QUOTE(Renule @ 2012 07 09, 13:39)
Oho, kokios gausios jūsų pienuko atsargos
Net 8 buteliukai šaldytuve!
O man dabar ypač pienuko sumažėjo, net ne kiekvienam kartui reikiamo kiekio (o reikia apie (160-180 ml) užtenka, tenka mišinuku primaitinti... Ar čia dėl karščių, ar dėl pms taip sumažėjo... Žinoma, labai dažnai traukti pienuko neturiu ir galimybių - vyresnioji irgi daug dėmesio reikalauja
Bet, manau, po truputį sugrąžinsim pienuką
Karščiai traukiasi
Aš kitiems irgi nieko detaliai nebeaiškinu. Jeigu kas klausia, ar pati maitinu, sakau, jog taip, ir baigtas kriukis.
Turiu tokių pažįstamų mamų, kurios tik susitikusios, iškart klausia, ar pati maitinu... Ir, jų akimis, neduokdie, jeigu jau nebemaitini 

O man dabar ypač pienuko sumažėjo, net ne kiekvienam kartui reikiamo kiekio (o reikia apie (160-180 ml) užtenka, tenka mišinuku primaitinti... Ar čia dėl karščių, ar dėl pms taip sumažėjo... Žinoma, labai dažnai traukti pienuko neturiu ir galimybių - vyresnioji irgi daug dėmesio reikalauja

Aš kitiems irgi nieko detaliai nebeaiškinu. Jeigu kas klausia, ar pati maitinu, sakau, jog taip, ir baigtas kriukis.

Ko turiu, to turiu...o dar tiek pat esu atidavus ( beveik 100 porciju po 200ml), nes nebetilpo i kamera...

tiksliau - turejau, nes dabar traukiu tik 3k paroj...bet dabar dasidejo ir sultytes, ir arbatytes, tai neber panikos.
Egliune