Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Tai dziaukis kad nelabai nori ir duok karta per diena, kad pats pradingtu. Dar yra pipirmetes tinktura (sako padeda, nors as nelabai pajuta, o dar dabar to kvapo nepernesu). Maziau gerk skysciu, o susiverzti ir bandyti, kad perdegtu nelinkiu. Baisingai skauda, blogai jautiesi, o paskui is krutines nieko nelieka - riebalai istirpsta wink.gif .
P.S. oi pamaciau kiek vaikiukui laiko - dar pakentek, juk taip patogu. O ir maziui geresnio daikto nera. Pries duodama pamasazuok krutis ar pasisildyk (tik nenusidegink), kad lengviau pienelis teketu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mingaude: 18 spalio 2004 - 20:37
o tai gal vaikiukui siaip kokia kaprizai? gal dar panores? keista jei atsisakytu pacio skaniausio ir sveikiausio dalyko g.gif
o siaip jei jau tvirtai nuspresi, tai yra gana ilgas procesas, as per kokia 1.5men sutvarkiau, ir tai negalutinai, bet jau tiek kad nereikia nusitraukineti... bet mazei buvo 7men, ir to pieno jau maziau nei anksciau... taigi pradejau matinti 2k dienoj, kita savaite tai 2 tai 1k, paskui visai nutraukiau, nusitraukinedavau, stengdavausi 1k dienoj ir mazinau nutraukiama kieki. traukdvau su rankom, kad nestimuliuotu pieno gamybos, taip mazinau mazinau, paskui kas 2dienos nurtaukdavau, kas 3 ir v a taip baigesi...nors dabar paspaudus dar lasiukas isbega...

gal neskubek taip dar? gal nuotaika nekokia tai ir mazyle nenori? pabandyk nusitraukti ir is buteliuko duoti? o misinuka valgo? g.gif uzsaldyk jei nebus kur deti, gal uzsinores dar rolleyes.gif juk tai nepakeiciama...
Papildyta @ [mergetime]1098124385[/mergetime]
va dar metu arbata geriau.. nezinau padeda ar ne bet geriau rolleyes.gif o siaip dar yra vaistai, jie kainuoja apie 50Lt
Atsakyti
Matyt ligoninej buvo primaitinta misineliu, ir dabar nebenori dirbti mazyle. Oj kaip gaila ziauriai gaila.
Atsakyti
Na,aš taip pat galvojau, kad mano mažylė nenori mano pienuko.Ji tik pradėdavo valgyti ir klykdama ar net užspringdama spjaudavo lauk ir vis verkdavo pavalgius. Nelabai supratau, kas yra. Visos bobulės kalbėjo, kad gal mano pienas yra per "liesas", kad gal ko nors prisivalgiau ir t.t. Vis gaudavau taip sakant "velnių". sad.gif Na ir pradėjau aš visko prisigalvoti...Taigi, nebedaviau aš jai savo pienuko,pradėjau su mišinėliais.Deja, deja...Jei būčiau žinojusi, kad tas pats bus ir juos valgant, tikrai nebūčiau nutraukus savo pienelio.O, tiesą pasakius, buvo dar baisiau...Nuo mišinukų prasidėjo viduriukų užkietėjimas, mergytė verkė dar baisiau, nebežinojau, kokį mišinuką duoti, kas jai tinka, nes nuo vieno tai vis atpilinėdavo, nuo kito kakutis žalias pasidarė, kol galiausiai vaikui gydytojai nustatė disbakteriozę...Taigi, jei tik turi savo pienuko, tai džiaukis ir maitink juo. wink.gif Ir piniginės nereikės taip dažnai tuštinti...
Atsakyti
QUOTE (vilnele @ 2004 10 18, 20:34)
Matyt ligoninej buvo primaitinta misineliu, ir dabar nebenori dirbti mazyle. Oj kaip gaila ziauriai gaila.

