Aš pati traukiu pienuką savo sūneliui jau 5.5 mėn., bet man į svečius nelabai norisi važiuoti su ta visa įranga...
Ar jūs, mamytės, kurios traukiat pienuką, vykstate į svečius? Kaip ten tvarkotės, jei taip? Koks aplinkinių požiūris į tai, jog nutraukinėjat pienuką?
Aš pati traukiu pienuką savo sūneliui jau 5.5 mėn., bet man į svečius nelabai norisi važiuoti su ta visa įranga...
Kažkaip varžausi ir atrodo bus nepatogu, daug smalsių akių...
QUOTE(Renule @ 2012 07 09, 00:04)
Ar jūs, mamytės, kurios traukiat pienuką, vykstate į svečius? Kaip ten tvarkotės, jei taip? Koks aplinkinių požiūris į tai, jog nutraukinėjat pienuką?
Labas, aš stengiuosi nusivežti jau nutrauktą, ir dar priklauso kokie svečiai, pas tėvus ar uošvius nusitraukinėju, o pas draugus kažkaip nenoriu. Labiausiai tai mane nervina ta nuostaba veide kai pasakau, kad savo pieneliu maitinu, bet nusitraukinėju, visiem vis tas pats klausimas, o kodėl?
QUOTE(Cashmere @ 2012 07 09, 08:30)
Labas, aš stengiuosi nusivežti jau nutrauktą, ir dar priklauso kokie svečiai, pas tėvus ar uošvius nusitraukinėju, o pas draugus kažkaip nenoriu. Labiausiai tai mane nervina ta nuostaba veide kai pasakau, kad savo pieneliu maitinu, bet nusitraukinėju, visiem vis tas pats klausimas, o kodėl? 
As irgi vezuosi nutraukta, ir tada jau darau ilgesne pertrauka, bet sveciuose nenusitraukineju. O jei tarkim vaziuojame i kita miesta, tai isnaudoju laika masinoje. Arba dar stengiuosi nusitraukti bent sutrumpintai - po 10 minuciu, kad tik palaikyt gamyba.
O siaip pas mane saldytuve visa laika kokie 8 buteliukai su pienu, negali zinot kada ir kiek gali prireikti isvaziuoti ar panasiai. Man jau nejauku butu, jei liktu tik kokie 3
O del aiskinimo kitiems, as irgi jau pavargau. Dabar jau paklausia ar maitini, sakau -taip, ir nebeuzsiimu kazkam kazka aiskinti
Aš man vis nepakanka užsišaldyt, o irgi norėčiau... Vos pritraukiu kiek reikia, kartais ir to mažoka būna ir šiaip jau pavargau nuo to pientraukio, varo jis mane į neviltį, bet sakiau bent iki 6 mėn pasistengsiu dėl savo gražuolio...
QUOTE(Cashmere @ 2012 07 09, 09:35)
Aš man vis nepakanka užsišaldyt, o irgi norėčiau... Vos pritraukiu kiek reikia, kartais ir to mažoka būna ir šiaip jau pavargau nuo to pientraukio, varo jis mane į neviltį, bet sakiau bent iki 6 mėn pasistengsiu dėl savo gražuolio...
As irgi sakiau "bent iki 6 menesiu"...dabar jam 7. Vyras ana savaite sako - gal tu jau nenusitraukinek, juk kameroj keliems menesiams i prieki yra. Nu bet negaliu kazkaip nustoti...gaila ir viskas. Nors tikrai ziauriai atsibodo tas pientraukis, bet paburbi ir vel imi ir nusisiurbineji...
QUOTE(Voveryyte @ 2012 07 09, 09:25)
As irgi vezuosi nutraukta, ir tada jau darau ilgesne pertrauka, bet sveciuose nenusitraukineju. O jei tarkim vaziuojame i kita miesta, tai isnaudoju laika masinoje. Arba dar stengiuosi nusitraukti bent sutrumpintai - po 10 minuciu, kad tik palaikyt gamyba.
