Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(Džuljana @ 2011 03 30, 16:33)
Taip aš ne davatka ir mano pažiūros į daug ką liberalios, bet miegojimą su svetimu vyru visgi laikau jeigu ne nuodėme, tai bent jau ne labai teisingu pasirinkimu.
Prieš 6 metus būdama jauna mergaitė, beprotiškai įsimylėjusi savo būsimą vyrą net sapnuose nebūčiau pagalvojus, kad miegosiu jam už nugaros su kitu, ir dar su vedusiu vyru. Bet taip atsitiko jau. Aš nieko negaliu pakeist. Visa tai išprovokavo mano vyras, pradėjau tai daryt iš pradžių jam iš keršto, bet, deja, man tai patiko.

Alter ego klausimas siek tiek skambejo apie kitka.

Ar gali zmones, nebudami patys davatkomis, vadovautis ju vertybemis-terminais, pasaulio suvokimu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 30, 15:34)
Gal tikrai reiktu pasinaudoti zinomu Paradoksuales receptu per savaitgali nusikrusti negyvai ir po to ziureti, kas bus...  g.gif

Būtinai pasinaudosim tuo receptu. Be to krušimės kaip jūs sakot negyvai visą savaitę.
Tiesiog medaus mėnesis nusimato.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 30, 16:34)
Jau sakiau, kad nežino. Aš nesuteikiu jam preteksto taip galvot.

Ar jauti pasitenkinimą tame, kad sugebi taip išsisukti, jog jis (vyras) lieka kvailio vietoje g.gif Gal tame ir ekstrymas?

QUOTE(Montekrista @ 2011 03 30, 16:35)
negi taip sunku suprasti, kad visai ne sexas esmė? Prisidulkins į valias, bet po kelių dienų vėl rankos tiesis viens į kitą. Ne sexo Džuljanai trūko.

Tai apie ką mes ir šnekam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 30, 16:36)
klausimėlis dar tau, o kaip žadi savaitei su juo išvažiuot, kad vyras nesužinotų...??

sakė, darbinė kelionė
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 30, 16:35)
negi taip sunku suprasti, kad visai ne sexas esmė? Prisidulkins į valias, bet po kelių dienų vėl rankos tiesis viens į kitą. Ne sexo Džuljanai trūko.

O jei ne tame esme, tuomet yra amen. Priesui nepalinkeciau.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 30, 16:39)

sakė, darbinė kelionė

pražioplinau doh.gif tik dabar dašilo, kad dar bendradarbis...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 30, 16:34)
Gal tikrai reiktu pasinaudoti zinomu Paradoksuales receptu per savaitgali nusikrusti negyvai ir po to ziureti, kas bus...  g.gif

viespatie aukstielnikas.. kada as cia receptukus dalinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif einu melstis nu sitaip negalima Moonte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 30, 16:40)

Ne tik, dar ir virsininkas, darbdavys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 30, 15:36)
Gaila, kad tema perraugo į kažkokius apsispjaudymus. Bet juk nelaikai nevykėlėmis tų, kurios taip nedaro?  g.gif

O kur aš rašiau, kad laikau nevykėlėmis? Čia mane išvadino ,,Kekše".Bala nematė, tegul būsiu aš tokia.
Čia vyrai mus padaro kekšėmis kartais.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 30, 16:41)
viespatie aukstielnikas.. kada as cia receptukus dalinau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif einu melstis nu sitaip negalima Moonte  lotuliukas.gif

Na necia, o kitoje temoje, pagalvojau, gal ir cia suveiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 30, 16:40)

aš tai galvoju taip.

Viskas būtų buvę labai paprasta, jei ji iš keršto būtų pamiegojus su kokiu tai lūzeriu, suprastu, kad jau atkeršyjo ir toliau sau su vyru gyventų. Dabar pasitaikė taip, kad vietoje atsitiktinio sekso pasimaišė žavus vyriškis ir dar su darbu susiejąs. Vat čia ir prasidėjo sudėtingumas ir painiava.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 30, 16:41)

Čia vyrai mus padaro kekšėmis kartais.

aaa.. siaip galvoju kad zmogus pats renkasi kuom jam tapti,kuom buti.. pasirodo ne.. vyrai parenka roles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 30, 15:36)
klausimėlis dar tau, o kaip žadi savaitei su juo išvažiuot, kad vyras nesužinotų...??

Mes išvažiuojam į komandiruotę, kuri yra oficiali. Mes iš tiesų važiuojam dirbt, audituosim vieną UAB. Vyras žino ir jis lieka su vaiku.
Atsakyti