Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas nutrauktu pieneliu

Vakar su kaimyne snekejau, tai jos mazius 5 menesiu jau 2 dantus turi ir sake labai kandziotis pradejo tai ji pasiryzus nutrakt matinima ir duot misinuka. sakau tai tu nusitraukinet pabandyk ir duot is buteliuko pabandyk, tai ji atsove kad kam terliotis, vistiek nusitraukinejant pienas per savaite tikrai baigsis ir liepe man knygu pasiskaityt biggrin.gif patylejau ir tiek ax.gif

beje, vakar pasiekem paros rekorda, 988 ml, pas mus tiek dar nera buve drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egliune @ 2012 07 10, 13:25)
Vakar su kaimyne snekejau, tai jos mazius 5 menesiu jau 2 dantus turi ir sake labai kandziotis pradejo tai ji pasiryzus nutrakt matinima ir duot misinuka. sakau tai tu nusitraukinet pabandyk ir duot is buteliuko pabandyk, tai ji atsove kad kam terliotis, vistiek nusitraukinejant pienas per savaite tikrai baigsis ir liepe man knygu pasiskaityt biggrin.gif patylejau ir tiek ax.gif

beje, vakar pasiekem paros rekorda, 988 ml, pas mus tiek dar nera buve  drinks_cheers.gif

Sveikinam su rekordu 4u.gif thumbup.gif

Įsivaizduoju, jog visąlaik maitinus iš krūties, sunkoka prisiversti nusitraukinėti... O kai iš pat pradžių tai tenka daryti, įpranti. Žinoma, jeigu norisi vaiką savo pienuku maitinti.

Kaip suprantu, savo patirtimi su kaimyne nepasidalinot, jog įtikintumėt, kad pienukas per savaitę nepasibaigia, jei reguliariai trauki? blush2.gif
O gal net neverta įtikinėti?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renule: 10 liepos 2012 - 19:01
nu va pasidziaugsiu, pagalia vyras sutaise mano elektrini avent pientrauki thumbup.gif tai dabar va ziuresim kiek padides pienuko istraukiamo kiekis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renule @ 2012 07 10, 19:55)
Sveikinam su rekordu 4u.gif thumbup.gif

Įsivaizduoju, jog visąlaik maitinus iš krūties, sunkoka prisiversti nusitraukinėti... O kai iš pat pradžių tai tenka daryti, įpranti. Žinoma, jeigu norisi vaiką savo pienuku maitinti.

Kaip suprantu, savo patirtimi su kaimyne nepasidalinot, jog įtikintumėt, kad pienukas per savaitę nepasibaigia, jei reguliariai trauki? blush2.gif
O gal net neverta įtikinėti?..

bandziau sakyt, bet pirmam sakiny buvau pertraukta, ale sneku nesamones tai zinoma ir nepuoliau daugiau jos itiket, kiekvienas tegul pagal save jau daro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisiuke @ 2012 07 10, 22:34)
nu va pasidziaugsiu, pagalia vyras sutaise mano elektrini avent pientrauki  thumbup.gif tai dabar va ziuresim kiek padides pienuko istraukiamo kiekis g.gif

linkim kad padidetu kuo daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliune @ 2012 07 10, 22:36)
bandziau sakyt, bet pirmam sakiny buvau pertraukta, ale sneku nesamones tai zinoma ir nepuoliau daugiau jos itiket, kiekvienas tegul pagal save jau daro smile.gif
Papildyta:
linkim kad padidetu kuo daugiau  4u.gif

dekui 4u.gif

as tai ne karta isitikinau, akd net neverta itikinet tu zmoniu..nors akivaizdziai rodai pavyzdi, sakai kaip yra..netiki ir tiek.. doh.gif tai ent neverta tada uzsiimt ir pradet smile.gif

