jau užsiprašiau gimdieniui dovanų šios trintuvės Lauksiu gimtadienio dovanos
Kalėdom gavau švilpiantį arbatinį Labai jis man patinka.
Turiu nuo praeitų akcijų peilių rinkinį mediniam stove. Peiliais esu patenkinta, bet vat, kad man žirklės sugedo Labai dabar nepatogu kirpt, kaip suprantu spyruoklė parėjo .
Aš turiu 265ml su lėkštutėmis, bei didesnius be lėkštučių. Labai smagūs puodeliai ir skanu gerti iš jų . Vyras irgi sakė kad brangoki, bet kai pažiūrėjom kitų kainas, tai tas pats gaunasi.
Aš turiu 265ml su lėkštutėmis, bei didesnius be lėkštučių. Labai smagūs puodeliai ir skanu gerti iš jų . Vyras irgi sakė kad brangoki, bet kai pažiūrėjom kitų kainas, tai tas pats gaunasi.
Labutis, Gavau dovanu ORION dubeneliu rinkini. Idomu, ar galima siuos dubenelius plauti indaploveje ir kokioje temperaturoje? Info apie tai neradau.. DEkui!
kvailas klausimas instrukcijoje parasyta, kad galiam kepti riebaluose, bet pries tai ikaitinti keptuve kaip nurodyta berghoff instrukcijoje - ikaitinimas, o ten parasyta, kad paziuret ar ikaitus - ilasint laseli vandens.... tai klausimas...ar riebalus pilti i jau ikaitinta keptuve ar iskart? aciu
kvailas klausimas
instrukcijoje parasyta, kad galiam kepti riebaluose, bet pries tai ikaitinti keptuve kaip nurodyta berghoff instrukcijoje - ikaitinimas, o ten parasyta, kad paziuret ar ikaitus - ilasint laseli vandens....
tai klausimas...ar riebalus pilti i jau ikaitinta keptuve ar iskart?
aciu
pati pirkau tuos pusryciu puodelius su lekstutem, man labai faini..o kas del kainos, manau verti, nes paziurejau ju berghoff parduotuveje Megoj , yra tie patys indai, tik kaina ju gerokai aukstesne...tarkim tas puodelis su lekstute 1 vnt - 29lt....o cia visas komplektukas 6vnt 65lt
kvailas klausimas
instrukcijoje parasyta, kad galiam kepti riebaluose, bet pries tai ikaitinti keptuve kaip nurodyta berghoff instrukcijoje - ikaitinimas, o ten parasyta, kad paziuret ar ikaitus - ilasint laseli vandens....
tai klausimas...ar riebalus pilti i jau ikaitinta keptuve ar iskart?
aciu
siaip riebalus pilu visad i salta keptuve.
o su vandens ilasinimu tai yra biskiuka kitaip. jei norit kepti be riebalu, tai reikia keptuve tuscia gerai ikaitinti, o patikrinti ar ikaitus galima su vandeniu (ilasinama vandens)
turiu, siaip kaina gera, na blynu ir bulviu as joje neiskepu, gal nemoku, bet naudoju troskiniams labiau, morkytes apkepini, svogunus, mesa....kokio vandens gali ipilti i ja, nesigailiu kad ja turiu, bet sakau joje nekepu blynu, bulviu,kiausinienes, svyla man