QUOTE(misis Mount @ 2011 03 29, 23:27)
O va cia jau pasisakysiu , kaip turinti patirti , del pririsimo klausimu.
Niekaip nepririsi . Gali itikinti , smegenis praplaut , gali ismust bet koki pagrinda is po koju. Galvojat , tik moterys vaikais vyrus pririsa , vyrai irgi.
Bet nesulaiko , vaikai uzauga , kalejimo laikas pasibaigia.
Turiu vaika , nezinau kas butu jei jo nebutu , nuostabiausia butybe , ir jau suaugusi . Bet kai suzinojau , kad laukiuosi sprendima del vyro priimiau .
Jus net neisivaizduojat kaip tai slykstu , kai va tu jau prirakintas . Niekur nebesidesi.
Taigi ir nereikia tų vyrų raišiot kaip šunų

... O kokia iš to nauda? Kam išsigalvot tuos kalėjimus? Vaikai taigi ne virvės, tai mūsų gyvenimo gėlės

.
QUOTE(Moonte @ 2011 03 29, 23:32)
Horizontas ne abstraktus, tai siekiamybe jei ka. Mes visi ji matom, bet negalim pasiekti. Absoliutas, vakuumas ir t.t. Lygiai taip pat visi hipotetiskai zinome, kur randasi zemes krastas, nes ten prasideda laiko juosta, skaiciuojanti nauja para, bet velgi tai yra reliatyvu, nors viskas susije su gamta.
Ir kodel gi be reikalo, jei jums sunku tai suvokti tai dar nereiskia, kad jis bereikalingas.
Gamtoje nieko nera aiskaus ir vienareiksmisko. Net nera grynos juodos ir baltos spalvos.
Kad jums pastoviai ir rasau ne man ir ne jums spresti

Ar atkreipet demesi zaidziu jusu megstamam "gamtos lauke".
Nu nesuprantu aš tokių siekiamybių kaip jūsų

. Kam to horizonto reikia siekt jei iš to jokios naudos ir neįmanoma net? Žemės krašto kaip tokio nėr, o ta linija yra žmonių išgalvota kaip pagelbinis dalykas. Nereikia kabintis už tokių dalykų neaiškių.
Jei sunku suvokti tai ir nereikia. Kam laužyt galvą dėl tokių dalykų? Manęs gamta nešaukia nei prie horizonto nei prie tos linijos

.
Netiesa kad nėra. Pagrindiniai dalykai yra aiškūs. O sniegas ką ne baltas? Anglis ne juoda?
Ne mums spręst, pati gamta nusprendžia.
O tokių žaidimų jūsų tikrai nesuprantu

.
QUOTE(Moonte @ 2011 03 29, 23:37)
Na zinot, manau, zmogui reikia duoti isdestyti savo teorija, kitaip jis patoviai su ja tasysis kaip kate su pusle.
Tai vat aš ir galvoju kad gal išeis žmones paprasčiau pataisyti, nereiks nė į politiką eit. Nes man baisu žiūrėt kaip jie eina prieš gamtą ir be reikalo laužo galvas

.
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 30, 00:20)
Viskas padaryta.