Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(skorpyte @ 2011 11 22, 23:16)

sveikos,

jau užsiprašiau gimdieniui dovanų šios trintuvės biggrin.gif Lauksiu gimtadienio dovanos biggrin.gif

Kalėdom gavau švilpiantį arbatinį thumbup.gif Labai jis man patinka.

Turiu nuo praeitų akcijų peilių rinkinį mediniam stove. Peiliais esu patenkinta, bet vat, kad man žirklės sugedo unsure.gif Labai dabar nepatogu kirpt, kaip suprantu spyruoklė parėjo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 12 26, 22:15)
Mane domina puodeliai su lėkštutėm - ar verti savo kainos?

Aš turiu 265ml su lėkštutėmis, bei didesnius be lėkštučių. Labai smagūs puodeliai ir skanu gerti iš jų smile.gif. Vyras irgi sakė kad brangoki, bet kai pažiūrėjom kitų kainas, tai tas pats gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2011 12 29, 21:37)
Aš turiu 265ml su lėkštutėmis, bei didesnius be lėkštučių. Labai smagūs puodeliai ir skanu gerti iš jų smile.gif. Vyras irgi sakė kad brangoki, bet kai pažiūrėjom kitų kainas, tai tas pats gaunasi.

Pakilnojau ir nusprendžiau, kad nepirksiu - kaip porcelianiniai, tai per sunkūs ax.gif
Atsakyti
Labutis,
Gavau dovanu ORION dubeneliu rinkini. Idomu, ar galima siuos dubenelius plauti indaploveje ir kokioje temperaturoje?
Info apie tai neradau.. g.gif
DEkui! user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2012 01 06, 16:40)
Gavau dovanu ORION dubeneliu rinkini. Idomu, ar galima siuos dubenelius plauti indaploveje ir kokioje temperaturoje?

As turiu tuos dubenelius, labai faini man jie, naudoju apie metus gal, kazkur instrukcijoje skaiciau kad galima plauti, tik tu dangteliu ne.
Atsakyti
kvailas klausimas blush2.gif
instrukcijoje parasyta, kad galiam kepti riebaluose, bet pries tai ikaitinti keptuve kaip nurodyta berghoff instrukcijoje - ikaitinimas, o ten parasyta, kad paziuret ar ikaitus - ilasint laseli vandens....
tai klausimas...ar riebalus pilti i jau ikaitinta keptuve ar iskart? ax.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 01 10, 15:53)
kvailas klausimas  blush2.gif
instrukcijoje parasyta, kad galiam kepti riebaluose, bet pries tai ikaitinti keptuve kaip nurodyta berghoff instrukcijoje - ikaitinimas, o ten parasyta, kad paziuret ar ikaitus - ilasint laseli vandens....
aciu

aš visada į "šaltą" keptuvę pilu aliejų ir kartu kaitinu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 12 26, 22:15)
Mane domina puodeliai su lėkštutėm - ar verti savo kainos?

pati pirkau tuos pusryciu puodelius su lekstutem, man labai faini..o kas del kainos, manau verti, nes paziurejau ju berghoff parduotuveje Megoj , yra tie patys indai, tik kaina ju gerokai aukstesne...tarkim tas puodelis su lekstute 1 vnt - 29lt....o cia visas komplektukas 6vnt 65lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 01 10, 14:53)
kvailas klausimas  blush2.gif
aciu

siaip riebalus pilu visad i salta keptuve.
o su vandens ilasinimu tai yra biskiuka kitaip. jei norit kepti be riebalu, tai reikia keptuve tuscia gerai ikaitinti, o patikrinti ar ikaitus galima su vandeniu (ilasinama vandens) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykite, ar apsimoka imti ? blush2.gif Nesvyla, nepridega ? Gal kas naudojat tokią ?
https://beta.lt/siau...ion-is-berghoff
Atsakyti
QUOTE(traškutis @ 2012 01 17, 10:48)
Sakykite, ar apsimoka imti ?  blush2.gif Nesvyla, nepridega ? Gal kas naudojat tokią ?

Mano mama turi, tai nera labai patenkinta, ji kaip troskintuva tik gali naudoti....kaip keptive, tai nelabai gera, nes traukia smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(traškutis @ 2012 01 17, 09:48)
Sakykite, ar apsimoka imti ?  blush2.gif Nesvyla, nepridega ? Gal kas naudojat tokią ?

turiu, siaip kaina gera, na blynu ir bulviu as joje neiskepu, gal nemoku, bet naudoju troskiniams labiau, morkytes apkepini, svogunus, mesa....kokio vandens gali ipilti i ja, nesigailiu kad ja turiu, bet sakau joje nekepu blynu, bulviu,kiausinienes, svyla man
Atsakyti