Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(vilnera @ 2011 03 30, 10:46)
Kaip smagu manipuliuot tuo gamtos sauksmu..ale kad ta gamta zaraza vienaip saukia vyra,kitaip-moteri. Vat vyras taip-anas eina pagal ta sauksma. O jus? jusu gi gamtos sauksmas-pastot,gimdyt,o ne tik tusciai seksuot. Paziurekit-kokia patele gamtoje mylisi is malonumo,o ne del dauginimosi?

Sako, kad delfinai unsure.gif
bet as kalbancio nei vieno nezinau unsure.gif
Atsakyti
Man tai įdomu pasidarė,ar boba šiaip pakvakus, ar iš gamtos ? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 03 30, 11:48)
Man tai įdomu pasidarė,ar boba šiaip pakvakus, ar iš gamtos ?  hihihi.gif

Man atrodo,babyte yr gudri provokatore ir tiek.. tampo cia mus,moterytes,uz uodegu,kaip kaciukus kokius,ir zvengia sau i kumstuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 03 30, 10:46)
Kaip smagu manipuliuot tuo gamtos sauksmu..ale kad ta gamta zaraza vienaip saukia vyra,kitaip-moteri. Vat vyras taip-anas eina pagal ta sauksma. O jus? jusu gi gamtos sauksmas-pastot,gimdyt,o ne tik tusciai seksuot. Paziurekit-kokia patele gamtoje mylisi is malonumo,o ne del dauginimosi?

Taip mes mylimės iš malonumo su juo. Jis juk vedęs, o aš ištekėjus. Apie kokius vaikus gali būt kalba? Mes saugomės be abejonės. Be to aš jau turi 5 metų sūnų ir apie antrą kol kas negalvoju, o jis turi 2 vaikus. Man dabar svarbi karjera, nes kol esu dar pakankamai jauna pats laikas jos siekt. Iš tiesų mano meilužis man dėl to padeda, tad galima būtų sakyt, kad aš kažkiek naudojuosi net gi juo savanaudiškom paskatom, ne tik aistrai patenkinti.
Atsakyti
kazkodel man atrodo, kad autores nepasitenkinimas susijes dar ir su tuo, kad ji nemato realios galimybes paprastai nutraukti ta savo rysi- juk sieja darbas, kuris jai labai svarbus, karjeros perspektyvos ir tt. ji jaucias isipainiojus kaip reikalas...Nepavydetina situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 30, 11:52)
Taip mes mylimės iš malonumo su juo. Jis juk vedęs, o aš ištekėjus. Apie kokius vaikus gali būt kalba? Mes saugomės be abejonės. Be to aš jau turi 5 metų sūnų ir apie antrą kol kas negalvoju, o jis turi 2 vaikus. Man dabar svarbi karjera, nes kol esu dar pakankamai jauna pats laikas jos siekt. Iš tiesų mano meilužis man dėl to padeda, tad galima būtų sakyt, kad aš kažkiek naudojuosi net gi juo savanaudiškom paskatom, ne tik aistrai patenkinti.

Su ta gamta..Be abejo,cia jos esama.. Moteris iesko kuo stipresnio patino-net nesamoningai-o stiprybe siais laikais matuojama pareigomis.. Tad ta trauka begaline yra suprantama..
Ko jus tikites is siu santykiu? Man idomu,ar ner sirdies gilumoj noro,kad mylimasis paliktu seima,jus-savaja,ir gyventumet sau kartu ilgai ir laimingai..?
Atsakyti
Kazkodel nelabai tikisi, jog vyras lengvai paliks seima
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 03 30, 11:51)
Man atrodo,babyte yr gudri provokatore ir tiek.. tampo cia mus,moterytes,uz uodegu,kaip kaciukus kokius,ir zvengia sau i kumstuka smile.gif

babytė...bus koks Medinis,prie veidroduko besitampantis...juk gamta šaukia... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 30, 12:00)
Kazkodel nelabai tikisi, jog vyras lengvai paliks seima

kai meiluze tampa zmona,meiluzes vieta tampa laisva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 03 30, 12:01)
babytė...bus koks Medinis,prie veidroduko besitampantis...juk gamta šaukia... lotuliukas.gif

Man babyte i Burbancia panasi labiau smile.gif Ta gi tokia pasierzint megeja..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 03 30, 12:03)
Man babyte i Burbancia panasi labiau smile.gif Ta gi tokia pasierzint megeja..smile.gif

... eeee...ne tas stilius...burbekla ne tokia įkyri ir tikrai tokių nesąmonių nekalba...bent jau filosofuot nebando rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 03 30, 11:59)
Moteris iesko kuo stipresnio patino-net nesamoningai-o stiprybe siais laikais matuojama pareigomis..

Nemanau. Čia gal kiekvienam individualiai.
Atsakyti