QUOTE(MamaB @ 2011 11 13, 19:22)
Laba vakara, kaip del prekeiviu Gariunuose? Ju maciau ne viena, o kainos butent turguje maziausios. Tik kaip del prekiu originalumo? Gal turit rekomendaciju?
Buvo mums tokia istorija.. Senei senei tevai gariūnuose pirko puodų rinkinį, naudojosi juo daugiau nei 10m ir džiaugėsi..
Pernai aš susigundžiau puodus už IKI lipdukus imti..bet ilgai reikėjo laukt, trūkumas buvo (jei pamenat)..Pykau aš tada, va sakau jūs nusipirkot iš gariūnų puodus ir viskas puiku, o aš čia laukiu tu puodų- berghoff, berghoff...
Ir taip- pakeliu puodą pažiūrėt- kokia gi ten gariūnų firma.. ogi žiūriu ir savo akim netikiu- BERghoff

taigi tevai naudojo daug metų puodus ir tik visai nesenei sužinojom kad būtent šiuos... Na, tuomet jau ėmiau ir pirkau sau irgi berghoff, visgi firma pasiteisino.. Puodais džiaugiuosi..
Dar labai džiaugiuosi peilių rinkiniu su stovu- super peiliai. Stalo įrankių rinkinį pirkau- įtartinai man apsibraižė metalas kotelių.. Daugiau viskas normaliai.. Visas tas atidarytuvų rinkinys nepasakyčiau kad labai kokybiškas, skustukas bulviu man geriau skuta už 3lt pirktas nei šis..Konservų atidarytuvas neblogas, kamščiatraukis- pusėtinas..
Gailiuosi kad nenusipirkau keptuvės ir to kiauro puodo užsidedančio ant puodo- gal kas nenaudojat?