Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(Moonte @ 2011 03 29, 22:25)
O is kur jus zinote, kas is gamtos, kas is zmogaus?
O kaip su horizontu jis yra ar jo nera, jei iki jo niekaip neprienam? Kai tai suvoksite, tuomet bus lengviau suprasti apie ka as kalbu.

Žmogus iš gamtos yra toks koks buvo sutvertas, be jokių mandrybių ir išmyslų.
Horizontas iš dalies abstraktus yra, bet už tokių dalykų ir neverta be reikalo užsikabint. Tikri dalykai yra aiškūs ir nesikeičia. Nebent pati gamta pakeistų. Bet ne žmogui gi spręst tokius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 29, 22:23)
  Horizontas iš dalies abstraktus yra, bet už tokių dalykų ir neverta be reikalo užsikabint. Tikri dalykai yra aiškūs ir nesikeičia. Nebent pati gamta pakeistų. Bet ne žmogui gi spręst tokius dalykus.

Gerai, nebetrukdysiu 'diskusijos. lotuliukas.gif
Atsakyti
O va cia jau pasisakysiu , kaip turinti patirti , del pririsimo klausimu.
Niekaip nepririsi . Gali itikinti , smegenis praplaut , gali ismust bet koki pagrinda is po koju. Galvojat , tik moterys vaikais vyrus pririsa , vyrai irgi.
Bet nesulaiko , vaikai uzauga , kalejimo laikas pasibaigia.
Turiu vaika , nezinau kas butu jei jo nebutu , nuostabiausia butybe , ir jau suaugusi . Bet kai suzinojau , kad laukiuosi sprendima del vyro priimiau .
Jus net neisivaizduojat kaip tai slykstu , kai va tu jau prirakintas . Niekur nebesidesi.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 29, 23:23)

Horizontas ne abstraktus, tai siekiamybe jei ka. Mes visi ji matom, bet negalim pasiekti. Absoliutas, vakuumas ir t.t. Lygiai taip pat visi hipotetiskai zinome, kur randasi zemes krastas, nes ten prasideda laiko juosta, skaiciuojanti nauja para, bet velgi tai yra reliatyvu, nors viskas susije su gamta.

Ir kodel gi be reikalo, jei jums sunku tai suvokti tai dar nereiskia, kad jis bereikalingas.

Gamtoje nieko nera aiskaus ir vienareiksmisko. Net nera grynos juodos ir baltos spalvos.

Kad jums pastoviai ir rasau ne man ir ne jums spresti mirksiukas.gif

Ar atkreipet demesi zaidziu jusu megstamam "gamtos lauke".
Papildyta:
QUOTE(dramp @ 2011 03 29, 23:26)
Gerai, nebetrukdysiu 'diskusijos.  lotuliukas.gif

O kodel? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 kovo 2011 - 22:33
Zmones , jau per velai tokiam off topinimui.
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2011 03 29, 23:32)
Zmones , jau per velai tokiam off topinimui.

Na zinot, manau, zmogui reikia duoti isdestyti savo teorija, kitaip jis patoviai su ja tasysis kaip kate su pusle.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 29, 22:18)
  Nebandau aš nieko įrėminti. Viskas kas tiesiai nuo gamtos yra gerai.

Na ir gyvenkite toje savo gamtoje...apsiaukite klumpes ir..eikite karves melzti,vistas palesinti... ir nusiraminkite vaiksciodama po visas temas ir blevyzgodama apie savo gamta...pastovus nusikalbejimas... mega_shok.gif dirol.gif spam.gif
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 29, 21:50)
Nu vat jei su vedusiu susidet, tai tada jau reiks su saine tartis, nes a vdruk as istikima vyra is kelio isvesiu...  doh.gif  Ne nu ri9mtai, del savo vyroi tai saine negraus tikrai, o vat del tos jo zmonos... gali.

Vyru prigimtis tokia,pamate neuzkista skylute ir...istikimas tampa nebe... hihihi.gif
Jo jo...tos,kurios parode savo skylute ir ne tik...tik ir galvoje kaip jo zmonele ar nesupyks,kad ne tik paziurejo... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2011 03 29, 23:27)
O va cia jau pasisakysiu , kaip turinti patirti , del pririsimo klausimu.
Niekaip nepririsi . Gali itikinti , smegenis praplaut , gali ismust bet koki pagrinda is po koju. Galvojat , tik moterys vaikais vyrus pririsa , vyrai irgi.
Bet nesulaiko , vaikai uzauga , kalejimo laikas pasibaigia.
Turiu vaika , nezinau kas butu jei jo nebutu , nuostabiausia butybe , ir jau suaugusi . Bet kai suzinojau , kad laukiuosi sprendima del vyro priimiau .
Jus net neisivaizduojat kaip tai slykstu , kai va tu jau prirakintas . Niekur nebesidesi.