O siaip pas mane saldytuve visa laika kokie 8 buteliukai su pienu, negali zinot kada ir kiek gali prireikti isvaziuoti ar panasiai. Man jau nejauku butu, jei liktu tik kokie 3
O del aiskinimo kitiems, as irgi jau pavargau. Dabar jau paklausia ar maitini, sakau -taip, ir nebeuzsiimu kazkam kazka aiskinti
Oho, kokios gausios jūsų pienuko atsargos
O man dabar ypač pienuko sumažėjo, net ne kiekvienam kartui reikiamo kiekio (o reikia apie (160-180 ml) užtenka, tenka mišinuku primaitinti... Ar čia dėl karščių, ar dėl pms taip sumažėjo... Žinoma, labai dažnai traukti pienuko neturiu ir galimybių - vyresnioji irgi daug dėmesio reikalauja
Aš kitiems irgi nieko detaliai nebeaiškinu. Jeigu kas klausia, ar pati maitinu, sakau, jog taip, ir baigtas kriukis.
QUOTE(Renule @ 2012 07 09, 13:39)
Aš kitiems irgi nieko detaliai nebeaiškinu. Jeigu kas klausia, ar pati maitinu, sakau, jog taip, ir baigtas kriukis.
Aha, ir dar ne duokdie pamato, kad duodi kokio vandenuko atsigert karštą dieną vietoj krūties
sveikos, ale ir karsciai
visi praso vasaros, ale kai sitaip tai gal geriau nereikia
del sveciu, tai as irgi vezuos nutraukta, del visa ko isimetu pientrauki, jei netycia ilgiau uzsibutume, bet seip stengiuos nedaryt to sveciuose. aisku pas tevus ar sese kai nuvaziuojam tai pompuoju pagal grafika kaip turi but
beje isigyjau ta medela swing, nu ka tu... atgaiva
kaip svelniai ir gerai istraukia. nepalygisi su tomee tippee. ale avento rankini vistiek pasiliksiu, tikrai nepardavinesiu, del sventos ramybes tegul guli stalciuj, nes afdrug sitas sugestu tai liktu karvute be melzimo aparato 
kiek duodat savo vakuciam valdens per para mazdaug per situos karscius?
del sveciu, tai as irgi vezuos nutraukta, del visa ko isimetu pientrauki, jei netycia ilgiau uzsibutume, bet seip stengiuos nedaryt to sveciuose. aisku pas tevus ar sese kai nuvaziuojam tai pompuoju pagal grafika kaip turi but
Aš tarp maitinimų vis pasiūlau, išgeria gal 10ml
QUOTE(Cashmere @ 2012 07 09, 16:12)
Aš tarp maitinimų vis pasiūlau, išgeria gal 10ml
[QUOTE]
o kas kiek laiko ir kiek pienuko suvalgo?
QUOTE(egliune @ 2012 07 09, 16:16)
o kas kiek laiko ir kiek pienuko suvalgo?
Kas 2-3 valandos po 100-150ml, dažniausiai apie 120 iveikia
QUOTE(Renule @ 2012 07 08, 23:04)
Sveika
Aš irgi stengiuosi nusitraukti prieš išvažiuojant iš namučių, bet pientraukį visada vežiojuosi su savimi, maža kas
Papildyta:
QUOTE(egliune @ 2012 07 09, 15:04)
sveikos, ale ir karsciai
visi praso vasaros, ale kai sitaip tai gal geriau nereikia
kaip svelniai ir gerai istraukia. nepalygisi su tomee tippee. ale avento rankini vistiek pasiliksiu, tikrai nepardavinesiu, del sventos ramybes tegul guli stalciuj, nes afdrug sitas sugestu tai liktu karvute be melzimo aparato 
Maniškis avent rankinis irgi garbingoj spintelės lentynoj padėtas, su mintim, jei sugestų elektrinis
Vandenuko visada turiu pasiruošus po ranka, bet maniškė beveik jo negeria, nu per visą dieną gal kokius 10 ml ir išgeria