tai nusitrauk ir duok is buteliuko
Atsakyti
Cia daug patarimu del zindymo, taip pat mama mamai palaikymo grupes:pradzia
Atsakyti
Nelabai aš tame patirties turiu, bet ką gydytoja sako? Jei dar nesakėt nieko jai appie tai, siūlau rytoj pat jai paskambint ir paklaust, ar net nuvažiuot į polikliniką pasitart, pasikonsultuot wink.gif Jei turi pienelio, tai tikrai nebandyk jo pradangint, o pirmiau pabandyk su mažaja susitart wink.gif Patikėk, mišinukai ne tik per kišenę muša (iki pusmečio apie 100lt. mėnesiui reikia..), bet ir mažylei ne geriausias maistas, net jei toks brangus wink.gif
Atsakyti
jei jau tikrai noresi nutraukti, tai yra spec vaistai - israso bendrosios praktikos gydytojas ar ginekologas.
Ir visai nebutina kelis menesius kankintis, kaip cia kazkas sake.
Pati juos su abiekais vartojai, nes pirmo nebemaciau reikalau daugiau kankinti, kai vaikas per menesi tik 120 gr sugebejo priaugti. O su antrus, tai nusitraukinejimo maratono neatlaike mano speneliai ir buvo virte neuzgyjancia zaizda, o pirma nutraukta piena tekdavo ispilti, nes eidavo kartu su krauju.
Atsakyti
pieną mažinti reikia tik palaipsniui, mažinant maitinimų skaičių, pavyzdžiui, kas 2-3 dienas vis praleidžiant po 1 maitinimą arba pakeičiant jį mišiniu, arba apskritai rečiau išdėstant maitinimo valandas,spec. literatūroj turėtų būti profesionaliau ir tiksliau viskas aprašyta, pavartyk knygynuose, o ir int. psl. kažkur mačiau apie žindymą nuo A iki Z, Tavo vaike kažkuriam nr. irgi, atrodo g.gif .ur su gydytoja pasitark, metodų gali būti keletas, žiūrėk, kuris tau priimtinesnis, bet atmink, kad mažindama pieną, pasijusi kalta ir gal ilgam unsure.gif , aš jau taip vėl svajoju apie maitinimą wub.gif , o savo pienu, kad ir po 1 kartą per parąm, pvz. prieš miegą, būtinai maitink, negerai iškart nei tavo sveikatai, nei vaiko, egoistiška netgi būtų iš tavo pusės dry.gif
Atsakyti
as tai tik uz mamos pienuka, nieko nera geriau. gal pas tave labai krutis kieta ir leliukui reikialabai daug dirbti, todel ir nenori valgyti. idomu kiek mazyliui laiko, nes man atrodo iki 4-5 (tiksliai nezinau) vaikuciai neturi imuniteto ir ji gauna tik su mamos pienuku, o orai ne patys palankiausi. tad apsisarvuok kantrybe ir ziurek kas toliau bus, gal viskas praeis.
P.S. mano mazius, kai buvo 5men ir atsisake kruties, nes pienuko buvo labai mazai ir jam neuztekdavo, be to pradejo gerti arbateles, o is buteliuko lengviau traukti. bet po to kiek vargo turejau-misinuko neeme, atpildavo, viriau iv. kosytes, nes tokio amziaus vaikui nelabai didelis pasirinkimas is maisto produktu, zodziu, dziaukis kad pas tave yra to dziaugsmo-pienuko.
o apie nutraukinejima tai as girdejau, kad reikia palaipsniui, kas diena po viena maitinima praleisti, gerti labai mazai skysciu, ir negalvoti apie tai, nes pieno gamyba lemia smegenys , o ne krutys.
Atsakyti
Vajezau,tik nepradangink to savo turto .Sakai .nelabai nori?Taip negali buti,gal greiciau pati nenori,ar nesiseka.Gal turi draugiu zindanciu,pabendrauk su jomis.Man pirmus menesius irgi buvo sunku,budavo net taip,kad 10 vakaro paima papuka,o paleidzia tik 4 ryto,ir nieko ,istveriau,uztat kaip dabar gerai.Dar pagalvok apie rudens-ziemos ligu sezona,tavo pienukas vaikeli apsaugos thumbup.gif Sekmes ,tikrai tikiu,kad viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Pasitark su gydytoja, gal tai kazkoks vaiko dirglumas, neramumas. Pabandyk pavartoti raminancias arbateles vaikuciui, gal zvakutes gydytoja rekomenduos. Toks vaikas turetu imti kruti.
Atsakyti