Taigi ir nereikia tų vyrų raišiot kaip šunų doh.gif ... O kokia iš to nauda? Kam išsigalvot tuos kalėjimus? Vaikai taigi ne virvės, tai mūsų gyvenimo gėlės 4u.gif .

QUOTE(Moonte @ 2011 03 29, 23:32)
Horizontas ne abstraktus, tai siekiamybe jei ka. Mes visi ji matom, bet negalim pasiekti. Absoliutas, vakuumas ir t.t. Lygiai taip pat visi hipotetiskai zinome, kur randasi zemes krastas, nes ten prasideda laiko juosta, skaiciuojanti nauja para, bet velgi tai yra reliatyvu, nors viskas susije su gamta.

Ir kodel gi be reikalo, jei jums sunku tai suvokti tai dar nereiskia, kad jis bereikalingas.

Gamtoje nieko nera aiskaus ir vienareiksmisko. Net nera grynos juodos ir baltos spalvos.

Kad jums pastoviai ir rasau ne man ir ne jums spresti  mirksiukas.gif

Ar atkreipet demesi zaidziu jusu megstamam "gamtos lauke".

Nu nesuprantu aš tokių siekiamybių kaip jūsų doh.gif . Kam to horizonto reikia siekt jei iš to jokios naudos ir neįmanoma net? Žemės krašto kaip tokio nėr, o ta linija yra žmonių išgalvota kaip pagelbinis dalykas. Nereikia kabintis už tokių dalykų neaiškių.
Jei sunku suvokti tai ir nereikia. Kam laužyt galvą dėl tokių dalykų? Manęs gamta nešaukia nei prie horizonto nei prie tos linijos schmoll.gif .
Netiesa kad nėra. Pagrindiniai dalykai yra aiškūs. O sniegas ką ne baltas? Anglis ne juoda?
Ne mums spręst, pati gamta nusprendžia.
O tokių žaidimų jūsų tikrai nesuprantu blink.gif doh.gif schmoll.gif .

QUOTE(Moonte @ 2011 03 29, 23:37)
Na zinot, manau, zmogui reikia duoti isdestyti savo teorija, kitaip jis patoviai su ja tasysis kaip kate su pusle.

Tai vat aš ir galvoju kad gal išeis žmones paprasčiau pataisyti, nereiks nė į politiką eit. Nes man baisu žiūrėt kaip jie eina prieš gamtą ir be reikalo laužo galvas doh.gif .

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 30, 00:20)
Na ir gyvenkite toje savo gamtoje...apsiaukite klumpes ir..eikite karves melzti,vistas palesinti... ir nusiraminkite vaiksciodama  po visas temas ir blevyzgodama  apie savo gamta...pastovus nusikalbejimas...  mega_shok.gif  dirol.gif  spam.gif
Papildyta:
Vyru prigimtis tokia,pamate neuzkista skylute ir...istikimas tampa nebe... hihihi.gif
Jo jo...tos,kurios parode savo skylute ir ne tik...tik ir galvoje kaip jo zmonele ar nesupyks,kad ne tik paziurejo... hihihi.gif

Viskas padaryta.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 30, 00:41)
Nu nesuprantu aš tokių siekiamybių kaip jūsų doh.gif . Kam to horizonto reikia siekt jei iš to jokios naudos ir neįmanoma net? Žemės krašto kaip tokio nėr, o ta linija yra žmonių išgalvota kaip pagelbinis dalykas. Nereikia kabintis už tokių dalykų neaiškių.
  Jei sunku suvokti tai ir nereikia. Kam laužyt galvą dėl tokių dalykų? Manęs gamta nešaukia nei prie horizonto nei prie tos linijos schmoll.gif .
  Netiesa kad nėra. Pagrindiniai dalykai yra aiškūs. O sniegas ką ne baltas? Anglis ne juoda?
  Ne mums spręst, pati gamta nusprendžia.
  O tokių žaidimų jūsų tikrai nesuprantu blink.gif  doh.gif  schmoll.gif .

