Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(Džuljana @ 2011 03 30, 16:41)
O kur aš rašiau, kad laikau nevykėlėmis? Čia mane išvadino ,,Kekše".Bala nematė, tegul būsiu aš tokia.
Čia vyrai mus padaro kekšėmis kartais.

ne, tai aš ir klausiau. Nes čia per purvų pilstymą, neina esmės pagaut biggrin.gif
Atsakyti
Mane čia užkabino viena mintis, apie tai kiek mes toli nutolę nuo gamtos ir kokia gi mūsų paskirtis.
Labai įdomi paralelė susidaro, kai pasinagrinėji žodžių etminologinę kilmę. Netgi ta pati paleistuvistyė yra surišama su vaisingumi ir palikuonimis.
“*****” - rusų žodis, kuris reiškia “paleistuvė, kekšė” yra vienos šaknies su rusų “gaidys” bei “višta” ir pradžioje reiškė tiesiog “višta”. Atitinkamai prancūzų “cocotte”- “vištelė” bei “prostitutė”, “coquette”- “koketė”- abu iš “coq”, kuris reiškia “gaidys”. Vištos ryšys su vaisingumu, veisimusi, lytiniais santykiais bei lytiniais organais apskritai būdingas ir papalitęs. Štai rusų “višta” gali reikšti “vulva”, tos pat šaknies veiksmažodis “gaidys” gali reikšti “penį”. Panašiai lietuvių “putė”- višta kartu reiškia ir “cunnus”- nerimta, lengvabūdė mergina. Sulig viena iš etimologijų, ir pats lietuvių žodis “višta” yra tiesiogiai susijęs su “visti, veistis”.
Sakyčiau nelabai toli ir nulipom iš tų medžių. Nors yra nemažai žinduolių, kuriems seksas yra ne tik palikuonims pratęsti, bet ir malonumo šaltinis (primatai, delfinai), o taip pat ir pažeminims prieš kitus gaujos narius (vilkai).

Čia šiaip, pagalvojau. Netyčia.
cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 30, 16:43)
aaa.. siaip galvoju kad zmogus pats renkasi kuom jam tapti,kuom buti.. pasirodo ne.. vyrai parenka roles  unsure.gif

Bet juk taip patogu, yra ka apkaltinti mirksiukas.gif

"Nevinavataja, ja, on sam prisol..."
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 30, 16:42)
Na necia, o kitoje temoje, pagalvojau, gal ir cia suveiks  blush2.gif

topsecret.gif sss... as siuo metu davatkele... negriauk mano imidzo biggrin.gif
Atsakyti
nu bliamba,neėskit jūs tos Džulijanos-nu jai gerai-ko mum turi būt blogai rolleyes.gif
geriau pablevyzgokit smagiai,kaip jūs save įsivaizduojat griešijant...davaj,davatkos,tik greit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 30, 15:40)
pražioplinau doh.gif tik dabar dašilo, kad dar bendradarbis...

Jis mano bosas iš tiesų.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 03 30, 16:45)

geriau pablevyzgokit smagiai,kaip jūs save įsivaizduojat griešijant...davaj,davatkos,tik greit  lotuliukas.gif

nu ti kaip kaip... tamsu,kaldros.. naktiniai iki gurneliu.. skyle naktiniuose prasikerpi reikalui ir psio...
griesijam tada.. ramiai,lingu lingu.. be triuksmo tik.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 30, 15:43)
aaa.. siaip galvoju kad zmogus pats renkasi kuom jam tapti,kuom buti.. pasirodo ne.. vyrai parenka roles  unsure.gif

Jums nesuprast matau.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 03 30, 16:44)

cool.gif

nu bet ir galvota esi.. 4u.gif
sužavėta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 30, 16:44)
Bet juk taip patogu, yra ka apkaltinti  mirksiukas.gif

"Nevinavataja, ja, on sam prisol..."

Ja ne takaja,ja zdu tramvaja biggrin.gif

uz savo veiksmus atsakyt reik sava subinyte.. va tada prasideda linksmoji dalis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 03 30, 16:44)

cool.gif

Labai įdomu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 30, 16:43)
Mes išvažiuojam į komandiruotę, kuri yra oficiali. Mes iš tiesų važiuojam dirbt, audituosim vieną UAB. Vyras žino ir jis lieka su vaiku.

aišku dabar viskas ax.gif

QUOTE(lututė @ 2011 03 30, 16:45)
nu bliamba,neėskit jūs tos Džulijanos-nu jai gerai-ko mum turi būt blogai  rolleyes.gif
geriau pablevyzgokit smagiai,kaip jūs save įsivaizduojat griešijant...davaj,davatkos,tik greit  lotuliukas.gif

būtent....kiekvienas savo likimo kalvis yra smile.gif ir nieko blogo tame nematau...

QUOTE(Džuljana @ 2011 03 30, 16:45)
Jis mano bosas iš tiesų.

o koks skirtumas ar jis bosas ar ne..jei dėl naudos, tai aš kažkaip manau ne taip, jei tarp jūsų yra aistra, tai nemanau, kad tai tik tikslo siekimas, o jei ir būtų naudos siekimas, tai visada sakiau ir sakysiu jei taip sugeba kiti kodėl gi ne...pavydi tie kurie neturi ar nemoka taip ax.gif
Atsakyti