Įkraunama...
Įkraunama...

NT kainos, diskutuojam toliau

QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 06, 12:45)
o kur jums bando bet kokia kaina prastumti dabar? nemaciau, kad statytojai butu labai linke i ilgas derybas del kainu mazinimo, to tikrai nera, labai daznai buna - nori pirk, nori - ne, niekas nesivaiko is paskos vis nuleisdamas kainas

Kalba eina apie piara "butai brangs"
Atsakyti
Oi kaip Jus cia karstai padiskutavot, man patinka. Kazkas cia ryskiai nervuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvisas @ 2011 04 06, 10:56)
Kalba eina apie piara "butai brangs"

tai cia amzina ju dainele irnesakyk.gif kai pardavinejo "kartonkes" fabijoniskese po 300-400 k, ir tai uztekdavo proto sakyti, kad tikrai dar brangs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 06 balandžio 2011 - 11:01
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 06, 11:45)
o kur jums bando bet kokia kaina prastumti dabar? nemaciau, kad statytojai butu labai linke i ilgas derybas del kainu mazinimo, to tikrai nera, labai daznai buna - nori pirk, nori - ne, niekas nesivaiko is paskos vis nuleisdamas kainas

O ka Jus galvojat, kad taip visada ir bus?
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2011 04 06, 11:19)
O ka Jus galvojat, kad taip visada ir bus?

nzn, nesu aiskiarege, kaip bus, bet paskutinius 5 metus, kiek domiuosi megejiskai NT pasiula, taip ir yra rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kad visokių situacijų būna, ir desperatiškų taip pat, kai reikia trūks plyš prastumti nelikvidą. Man patinka stebėti vieno sąlyginai VIP NT projekto manipuliacijas, kaip jie žaidė su kainom prieš pastatymą, po to statydami, o dabar "niekam to nereikia" situaciją. Ir įdomu, kuo jų žaidimas baigsis, vardan sportinio azarto. O dar įdomiau, kaip viskas pakryps, jei tikrai įves visuotinį NT mokestį. Nes nelabai tikiu, kad išskirs kažkokį segmentą.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 06, 12:22)
nzn, nesu aiskiarege, kaip bus, bet paskutinius 5 metus, kiek domiuosi megejiskai NT pasiula, taip ir yra rolleyes.gif

Na va matai per tuos 5 metus daugiausia zmoniu ir prisieme paskolu, graipste butus pavaizduotus ant popieriuko tai NT agentai nelakste, o dabar pagyvensim-pamatysim. Man va cia ir idomiausia bus...
Atsakyti
Nu kad rinka pagyvejo tai cia faktas, pries menesi ieskojau butuko ir skambinau per vieno-dvieju dienu senumo skelbimus, tai del visu patraukliausiu variantu jau buvo sutarti sandoriai.
Cia apie Vilniu kalbu, kituose miestuose jauciu nelabai kas nors pagyvejo. Tai mano prognoze kad Vilniuje kainos koreguosis i virsu keliais procentais, o likusioje salies dalyje isliks nepakitusios arba kiek nezymiai nukris.
Atsakyti
Kuriam laikui dirbtinai koreaguosis į viršų?
Papildyta:
Sandoriai.. Įdomi reali situacija sandoriuose, kokios faktinės sumos, o ne skelbimai - vaikų darželio lygio kainų kilnojimai kaitaliojimai.
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2011 04 06, 11:41)
o dabar pagyvensim-pamatysim. Man va cia ir idomiausia bus...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vilniuje metinis kainų augimas kovo mėnesį sudarė 2,3%. Kituose Lietuvos didmiesčiuose metinis butų kainų pokytis išlieka neigiamas: Kaune - 4,5%, Klaipėdoje - 3,1%, Šiauliuose - 1,1% ir Panevėžyje - 2,0%.

Nuo aukščiausio apibendrinto būsto kainų lygio, kuris buvo pasiektas 2007 m. pabaigoje, iki šių metų kovo Vilniuje butų kainos yra sumažėjusios 39,9%, Kaune – 33,9%, Klaipėdoje – 45,5%, Šiauliuose – 44,6% ir Panevėžyje – 45,8%.Kaune butų kainos smunka, Vilniuje - auga.
http://www.lrytas.lt...lniuje-auga.htm
Atsakyti
Kuriam laikui dirbtinai koreaguosis į viršų?

Sunku pasakyt kuriam laikui. Siais metais Vilniuje kainos bus didesnes keliais procentais.

Priezasciu daug, viena is ju - Vilniuje gyventoju padaugejo, kai kituose miestuose sumazejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blink666: 06 balandžio 2011 - 12:47