Kokios problemos, jus nesuprantat, uz tat kiti supranta. Jus norit matyti pasauli tik savo tvartelio lygmenyje, dar geriau, kitiem, kuriem idomu kas uz tvartelio dedasi nesimaisysite po kojomis, daugiau vietos bus. Visiem gerai.

Velgi, kas vercia jus savo galvele krusti, bet keista jusu pozicija yra, jei jums nereikia, tai ir kitam privalo nereiketi.

Gal likite prie savo gamtos, nes siaip, dazai jau yra mano amato dalis, tai idant tam, kad sutaupytumeme jusu laika, nei skaityti mano peizalus, patikekite mano zodziu, nera pasaulyje grynu spalvu vios jos turi atspalvius, tas pats sniegas ju turi aibes, kaip ir angis. Padarykite namie eksperimenta paimkite du skirtingus, bet jusu manymu juodus audinius, jie tarp saves skirsis, ne tik faktura, bet abu tures skirtingus juodumo atspalvius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 kovo 2011 - 23:58
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 30, 00:41)
Viskas padaryta.

Tai pavaiksciokite toje savo gamtoje...gal protingesnes mintys galveleje atsiras,ne tik apie gamta pliauksite...siauras mastymas...prapleskite akirati...gal pamatysite daugiau... dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 30, 00:51)
Kokios problemos, jus nesuprantat, uz tat kiti supranta. Jus norit matyti pasauli tik savo tvartelio lygmenyje, dar geriau, kitiem, kuriem idomu kas uz tvartelio dedasi nesimaisysite po kojomis, daugiau vietos bus. Visiem gerai.

Velgi, kas vercia jus savo galvele krusti, bet keista jusu pozicija yra, jei jums nereikia, tai ir kitam privalo nereiketi.

Gal likite prie savo gamtos, nes siaip, dazai jau yra mano amato dalis, tai idant tam, kad sutaupytumeme jusu laika, nei skaityti mano peizalus, patikekite mano zodziu, nera pasaulyje grynu spalvu vios jos turi atspalvius, tas pats sniegas ju turi aibes, kaip ir angis. Padarykite namie eksperimenta paimkite du skirtingus, bet jusu manymu juodus audinius, jie tarp saves skirsis, ne tik faktura, bet abu tures skirtingus juodumo atspalvius  mirksiukas.gif

Tai kokias tada išvadas daryt? Nieko tikro nėra išvis? blink.gif Nu Jazaumarija doh.gif . Aš tai sakyčiau kad raudona nuo mėlynos visvien skiriasi ir tu aiškiai matai kur raudona o kur mėlyna. O atspalviai tie ne svarbiausias dalykas yra irnesakyk.gif. Arba ant to pačio grėblio gali dukart užlipt ir jei čia tavo grėblys tai ir žinai kad ant to pačio užlipai...

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 30, 00:52)
Tai pavaiksciokite toje savo gamtoje...gal protingesnes mintys galveleje atsiras,ne tik apie gamta pliauksite...siauras mastymas...prapleskite akirati...gal pamatysite daugiau...  dirol.gif

Pavaikščioju kiekvieną dieną. Ir nieko - viskas beveik tas pats. Tik kartais koks eržiliukas dar nematytas prabėga... O ką dar turėčiau pamatyt? Civilizacijos išmyslus kažkokius? Vienas vargas per juos žmonėms doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 30, 01:09)
Tai kokias tada išvadas daryt? Nieko tikro nėra išvis? blink.gif  Nu Jazaumarija doh.gif . Aš tai sakyčiau kad raudona nuo mėlynos visvien skiriasi ir tu aiškiai matai kur raudona o kur mėlyna. O atspalviai tie ne svarbiausias dalykas yra irnesakyk.gif. Arba ant to pačio grėblio gali dukart užlipt ir jei čia tavo grėblys tai ir žinai kad ant to pačio užlipai...

Jus norite viska ireminti, jei jau neireminta, tuomet anot jusu nieko nera isvis. Tarkim, mintis jusu galvoje, del to, kad neuzrasyta ir neigarsinta ji neegzistuoja? Ar vis del to yra? Oras kuriuo kvepuojat, paliesti negalit, nesioti negalit, ir vel sakysit, kad jo nera...
Ar kalbejau apie spalvu nebuvima, kalbejau apie grynu spalvu nebuvima, o tai ne tas pats. Dar ir kaip svarbu, tai harmonijos-gamtos dalis. O prie ko cia tas greblys ir atspalviai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 kovo 2011 - 00:21