Sveikos, mano panelei tuoj 1,5 metukų, jinai su mielu noru ir pilnu tempu trauktų Mp
bet aš jau senai jaučiuosi tokia pavargus, nuo žindymo, nuo to, kad ji mane ėmė tampyti, kai yra žmonių, kai svečiuos ar viešoj vietoj
tad vieną dieną aš bandžiau teptis spenelius tuo vaistu, kuris skirtas nuo pirštukų čiulpimo atpratinti, sakiau, kad fu neskanu, tai ji tikėjo tikėjo, bet po kelių valandų tas jau negelbėjo, puolė žyst, nekreipdama dėmesio, kad kartu, po to verkt, nes turbūt burnytėj buvo kartu. toliau, mums nesisekė mažinti maitinimu skaičių: nu, kad tarkim vietoj 4 kartų per dieną duodi 3 ir pan. priėjau išvadą, kad su mano vaiku reikia griežtai- nebeduoti. tad 1 dieną nedaviau ir viskas, verkė, aišku verkė, bet naktį daviau, labai skaudėjo krūtinė, buvo išpampus baisiausiai, tai džiaugiausi, kad išgėrė, taip dienom nebedaviau, o naktim daviau, krūtinė prie tokio ritmo prisitaikė per 3 dienas. naktį vis dar duodu, greitai ryšiuos visiškam nutraukimui. bet aš jau ir taip laiminga, dieną manęs niekas netampo, pietų miegelio užmiega ramiai jau be MP. vaikas greitai supranta, kada mama yra rimtai apsisprendus, ir pripranta. taip, kad mamytės nebijokit vaikas verks, bet tada galima jį kitaip nuramint: glostyt, myluot, panešiot, jei jūsų vaikas mėgsta.