Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas nutrauktu pieneliu

QUOTE(Renule @ 2012 07 09, 13:39)
Oho, kokios gausios jūsų pienuko atsargos thumbup.gif Net 8 buteliukai šaldytuve!

O man dabar ypač pienuko sumažėjo, net ne kiekvienam kartui reikiamo kiekio (o reikia apie (160-180 ml) užtenka, tenka mišinuku primaitinti... Ar čia dėl karščių, ar dėl pms taip sumažėjo... Žinoma, labai dažnai traukti pienuko neturiu ir galimybių - vyresnioji irgi daug dėmesio reikalauja doh.gif Bet, manau, po truputį sugrąžinsim pienuką smile.gif Karščiai traukiasi thumbup.gif

Aš kitiems irgi nieko detaliai nebeaiškinu. Jeigu kas klausia, ar pati maitinu, sakau, jog taip, ir baigtas kriukis.  smile.gif Turiu tokių pažįstamų mamų, kurios tik susitikusios, iškart klausia, ar pati maitinu... Ir, jų akimis, neduokdie, jeigu jau nebemaitini biggrin.gif

Ko turiu, to turiu...o dar tiek pat esu atidavus ( beveik 100 porciju po 200ml), nes nebetilpo i kamera... doh.gif
tiksliau - turejau, nes dabar traukiu tik 3k paroj...bet dabar dasidejo ir sultytes, ir arbatytes, tai neber panikos.

Egliune drinks_cheers.gif sakiau liuks
Atsakyti
O per kiek laiko jūs su elektriniais pientraukiais ištraukiat pienuką? O kokia pientraukio priežiūra?

Aš su rankiniu AVENT darbuojuos... Antrą vaiką auginu su tuo pačiu. Rankos kol kas neskauda, nusitraukiu abi krūtis per maždaug nepilną pusvalandį. Tik dabar kur kas mažiau tepritraukiu, nei prieš tuos karščius... unsure.gif
Atsakyti
Eina sau, jei man reiktų su rankiniu tai kažin ar dar vis maitinčiau, aš su elektriniu abi krūtis gal per 10 min kažkur nusitraukiu, o priežiūra paprasta kaip ir buteliukų, sumetu į puodą kas kelias dienas ir pavirinu
Atsakyti
Na man elektrinis greicio nepriduoda verysad.gif uztrunku 40 minuciu per abi puses..nuo pat pradziu pas mane sroves nebudavo, po laseli prilasa.
tik siaip patogiau - daugiau laisvu ranku - va ir dabar traukiuos biggrin.gif
o elektrinio prieziura paprasta - i pati aparata juk pienukas nepatenka, tai jo valyt nereikia - plaunasi tik tokios pacios detales kaip ir pas rankini 4u.gif
Ziauriai susinervinau ! Pirma karta per visa laika pamirsau diena nusitraukti...ir man dasilo tik dabar! per diena ne minutes nebuvau pagalvojus, kad kazkas ne taip... blush2.gif prisiminiau tik kai pamaciau, kad is vienos puses 200 pritraukiau netiketai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2012 07 09, 22:30)
Eina sau, jei man reiktų su rankiniu tai kažin ar dar vis maitinčiau, aš su elektriniu abi krūtis gal per 10 min kažkur nusitraukiu, o priežiūra paprasta kaip ir buteliukų, sumetu į puodą kas kelias dienas ir pavirinu

Įpratimas - antras prigimimas! biggrin.gif Pagailėjau pinigėlių elektriniam, tad tenka ranką varginti... Jeigu pieno turiu pakankamai, tai jis greit man bėga, tad labai ir nepavargstu. Dukrą taip maitinau iki pusės metų (vėliau teko rimtus nugaros skausmus, išplitusius į koją gydytis, tad nutraukiau maitinimą), sūnelį - kol kas 5.5 mėn. ... Bet dar ne pabaiga. Na, ne įspūdingi pasiekimai, ale bent minimumas įvykdytas. biggrin.gif
Papildyta:
Ko turiu, to turiu...o dar tiek pat esu atidavus ( beveik 100 porciju po 200ml), nes nebetilpo i kamera... doh.gif

