Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(swarcas @ 2011 11 23, 12:27)
O kaip lėkštės iš IKI akcijos? Gal kas pirkote?

tiek lekstes tiek puodeliai yra is labai kokybisko belgisko porceliano,kuris nesibraizo, nei nuo sakuciu nei nuo peiliu,ir be to jy galima tiek y mikrobange tiek y indaplove kisti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 11 24, 10:00)
tikrai negalima 4u.gif

aciu 4u.gif praeita karta galmejo
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2011 11 24, 12:50)
aciu 4u.gif  praeita karta galmejo

aš anksčiau esu klaususi,tai sakė,kad negalima taip,
reikia atsiskaityti iš knygutės,arba tik iš kortelės 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot ar verta imt ta visa serviza is IKI? esu jauna, taciau labai noriu gero servizo sveciam, nes dabar mirga margas stalas... Tai po truputi gundauysi kazkaip, bet nezinau ar verta tiek pinigu tai?
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2011 11 25, 23:38)
Kaip manot ar verta imt ta visa serviza is IKI? esu jauna, taciau labai noriu gero servizo sveciam, nes dabar mirga margas stalas... Tai po truputi gundauysi kazkaip, bet nezinau ar verta tiek pinigu tai?

indai mano manymu kokybiski, bet zinoma as ju neturiu, gundziausi, labai norejau, bet man reiktu 12 zmoniu, t.y. tokiu dvieju servizu, tai 800lt jau daugoka atrodo, ieskosiu pigiau, kad ir ne bergoff kokybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 11 27, 11:29)
indai mano manymu kokybiski, bet zinoma as ju neturiu, gundziausi, labai norejau, bet man reiktu 12 zmoniu, t.y. tokiu dvieju servizu, tai 800lt jau daugoka atrodo, ieskosiu pigiau, kad ir ne bergoff kokybes  g.gif

butent ir man reikia 12, nes dazniausiai tikrai buna daugiau nei 6 zmones... bet nemazai ir daliu gaunasi, ir leksciu kelios rusys, ir puodeliai... ech, kad pinigine neuzsisektu nuo storumo tai labai butu faina!!!
Atsakyti
QUOTE(MamaB @ 2011 11 13, 19:22)
Laba vakara, kaip del prekeiviu Gariunuose? Ju maciau ne viena, o kainos butent turguje maziausios. Tik kaip del prekiu originalumo? Gal turit rekomendaciju?

Buvo mums tokia istorija.. Senei senei tevai gariūnuose pirko puodų rinkinį, naudojosi juo daugiau nei 10m ir džiaugėsi..
Pernai aš susigundžiau puodus už IKI lipdukus imti..bet ilgai reikėjo laukt, trūkumas buvo (jei pamenat)..Pykau aš tada, va sakau jūs nusipirkot iš gariūnų puodus ir viskas puiku, o aš čia laukiu tu puodų- berghoff, berghoff...
Ir taip- pakeliu puodą pažiūrėt- kokia gi ten gariūnų firma.. ogi žiūriu ir savo akim netikiu- BERghoff biggrin.gif taigi tevai naudojo daug metų puodus ir tik visai nesenei sužinojom kad būtent šiuos... Na, tuomet jau ėmiau ir pirkau sau irgi berghoff, visgi firma pasiteisino.. Puodais džiaugiuosi..

Dar labai džiaugiuosi peilių rinkiniu su stovu- super peiliai. Stalo įrankių rinkinį pirkau- įtartinai man apsibraižė metalas kotelių.. Daugiau viskas normaliai.. Visas tas atidarytuvų rinkinys nepasakyčiau kad labai kokybiškas, skustukas bulviu man geriau skuta už 3lt pirktas nei šis..Konservų atidarytuvas neblogas, kamščiatraukis- pusėtinas..

Gailiuosi kad nenusipirkau keptuvės ir to kiauro puodo užsidedančio ant puodo- gal kas nenaudojat?
Atsakyti
QUOTE(sunny_smile @ 2011 12 08, 10:14)
Gailiuosi kad nenusipirkau keptuvės ir to kiauro puodo užsidedančio ant puodo- gal kas nenaudojat?

Aš irgi tokio ieškau, tik Zeno serijos.
user posted image

Kažkas siūlė tuose pačiuose gariūnuose ieškot, tik kad šansų ten nuvykt neturiu.
Atsakyti
QUOTE(ela1 @ 2011 12 05, 15:20)
Mamytes, gal kas turite Vilniuje Berghoff puodo ar keptuves su magnetine dangcio rankinele pirkimo ceki, mums reiktu ja pakeisti, o cekio galiojimo laikas ( 1 metai) jau baigesi. Atsyliginciau  rolleyes.gif

Mano irgi senesni nei 1 metai g.gif
Atsakyti
Tai visgi labai idomu, ar kas turi puodus is dabartines IKI akcijos ir ar patenkinti? g.gif Ar yra ju dar kur nors?
Atsakyti
Mane domina puodeliai su lėkštutėm - ar verti savo kainos?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 12 26, 21:05)
Tai visgi labai idomu, ar kas turi puodus is dabartines IKI akcijos ir ar patenkinti? g.gif  Ar yra ju dar kur nors?

Gerb.pirkėjai, informuojame, kad prekių „ Puodų rinkinys, 12 d.“, keptuvė 20 cm, kaip ir visų prekių, kiekis buvo ribotas ir šiuo metu šios prekės jau nebeturime.

http://www.iki.lt/lt...ims-70-nuolaida
Atsakyti