Atsakyti
Pritariu mergaites, jog neverta kazka irodinet 4u.gif Pastebejau, kad kai kurios kaip uzburtos isitikinimu, kad tik zindymas skatina pieno gamyba ir i visus klausimus yra vienas atsakymas - dek dazniau prie kruties doh.gif nu jo majo, jei tik vaikeliai produktyviai zystu tai su mielu noru ir detume prie tos kruties ir viskas butu thumbup.gif nu bet yra ir kitaip mirksiukas.gif o mes, mamytes, noredamos issaugoti leliuku maisteli, dirbam issijuose su tais pientraukiais mirksiukas.gif
Prie to pacio noreciau pasiteirauti. Nuo keliu menesiuku pradejot pusiau sedom vaikelius maitint? g.gif Maniskei 4 men. Buvo uzlekusi slaugytoja ir patare, kad jau galima taip pusiau sedom pradet maitint rolleyes.gif nu bandau, bet ji man kazkaip springsta blink.gif idomu, ar cia ji taip mokosi valgyt kita poza, ar jai dar per anksti taip valgyt? g.gif
egliune, su rekordu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evciukas @ 2012 07 12, 13:16)
Pritariu mergaites, jog neverta kazka irodinet 4u.gif Pastebejau, kad kai kurios kaip uzburtos isitikinimu, kad tik zindymas skatina pieno gamyba ir i visus klausimus yra vienas atsakymas - dek dazniau prie kruties  doh.gif nu jo majo, jei tik vaikeliai produktyviai zystu tai su mielu noru ir detume prie tos kruties ir viskas butu  thumbup.gif nu bet yra ir kitaip mirksiukas.gif o mes, mamytes, noredamos issaugoti leliuku maisteli, dirbam issijuose su tais pientraukiais mirksiukas.gif
Prie to pacio noreciau pasiteirauti. Nuo keliu menesiuku pradejot pusiau sedom vaikelius maitint? g.gif Maniskei 4 men. Buvo uzlekusi slaugytoja ir patare, kad jau galima taip pusiau sedom pradet maitint rolleyes.gif nu bandau, bet ji man kazkaip springsta blink.gif idomu, ar cia ji taip mokosi valgyt kita poza, ar jai dar per anksti taip valgyt?  g.gif
egliune, su rekordu thumbup.gif  4u.gif

Mūsiškiui dabar 5 mėn. ir 2 sav., tai, ko gero, nuo 5 mėn. pradžios ir maitinam jį taip pusiau sėdom. Nespringsta. Tik mūsiškis vis dar linkęs atpylinėti, kai atsirūgsta, arba daugiau panešiotas... Bet svorio priauga nemažai, vis dar po 1 kg ir daugiau per mėnesį... Šiuo metu sveriam 9 kg su trupučiu.
Atsakyti
merginos, kurios cia turit medela swing pientrauki. nusipirkau ka tik toki, nes vis tik mb sutaise bet vakuuma blogai daro doh.gif tai dabar swinga naudosiu. gal; galit pakomentuot kaip su juo elgiates..ar pradzioj dedat stimuliacija, tada traukima? kiek laiko stimuliuojat? ar kazkiek stimuliuot paskui traukiat, paskui vel stimuliuot?kaip geriausiai?
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2012 07 08, 22:15)
O man labai smalsu - tokio amziaus - kiek kartu i para traukiat ir kiek pritraukiat? g.gif ar nepavargot dar?

Sveiki. Traukiu 4-5 kartus per para. Samoningai pieno kieki sumazinau iki 120-200 ml per karta. Zodziu, tiek kiek mum uztenka. anksciau pritraukdavau tikrai labai daug, bet dabar, kai paklausa sumazejo, sumazinau ir kieki smile.gif siaip tai pienuko traukimas tapo kasdienybe ir as su tuo susigyvenau, nors visko buna, buna kad ir pavargstu, bet kai matau, jog mano vaikiukas auga sveikas, manau yra del ko pasistenkt. Juk visa tai laikina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Renule @ 2012 07 09, 00:04)
Ar jūs, mamytės, kurios traukiat pienuką, vykstate į svečius? Kaip ten tvarkotės, jei taip? Koks aplinkinių požiūris į tai, jog nutraukinėjat pienuką?

Aš pati traukiu pienuką savo sūneliui jau 5.5 mėn., bet man į svečius nelabai norisi važiuoti su ta visa įranga... blush2.gif Kažkaip varžausi ir atrodo bus nepatogu, daug smalsių akių...