Pasaugoti pienuką atidavėt, ar kitam vaikiukui gerti? Kažkaip susidomėjau... smile.gif
Atsakyti
kitam smile.gif
Atsakyti
Kad man tokios upės pienelio unsure.gif Aš traukiu gal kas 3 val. tai pritraukiu apie 70-100 iš abiejų unsure.gif ir nedidėja nei pro kur
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2012 07 10, 09:32)
Kad man tokios upės pienelio  unsure.gif  Aš traukiu gal kas 3 val. tai pritraukiu apie 70-100 iš abiejų  unsure.gif  ir nedidėja nei pro kur

pas mane ir panasiai... doh.gif bet anksciau daugiau pritraukdavau, nes traukiau elektriniu..dabar jis sugedo (vyras vis dar bando taisyt), tai va pritraukiu tokius kiekius doh.gif jei kas 3 valandas tai buna kokia 80ml, jei biski ilgesnis tarpas, na tarkim 5 valandos, tada 125 kokie ir viskas.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 10 liepos 2012 - 08:57
QUOTE(Cashmere @ 2012 07 10, 09:32)
Kad man tokios upės pienelio  unsure.gif  Aš traukiu gal kas 3 val. tai pritraukiu apie 70-100 iš abiejų  unsure.gif  ir nedidėja nei pro kur

jau rasiau daug kartu, bet dar pasikartosiu - pas mane irgi buvo tikrai nedaug ir puse dienos normos mazius gaudavo misinuko!
ir net su nauju pientraukiu pieno nei daugejo nei ka. jau nurasiau save i "bepieniu" kategorija. Bet tokias upes uzsidauginau tik darbu. vyra isleidau i komandiruote, o pati nuo pientraukio nenulipau 3-4 dienas, traukiau pasidarydama tik 1 val pertrauka. o po to po po truputeli po truputeli vis daugiau jo atsirado.
vaikas naktimis nesikeldavo valgyt, bet as vistiek viena karta keldavausi nusitraukti. o nuo tos dienos kai nustojau naktim nusitraukinet ( nors diena variau po 5 kartus), pienukas po biski eme mazeti...
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2012 07 10, 10:00)
jau rasiau daug kartu, bet dar pasikartosiu - pas mane irgi buvo tikrai nedaug ir puse dienos normos mazius gaudavo misinuko!
ir net su nauju pientraukiu pieno nei daugejo nei ka. jau nurasiau save i "bepieniu" kategorija. Bet tokias upes uzsidauginau tik darbu. vyra isleidau i komandiruote, o pati nuo pientraukio nenulipau 3-4 dienas, traukiau pasidarydama tik 1 val pertrauka. o po to po po truputeli po truputeli vis daugiau jo atsirado.
vaikas naktimis nesikeldavo valgyt, bet as vistiek viena karta keldavausi nusitraukti. o nuo tos dienos kai nustojau naktim nusitraukinet ( nors diena variau po 5 kartus), pienukas po biski eme mazeti...

as nakti traukiu viena karta...o siaip pritariu, gal ir padaugetu jei dazniau traukciau, bet taip sudetinga, kai tai maziuke kniurksi, tai jau dicke ant galvos lipa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 07 10, 10:09)
as nakti traukiu viena karta...o siaip pritariu, gal ir padaugetu jei dazniau traukciau, bet taip sudetinga, kai tai maziuke kniurksi, tai jau dicke ant galvos lipa  doh.gif

tai va, as irgi neisivaizduoju ka daryciau jei butu du spirgiukai namuose doh.gif dabar lengva sneketi man su vienu ir dar tokiu, kuris tikriausiai verkti nemoka blush2.gif as tai manau, svarbiausia, kad vaikelis bent kazkiek to gerio gauna, kad jam subresta zarnynas, susidaro imunitetas.
o ta siandienine mada zindymo mane ziauriai nervina. tos kurios pacios zindo, su tokiu pykciu puola mamas, kurios maitina misinukais.neduok dieve, pasakysi, kad neturi pieno, tai akis iskabins ir visos moksliskai irodys, kad neimanoma, jog "pieno nebuna" doh.gif sorry uz offtopic, bet susinervinau...
viena karta tokia slykscia uzuomina gavau...kitos moters vaikas pradejo ciupineti musu buteliuka, tai ji ateme ir su toooookiu pasididziavimu sau ir panieka man pasake : "mano ne vienas vaikas tokio daikto nera ragaves, jie net nezino kas tai yra" doh.gif bash.gif
Atsakyti
O mano su buteliuku labai gražus ir sveikas auga biggrin.gif Kiekviena žino kaip geriausia jos vaikui, tik nereiktų kitų kritikuoti dėl to, jei kitos nori maitina iki 3 metų, kitos neprimaitina iki 7-8 mėnesių, nu aš taip nedaryčiau, bet jei jom priimtina prašom biggrin.gif
Atsakyti