Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Dieną viskas dar visai nieko... Tačiau ką su tuo vaiku daryti naktį: jei pasiūlau čiulptuką, tai meta per visą kambarį; jei pasiūlau arbatos ar pieno iš buteliuko - tuomet triukšmas namie (kaimynai pradės parašus rinkt biggrin.gif ). Naktį keliasi kokius 4-5 kartus. Nebūtų tokia principinga- neduočiau ir viskas, bet labai rikdyti irgi bijau, nes turi problemų su širdute... sad.gif . Viskas būtų nieko, bet jau kaip išsimiegot norėčiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilončita @ 2005 09 02, 23:33)
Nebūtų tokia principinga- neduočiau ir viskas, bet labai rikdyti irgi bijau, nes turi problemų su širdute... sad.gif . Viskas būtų nieko, bet jau kaip išsimiegot norėčiau... ax.gif

Vargsele, tokiu atveju ir as bijociau nutraukti per prievarta g.gif Nebandei panesioti kai atsikelia pavalgyti? As saviske nesiojau kelias naktis, supavau, nes buvau isitikinus, kad vaikui reikia silumos net ir nutraukiant maitinima. Prisipazinsiu - viena nakti miegas nugalejo ir leidau paverkti, bet tavo atveju butu stimulas nemiegoti. Mano dukrele ir verke tik ta nakti (5 minutes iki uzmigo!) ir diena kai norejo pienuko pries miega (tada ilgiau, bet nenesiojau), o siaip nutraukem maitinima be jokiu asaru. Tiesiog bandyk raminti visais imanomais budais kai nuspresi mesti, patikek, po keliu dienu nepasidavimo vaikas nebeprasys, nes nepasiduosi mirksiukas.gif O nakti kai supuoji ar nugara kasai (pagal vaika) - greit uzmigs, nes raminama ir nepabus iki galo.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 09 03, 06:17)
Vargsele, tokiu atveju ir as bijociau nutraukti per prievarta g.gif Nebandei panesioti kai atsikelia pavalgyti? As saviske nesiojau kelias naktis, supavau, nes buvau isitikinus, kad vaikui reikia silumos net ir nutraukiant maitinima. Prisipazinsiu - viena nakti miegas nugalejo ir leidau paverkti, bet tavo atveju butu stimulas nemiegoti. Mano dukrele ir verke tik ta nakti (5 minutes iki uzmigo!) ir diena kai norejo pienuko pries miega (tada ilgiau, bet nenesiojau), o siaip nutraukem maitinima be jokiu asaru. Tiesiog bandyk raminti visais imanomais budais kai nuspresi mesti, patikek, po keliu dienu nepasidavimo vaikas nebeprasys, nes nepasiduosi mirksiukas.gif O nakti kai supuoji ar nugara kasai (pagal vaika) - greit uzmigs, nes raminama ir nepabus iki galo.

Bandžiau ją supti, kalbinti, nešioti, duoti ką nors atsigerti, bet ji tikrai žino ko nori ir kokiu reikalu atsikėlė biggrin.gif . Atsigeria pieno, tuomet pati man atsuka nugarą ir pučia į akį. Jei neduodų, tai taip susinervina, kad ojojoj doh.gif . Tik galėtų rečiau keltis ax.gif . Dieną nebūna jokių draskymų ir prašymų - mokinasi intensyviai vaiksčioti ir neturi kada galvoti apie pienuką. Na nieko, tikiuosi kad kaip nors susitarsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilončita: 03 rugsėjo 2005 - 19:55
Ilončita, pas mus laaabai panaši situacija... Va sabar puse valandos rikdinau, kad uzmigtu... Su didziausiais rėkimais šiaip ne taip... doh.gif Mat ji visai nemoka užmigt viena (dar baisiau - ir atsikelt!). Nusprendžiau nuo šiandien dieną MP nebeduot. Kaži, ar užteks man valios? Ji drabužius i viršų kelia ir rėkia... blink.gif doh.gif
Bet va klausimėlis toms mamytėms, kurios naktį vaikučius girdo pienuku ar mišineliais - iš ko? Ar verta pratint dabar vaiką prie buteliuko? Diena vandenuką geriam iš puodelio... g.gif Ir prie pieno nelebai dar priprate, bet jeigu jau atjunkau, kaip nors... unsure.gif
Atsakyti

