Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(lututė @ 2011 03 30, 12:39)
nuuu...kaip gerai-cirkas ir pinigų nieks neima  hihihi.gif
FrigidnaS-man mintis šovė apie "homoseksualius" gyvūnus...nesąmonė visa tai...kaip ir minėjau,čia dėl galimybių trūkumo  tongue.gif ...kitaip tie,atseit,"homoseksualai" patelių nebenorėtų ir rūšis tiesiog išnyktų...
O vienpatystė gamtoj paplitus tikrai ne porai rūšių... biggrin.gif

dar viena davatka unsure.gif
jus nieko nesuprantat irnesakyk.gif

Burbanti, laika ir taip persuko man miego truksta, o tu dar nori, kad as visa nakti nemiegociau? ir vis del to vieno?

Nu bliamba, ar Jus man galit atsakyti, tai vyras jei geras meiluzis, jis geras su visom ar tik su tam tikra moterim? A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 30 kovo 2011 - 12:43
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 30, 13:37)
bet kaip viena kekse,sutrauke kitas  lotuliukas.gif
nu linksminkites,bendro daug turit  biggrin.gif

Keksemis as laikau tas ,kurios visiems girdint sako-as ne tokia ,as vyra myliu ir tik su juo vartausi pataluose .O daro ji visai ka kitka ... mirksiukas.gif
O tos kurios pasako-moterys ĄAtsiduokite svaiguliui, pamatysite kaip tai malonu ..argi jos kekses?
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 30, 13:39)
Be abejo - geriau jau būt kekše, nei pilka davatka mirksiukas.gif .

ei šita,jei jau tokia graži-prašom įvardinti kuom geriau būti kekše?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 30, 12:29)
Kalbekit jus ka norit, o 100% istikima moteris -ne moteris.

Visiškai sutinku. Tik ta moteris kuri nori būt geidžiama, ir moka tokia būt, gali vaikščiot aukštai iškėlus galva.

QUOTE(burbanti @ 2011 03 30, 12:32)
O ar tai didele nuodeme tai daryti ir kalbeti apie tai atvirai?Reikia maziau kalbeti , bet daugiau daryti?

drinks_cheers.gif

QUOTE(vilnera @ 2011 03 30, 12:33)
Del gamtos desniu-pradejo baba:) O as tik pradejau-grynai siaip sau-modeliuot situacijas,kas butu,jei pagal gamta,o kas-jei ne - cia viska ta savo suopracio lygyje..
Del tu 5 metu-as net nzn,bet gal galima ieskot tu papildomu dirgikliu,jei jau ju truksta.. O negriebt lengviausiai pasiekiamo-meiluzio ar meiluzes  g.gif  As nzn,cia irgi-tik siaip svarstau..

Meilužiai tikrai nėra būtina, tai tiesog vienas iš būdų. Ir toli grąžu ne lengviausias.
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 03 30, 13:41)
ei šita,jei jau tokia graži-prašom įvardinti kuom geriau būti kekše?

Ulija ,pirmai pradziai reiktu tave paimti i glebi ir karstai pabuciuoti ,paziuretume tau patiktu taip buti neisitkima ar ne
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 30, 13:41)
dar viena davatka unsure.gif
jus nieko nesuprantat irnesakyk.gif

pati tokia bigsmile.gif ...tai ir aiškink suprantamai tom nesuprantančiom,šviesk liaudį,škias rolleyes.gif
aaa...beje...ne tau ir sakiau-ko blyn kišies bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 30 kovo 2011 - 12:46
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 30, 13:41)

Burbanti, laika ir taip persuko man miego truksta, o tu dar nori, kad as visa nakti nemiegociau? ir vis del to vieno?
Nu bliamba, ar Jus man galit atsakyti, tai vyras jei geras meiluzis, jis geras su visom ar tik su tam tikra moterim? A?

Kilok kojas kol dar turi jegu ,.rodyk savo rojaus vartus ,kol dar kazkas ziuri ,nes ateis laikas ,kai niekas neziures .Va tada sakysi:na kokia as buvau kvaila ,kodel neparagavau kitu vyru ...pasaulis nebutu sugriuves del to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 30, 13:39)
Be abejo - geriau jau būt kekše, nei pilka davatka mirksiukas.gif .

Jei jau renkatės būti kekše, tai būkite bent jau ne tokia pilka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 30, 12:45)
Kilok kojas kol dar turi jegu ,.rodyk savo rojaus vartus ,kol dar  kazkas ziuri ,nes  ateis laikas ,kai niekas neziures .Va tada sakysi:na kokia as buvau kvaila ,kodel neparagavau kitu vyru ...pasaulis nebutu sugriuves del to  biggrin.gif

Kiek neaiškint - ne joms tai suprast, kad blogoms mergaitėms - Viskas, o geroms - tik dangus mirksiukas.gif .

Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 03 30, 12:45)
Jei jau renkatės būti kekše, tai būkite bent jau ne tokia pilka  biggrin.gif

Aš ne pilka - aš blondinė mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 03 30, 12:44)
pati tokia  bigsmile.gif ...tai ir aiškink suprantamai tom nesuprantančiom,šviesk liaudį,škias  rolleyes.gif
aaa...beje...ne tau ir sakiau-ko blyn kišies  bigsmile.gif

Ka as tau paaiskinsiu, kad pati tokia esu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 30, 13:47)
Kiek neaiškint - ne joms tai suprast, kad blogoms mergaitėms - Viskas, o geroms - tik dangus mirksiukas.gif .

O kodėl Jus taip norite, kad visos suprastų? kam Jums to reikia?
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 30, 13:47)

Blogos mergaites ragauja saldybes , jos turi ka lyginti ir su kuo lyginti
Moterys ,pagalvokite pacios .Na klas blogo atsitiks ,jei pameginsite ikristi i svetima guoli ,kas del to nukentes ?Jusu reputacija?Ne
Atsakyti