Del vykimo i svecius tai visad vykstame. Dazniausiai susireguliuoju traukimus taip, kad nereiktu traukt sveciuose, bet jei tenka, nueinu i kita kambari ir nusitraukiu smile.gif o aplinkiniu poziurio teko isgirst per si nemaza laiko tarpa ivairaus, vieni kategoriski, sako mesk sita varga, kiti priesingai- palaiko, zino pienuko nauda vaikui. As manau nusitraukinet pienuka - tai nieko gedingo, o priesingai - tai pagirtina, nes mamyte bet kokia kaina stengiasi maziuka maitint savo pienuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 07 12, 23:05)
merginos, kurios cia turit medela swing pientrauki. nusipirkau ka tik toki, nes vis tik mb sutaise bet vakuuma blogai daro doh.gif tai dabar swinga naudosiu. gal; galit pakomentuot kaip su juo elgiates..ar pradzioj dedat stimuliacija, tada traukima? kiek laiko stimuliuojat? ar kazkiek stimuliuot paskui traukiat, paskui vel stimuliuot?kaip geriausiai?

As tai tos stimuliacijos nelabai naudoju, iskart ijungiu traukimo mygtuka. tada pasididinu iki kokio 3 stiprumo, palaukiu kol spenelis prisitaikys ir dar uzsididinu iki 5.
ant daugiau jau nerizikuoju, nes kelis kartus esu pavarius stipriai, tai iki zaizdu isplese..
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2012 07 13, 10:17)
As tai tos stimuliacijos nelabai naudoju, iskart ijungiu traukimo mygtuka. tada pasididinu iki kokio 3 stiprumo, palaukiu kol spenelis prisitaikys ir dar uzsididinu iki 5.
ant daugiau jau nerizikuoju, nes kelis kartus esu pavarius stipriai, tai iki zaizdu isplese..

aha as ir ziuriu kad ant kokio 3-5 stiprumo traukiu...nu kolkas patinka...ir jauciu kad tikrai istraukia viska, nes po rankinio avento budavo pompuoji pompuoji maigai maigai,jau nebebega, ir rodos enbelasa, bet (.)(.) tokie ner minksti..o cia ziuriu traukiau traukiau, ir jau minksteja ir kai nebelasa jau tikrai tie (.)(.) tokie jauciasi akd tusti..man gal tik vienas minusas sito pientraukio, kad letai truakia..nu tempas pacio truakimo toks letas..as pratus prie greitesnio biggrin.gif bet nieko, priprasiu ir prie tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 07 13, 10:31)
aha as ir ziuriu kad ant kokio 3-5 stiprumo traukiu...nu kolkas patinka...ir jauciu kad tikrai istraukia viska, nes po rankinio avento budavo pompuoji pompuoji maigai maigai,jau nebebega, ir rodos enbelasa, bet (.)(.) tokie ner minksti..o cia ziuriu traukiau traukiau, ir jau minksteja ir kai nebelasa jau tikrai tie (.)(.) tokie jauciasi akd tusti..man gal tik vienas minusas sito pientraukio, kad letai truakia..nu tempas pacio truakimo toks letas..as pratus prie greitesnio biggrin.gif bet nieko, priprasiu ir prie tokio  biggrin.gif

a vat man tas letumas irgi biesina, bet istikruju tai vaikai panasiai ir traukia, nepompuoja leliukai gi kaip mes su tuo avento rankiniu biggrin.gif o cia ir raso, kad imituoja kudikio zindyma.

o stimuliacija as naudoju tiek kol jis pats ten uz 2 berods minuciu persijungia i traukimo rezima. nes jeigu traukima ijungiu iskart tai man spenelius skauda, o kai sitas prastimuliuoja ir pratampo svelniau tai tada ir traukima ant maximumo galiu isijungt paskui smile.gif

o man dar klausimas, pas jus tas gaubtelis kur aplink kruti tai minkstas ar kietas? nes pas mane tai jis toks padroztas truputi tas minktas tai noreciau pasikeist, bet va kieta randu ta Personal Fit, o Soft fit (minksto ) neradau kur pirkt.
Atsakyti