Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 29, 22:22)
Kas be ko thumbup.gif. Bet visgi faina kartais bendraut su vyru tik platoniškai, bet jaust - kaip Jis akimis Tave nurenginėja blush2.gif  biggrin.gif .

Papildyta:

Žmonos būna nepastabios, kuomet Joms vyras nerūpi arba Jos pačios turi, kas Jas pasotina blush2.gif  biggrin.gif .

va čia idealiausias variantas...
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 29, 21:22)

Žmonos būna nepastabios, kuomet Joms vyras nerūpi arba Jos pačios turi, kas Jas pasotina blush2.gif  biggrin.gif .

Ir tai ne melas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 29, 23:10)
bet aš palieku ir viltis suviliot mane seksui tada jau ne bičiulis  bus....

Manau , kad mintis durna . Visokiam dvasiniam patobulejimui dazniausia vyrai buna is nenormalaus amziaus segmento , tai per jauni , arba per seni . Ir normaliai tobulejant nereikia kad kibirkstys lakstytu.
Beje turiu fantastiska biciuli , kuris susipazinus po pusvalandzio pasiule eit prie reikalo . Taip ir nenuejom , bet dvasinis tobulejimas puikus.
Atsisakiau tokia fraze- siandien nieko neivaikinu ir vaiku netvirkinu.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 29, 22:18)
Kiek gamta kinta pati savaime, be jokių žmonių išmyslų, tiek ir reikia. O kam čia tie kriterijai reikalingi?
  Nebandau aš nieko įrėminti. Viskas kas tiesiai nuo gamtos yra gerai.
  Nu ir keista teorija... Jei jau viskas sąlygina tai kam apskritai kažką teigt? O tiesa jei sąlygina tai ko ji verta, išvis gal jokios tiesos tada nėr g.gif ... Kam čia siekt tokių netikrų dalykų?

O is kur jus zinote, kas is gamtos, kas is zmogaus?

O kaip su horizontu jis yra ar jo nera, jei iki jo niekaip neprienam? Kai tai suvoksite, tuomet bus lengviau suprasti apie ka as kalbu.
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2011 03 29, 22:24)
Manau , kad mintis durna . Visokiam dvasiniam patobulejimui dazniausia vyrai buna is nenormalaus amziaus segmento , tai per jauni , arba per seni . Ir normaliai tobulejant nereikia kad kibirkstys lakstytu.
Beje turiu fantastiska biciuli , kuris susipazinus po pusvalandzio pasiule eit prie reikalo . Taip ir nenuejom , bet dvasinis tobulejimas puikus.
Atsisakiau tokia fraze- siandien nieko neivaikinu ir vaiku netvirkinu.

kodėl durna???tai rinktis reikia iš normalaus amžiaus segmento....plius labai svarbu yra bendravimas...
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2004 07 20, 14:16)
Turiu ir aš tokį panašų atvejį iš gyvenimo. Vyras:"Tu nervuota, egoistė, tave išlaikau ir džiaukis, kita man yra gera, ji mane supranta"; žmona:"Neskaudink manęs, pakalbam, niu ir varyk į visas keturias puses"...Bet toj šeimoj viskas buvo pasiekta ilgu žmonos planavimu, gerinimusi, daug gero sexo netgi tada kai nesinori, išjungti mobiliakai jam nematant, namuose- tyla, grožis ir ramybė. Po pusės metų jis suprato, kad žmona protinga, graži, ne ***** atsiprašant, pagimdė jam nuostabų vaiką, jį gražiai auklėja, lovoj lyg ir viskas čiki, ko čia bastytis lyg ežiukui rūke. Be to daug padėjo draugai smegenų praplovimu, pratrynė tas durnas mintis apie susižavėjimą, drebulį, ilgesį ir t.t...Na bet čia tik vienas atvejis iš milijono. Taigi aš kovočiau dėl vyro visom įmanomom priemonėm su šypsena (kad ir dirbtine) veide, kad jis nesakytu- uch, ragana žmona, o meilužė cacka patacka lakuotais nagais:)

radau kitoj temoj . Metodas yra pasirodo . Ir gal neprastas.
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 29, 22:26)
kodėl durna???tai rinktis reikia iš normalaus amžiaus segmento....plius labai svarbu yra bendravimas...

Na, man tai galetu buti ir jaunesnis, va vyresni tai netraukia tikrai, nebent butu labai zavus vyras
Atsakyti
o man jaunesni ne pro kur . Savo vaiku turiu .
O va vyresni tai ner amziaus ribu . Turiu 92 metu biciuli.
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2011 03 29, 22:38)
radau kitoj temoj . Metodas yra pasirodo . Ir gal neprastas.

Hmmm... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 29, 22:39)
Na, man tai galetu buti ir jaunesnis, va vyresni tai netraukia tikrai, nebent butu labai zavus vyras

man su šiek tiek vyresniiais dažniau bendraut būna įdomiau...
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 29, 22:43)
man su šiek tiek vyresniiais dažniau bendraut būna įdomiau...

vyresni, tai as turiu minty +10 m.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 29, 22:48)
vyresni, tai as turiu minty +10 m.

na plius 10 maždaug jau ribų riba..
Atsakyti