Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

ta beta.lt siūloma keptuvė tik troškinimui skirta, bet tą funkciją labai gerai atlieka smile.gif o kaip paprastos keptuvės naudoti neišeina.
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2012 01 17, 18:56)
ta beta.lt siūloma keptuvė tik troškinimui skirta, bet tą funkciją labai gerai atlieka  smile.gif o kaip paprastos keptuvės naudoti neišeina.

tai ji kaip puodas? tik kad keptuves formos?? 4u.gif koks jos skersmuo? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(merselle @ 2012 01 18, 10:37)
tai ji kaip puodas? tik kad keptuves formos?? 4u.gif  koks jos skersmuo? 4u.gif

oi jau paziurejau 24cm skersmuo tai ji gan mazute blush2.gif
Atsakyti
Kažkada prekyboje buvo termo puodelis, kurį dar galima pasijungti automobilyje ir pasišildyti. Kiek ieškome dabar nerandame verysad.gif gal kuri netyčia matėte ar žinote iš kur būtų galima parsisiųsti? Būtume labai dėkingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 01 18, 10:39)
tai ji kaip puodas? tik kad keptuves formos?? 4u.gif  koks jos skersmuo? 4u.gif
Papildyta:

oi jau paziurejau 24cm skersmuo tai ji gan mazute  blush2.gif

nera maza keptuve schmoll.gif na man troskiniams tiesiog patogesne forma, nei kad puodas, parasciau pamaisyti, nezinau, man patinka ji
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2012 01 19, 09:49)
nera maza keptuve  schmoll.gif  na man troskiniams tiesiog patogesne forma, nei kad puodas, parasciau pamaisyti, nezinau, man patinka ji

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man taip pat labai patinka,
patogu tuo,kad tarkim pirma apkepini mesyte, darzoves ir t.t., tada tiesiog uzpili vandenuku, sultiniu ir troskini.
siaip ir mesa be riebalu galima kepti, ir varskecius, tik reikia ismokti ja naudotis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 19 sausio 2012 - 23:02
Sveikos, renkuosi puodus sios firmos.. man patinka modelis tulip, bet mazoka daliu blush2.gif
pagal sudeti toks domina http://www.rotonero....deluxe-20-daliu bet pigiai atrodo g.gif nerandu info gal kas turi tokius.. ar nusiima termometrai-rankeneles, kad idet i saldytuva ar indaplove?
o kaip su tais gariunais? netycia pamaciau identiskas toks kainuoja 5oolt bigsmile.gif na viskas lyg atitinka kazi kaip pazint neorginalus?
sio modelio jau parasyta kad plaut galima nuemus rankeneles http://www.rotonero....nvico-20-daliu.. o kam tos magnetines galvutes?
bet esminis skirtumas vienam garu krepsys kitam makaronu krepsys biggrin.gif
siaip labai reikalingas kepimo krepsys.. bet gal ji galima pritaiyti atskirai nusipirkti g.gif

va kiek klausimu iskilo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justaita @ 2012 01 20, 02:04)
Sveikos, renkuosi puodus sios firmos.. man patinka modelis tulip, bet mazoka daliu  blush2.gif
pagal sudeti toks domina http://www.rotonero....deluxe-20-daliu bet pigiai atrodo  g.gif  nerandu info gal kas turi tokius.. ar nusiima termometrai-rankeneles, kad idet i saldytuva ar indaplove?
o kaip su tais gariunais? netycia pamaciau identiskas toks kainuoja 5oolt  bigsmile.gif  na viskas lyg atitinka kazi kaip pazint neorginalus?
sio modelio  jau parasyta kad plaut galima nuemus rankeneles http://www.rotonero....invico-20-daliu.. o kam tos magnetines galvutes?
bet esminis skirtumas vienam garu krepsys kitam makaronu krepsys biggrin.gif
siaip labai reikalingas kepimo krepsys.. bet gal ji galima pritaiyti atskirai nusipirkti  g.gif

va kiek klausimu iskilo  biggrin.gif  doh.gif

Pirmo rinkinio termorankeneles nenusima, todėl dangčio negalima deti nei į šaldytuvą , nei į indaplovę. Antro rinkinio termorenkeneles yra su magnetukais jas nuėmus galima dėti dangtį ir į šaldytuvą ir į indaplovę.
Dėl gariūnų patarti nelabai galiu, kainos ten tikrai žemesnės, bet garantinis aptarnavimas nekoks ir dėl originalumo nieks negarantuoja. O informacijos suteikimas tiek rotonero tiek gariūnuose minimalus doh.gif Geriausia tai pačiame Berghoff domėtis, kiek žinau pas juos nemažai nuolaidų ir el.parduotuvė jau veikia Berghoff
Atsakyti
Turiu puodu rinkini is Gariunu, mama vestuviu proga nupirko. Siemet jau 12 metu bus. Nieko jiems nepasidare, tiems puodams, tik nusibodo man. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 01 20, 10:31)
Turiu puodu rinkini is Gariunu, mama vestuviu proga nupirko. Siemet jau 12 metu  bus. Nieko jiems nepasidare, tiems puodams, tik nusibodo man.  biggrin.gif

Tai prieš 12 metų Berghoff buvo naujiena ir manau, kad padirbtų prekių nebuvo smile.gif
Atsakyti
Esu pirkusi su IKI lipdukais puoda, taciau jo dangcio termometras sugedo. Gal kam taip pat atsitiko? Nesti i IKI ar tiesiai i Bergoffa? Cekio aisku jau nebeturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zyvkiukas @ 2012 02 16, 16:49)
Esu pirkusi su IKI lipdukais puoda, taciau jo dangcio termometras sugedo. Gal kam taip pat atsitiko? Nesti i IKI ar tiesiai i Bergoffa? Cekio aisku jau nebeturiu  unsure.gif

Nemanau, kad termometrams taikys garantija ax.gif o jei dar cekio neturite, tai dar sudetingiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 16 vasario 2012 - 17:38
Jau kokius 4 mėnesisu naudoju Berhoff Zeno puodus. thumbup.gif

Nekomentuosiu kaip verda sriubos ir pan. Bet mane sužavėjo ryžių, grikių ir pupelių virimas juose.

Ryžius ir grikius sudedu, užpilu kiek mažiau negu nekomenduoja vandens. Nuo užvirimo pavergu kokias 3 minutes ir išjungiu viryklę. Kruopos tobulai išbrinksta ir būna birios thumbup.gif Svarbu nedarinėti dangčio.
Taip pat pupelės. Kai užverda sumažinu iki minimumo. Ir ilgai verdu. Jos nesutrūkinėja. Paprastuose puoduose man taip jų išvirti nepavykdavo doh.gif:

O daugiau... Labai gerai laiko šilumą, negva prižiūrėti, nereikia saugoti nes nėra jokių termometrų ir pan.

Aij, ir košės net su pienu verdamos neprisvyla thumbup.gif:

Minusas nebent, kad sunkoki. Bet kai kiti privalumai - tai niekis smile.gif
Atsakyti