukas.gif

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Labai mėgstu skaityti wub.gif Kaip ir norėčiau prisijungti prie jūsų, tačiau man tik 13 metų. Skaitau aš įvairias knygas, bet labiausiai traukia romanai (tikriausiai dėl to, kad ir mamai patinka), o šiaip mielai skaitau paaugliams skirtas knygas, tiek fantastiką, tiek nuotykius...
Tai ar priimsite mane "mažę" į savo būrį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 03 30, 14:50)
Dovanų kuponas

Tai koks cia numeris??  Atseit gauti nuolaidai g.gif  Noriu uzsisakyt kol dar akcija Tyto albos knygoms g.gif

ką perki? bigsmile.gif aš Sližio albumą užsisakiau ir kolegės prašymu Būk vyras.
Atsakyti