i 
Kviečiame skaityti straipsnį su patarimais tema "Nujunkymas nuo krūties" spauskit čia
Atsakyti
Galiu pasigirti, kad ir aš jau nebeduodu papulio.... Buvo viskas visai kitaip negu aš įsivaizdavau: verkiau aš, o mano mergaitė glostė man galvą ir ramino, kad pienuko nebėra.... smile.gif Na tiesa mergaitė jau ne tokia ir maža - 2 metai ir 1 mėn.
Buvo taip: mes pusę metų pasakojome, kad pienukas pasidaro neskanus ir tada jis dingsta, kad dar liktų kitam vaikučiui.... Ji ilgai klausė mūsų pasakų ir pavalgiusi vis man pasakojo, kad dar pienas skanus. Specialiai tam pasiėmiau savaitę atostogų, jaučiau, kad bus geriau, jeigu būsiu šalia aš, o ne kiti. Ir vieną vakarą taip atsakančiai pasitepiau garstyčiomis....... ir tuo viskas pasibaigė....... Paprašė vandenuko (turbut garstyčios neskanios labai pasirodė), apsikabino meškiną ir liepė sekti pasaką... smile.gif Man "depresija" lengva forma.... smile.gif ir turiu kitą "bėdą": nei dienos, nei nakties miego neužmiega be minimum dviejų pasakų. Jas išklauso, pakomentuoja, tada tik teikiasi pradėti migdytis.... smile.gif Tėvelis su močiute greitai pasakė, kad pasakų nežino - likau viena AŠ.... Jau geriau papas.... smile.gif
Atsakyti
as net nezinau ka daryti. visi sako kad pati apsileidau. mano suneliui 2 metai ir 6 men. ir dar zindau. ypac nakti keliasi ir papraso kokius 2-3 kartus. bandziau sakyti kad mamytei skauda, tepiau garstyciomis, bet atnese ranksluostuka pats nusluoste ir pasake kad jau gerai. pavargau ir psichologiskai ir fiziskai. jam ne tiek pieno reikia kiek pasikrauna psichologiskai tarsi nauju jegu igauna, bet net nezinau kaip elgtis. gal pasikonsultuoti su ginekologu, susiverzti krutine ir pradeti gerti spec.tabletes. esu visiskoje neviltyje. kol buna su babyte, net neuzsimena apie papyti, tik pasirodau as, viska meta ir bega pas mane.
Atsakyti
Planavau maitinti iki 1-1,5 metų, bet suėjus metams man vaikas pasirodė pakankamai didelis ir protingas, taigi, galvoju, kad užteks jau...Pirmiausia pabandžiau ar mėgsta karvės pieną - geria kuo puikiausiai thumbup.gif . Nedaviau papo dieną ir vakare, ogi pasirodo nelabai jo ir reikėjo biggrin.gif. Dar paryčiais gauna MP ir ryte, nes baisiai tingiu keltis kažką gert daryt - juk niekad neteko biggrin.gif .
Taigi, manau, per kelias savaites taip ramiai ir pabaigsim smile.gif.
Atsakyti
Merginos, kaip manot, ar 4 men. beibiuka galiu su vandenuku pradeti atpratinti nakti valgyti... g.gif Soskyte ima, bet nevisada jos pakanka. Maitinu pati, bet miega lovytej atskiram kambary. Valgo nakti tris kartus doh.gif , o man i darba ne uz ilgo.
Atsakyti
Na mane irgi ta problema kankina kaip nutraukti kad kuo lengviau vaikui būtų, mums jau 1 metukai ir 10 mėnesių, jau pati kartais naktį pavargstu ir norėčiau baigti tuo labiau kad ir vyras ragina sako eik miegot atskirai aš panešiosiu naktį kaip nors nuraminsiu, na bandysiu žiūrėsim kas gausis nes labai ir pripratus jei neduodu pakelia isterijas. Tik dar klausimas kaip padaryt kad tas pienas dingtų nes lygtai dar yra normaliai, jei mažinsiu maitinimus gal po truputį ir pienas mažės, nesinori su tom tabletėmis panaikint, bet jei reikės ir tam pasiruošusi. Gal kas su tabletėmis ar leidžiamais vaistais panaikinote pienuką, tai koks pavadinimas tų vaistukų ir ar jie parduodami be recepto g.gif
Atsakyti
[quote=*Zuika*,2005 09 23, 14:50]
pas visas panasi situacija, mano dukrytei metukai ir beveik 10 men, bet papuly dar zinda atkakliai. pieno uztenka tiek diena tiek nakty. Taip zinda ir diena dazniausiai jeigu buna kas sveciu ateje, tai ji turi uzsimanyti pazysti ir atlekus plesia drabuzius. Kuo ilgiau galvoju apie tai ,tuo labiau jau ir noriu viska baigti,nes jau manau kad uztenka.tik nezinau ka daryti nes pieno tai lyg ir pakankamai,bet jau ir laikas baigti
Atsakyti
Aš jaučiu kad be vaistukų neapseisiu kad pienukas dingtų, tai jaučiu eisiu pasitarti su savo ginekologe, kiek žinau pas ją reikia kreiptis ir matysiu ką patars tuo klausimu mirksiukas.gif o šiąnakt bandysiu toliau tęsti ir stengsiuos neduot pieno, nors praeitą naktį vieną kartą pasigailėjau ir daviau, bet dabar griežtai sakiau neduosiu, jei pradedi neduot tai geriau ir neduot, nes kitaip ir niekada nebaigsi su tuo maitinimu. O dieną tepu druska ir ji pati jau neima sako kaka tai lengviau. Tik dar vienas klausimas kaip reiks priprartint užmigdyt be pienelio g.gif
Atsakyti