Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 30, 12:24)
ko tu cia norejai paklausti,kamanyt? 
hihihi.gif

jai susipainiojau irnesakyk.gif, tiesiog sis klausimas labai svarbus, tuomet man daug kas aiskeja del tu meiluziu ir zmonu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 30, 13:23)
O kuo jums nepatinka žodis "šventeiva ar šventoji"? Kuo jis negražus ar įžeidžiantis?

ne,manes tai neveikia jokie pavadinimai-del to ir klausiu kodel reaguoji i zodzius tu??
kekse tai kaip davatka,tik is kito galo... kuom blogas zodis?? rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 30, 13:24)
Kadangi aš čia naujas ir šviežias tai dar nemoku. Bet jug tu visą žinanti, tai gal pademonstruok kaip tai daroma bigsmile.gif

tai ir elkis kaip naujokas.. ramiai,kamputyje,nesokdamas i akis.. biggrin.gif
del tavo sviezumo abejones kyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 30, 12:24)
Kadangi aš čia naujas ir šviežias tai dar nemoku. Bet jug tu visą žinanti, tai gal pademonstruok kaip tai daroma bigsmile.gif

O jau Paradaksualė surado naujas aukas - kad turėtų ką ėst bigsmile.gif . Ba alkana labai per naktį liko biggrin.gif . Matyt vyras nepadulkina gerai - kad pyktis liejasi per visus kraštus blush2.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 03 30, 13:17)
Na, instinktų valdymas, gali baigtis išnykimu- rūšies pabaiga. O tai reikštų, kad rūšis tiek išprotingėjo ir tiek išvestinių iš gamtos taisyklių prikūrė, kad pati save susinaikino...
Gal todėl tie instinktai ir yra nelabai pavaldūs pačiam žmogui  g.gif

O man atrodo,kad ta raida tokia,kokia dabar pasaulyje yra-yra dieviskas planas. Dieviskoji pusiausvyra.. Vat baltoji rase-ar kontraceptikai sukurti instinktu valdymui? Ne,kaip tik nezabotam tenkinimui.. Bet rase nyksta. Del to,kad lenkiamasi neribojamam seksavimui-instinktui.
Geltonoji rase-tie,kurie,pagal prognozes,tuoj apims visa planeta-ten tie visi haremai,daug zmonu ir pan-kontraceptiku nereikia,bet yra daug moteru,daug pastojimu,dauginimosi instinktas neribojamas. Jie dauginasi,ir ateis i ta baltuju vieta. Taip gamta surede matyt. Nes zeme-ne begaline,ir resursai ne begaliniai,naturalu,kad dalis turi susinaikint,kad kitai daliai butu kaip gyvuot.. Tas isnykimas-rusies pabaiga-galbut gamtos plano dalis? Galbut taip reikia? Nes jei ir vieni,ir kiti veistusi neribojamai,vistiek juk rezultatas butu toks pat-dalis ismirtu,kad pakaktu visko likusiesiems..
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 30, 13:28)
O jau Paradaksualė surado naujas aukas - kad turėtų ką ėst bigsmile.gif . Ba alkana labai per naktį liko biggrin.gif . Matyt vyras nepadulkina gerai - kad pyktis liejasi per visus kraštus blush2.gif  biggrin.gif .

aha.jau radau. lotuliukas.gif tu-laisva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 30, 12:28)
O jau Paradaksualė surado naujas aukas - kad turėtų ką ėst bigsmile.gif . Ba alkana labai per naktį liko biggrin.gif . Matyt vyras nepadulkina gerai - kad pyktis liejasi per visus kraštus blush2.gif  biggrin.gif .

todel ana del jo rami lotuliukas.gif meiluzis anas ne koks bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbekit jus ka norit, o 100% istikima moteris -ne moteris.
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 30, 13:28)

oi geras graži atėjo wub.gif
a tu be padulkinimo ir čiulpimo apie nieką daugiau nekalbi?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 03 30, 13:28)
O man atrodo,kad ta raida tokia,kokia dabar pasaulyje yra-yra dieviskas planas. Dieviskoji pusiausvyra.. Vat baltoji rase-ar kontraceptikai sukurti instinktu valdymui? Ne,kaip tik nezabotam tenkinimui.. Bet rase nyksta. Del to,kad lenkiamasi neribojamam seksavimui-instinktui.

Aha ,juodoji rase gyvena pagal gamtos desnius ,todel ir veisiasi kaip triusiai .Est neturi ka, bet pasivartyti visada laiko suranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 30, 13:29)
Kalbekit jus ka norit, o 100% istikima moteris -ne moteris.

o kodėl gi ji ne moteris? g.gif
o gal aš nesuprantu ką reiškia 100 proc. ištikima?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 03 30, 13:18)
Ir kokia gi ta jau mūsų išskirtinė paskirtis šiame sviete?
cool.gif

Gal gamtą sunaikinti..? g.gif
Atsakyti
Šaunuoliai FrigidnaS su Džuljana - išjudinot širšių ir gyvačių lizdą thumbup.gif biggrin.gif .
Atsakyti