QUOTE(IddI @ 2005 07 21, 21:45)
Na, va ir pas mane problemėlė su žindymu. Sūnui dabar š mėnesiai, papildomo maisto pradėjau duoti prieš mėnesiuką, nes buvo neramus, tai gydytoja patarė duoti tyreles. Tikriausiai jau pienelio nepakako vaikui, tiesiog nesotu ir tiek. Taigi, o vakar vakare nei iš šio nei iš to patino dešinė krūtis, o dar po poros val. u-čiuopiau kiaušinio dydžio gumbą
Kadangi su krūtimis turėjau problemų nuo pat pradžios, tai nepanikavau ir nutraukiau pienelį, pamasa-avau ir nuėjau miegot. Ryte buvo kažkoks košmaras
:skauda dar labiau, guzas didesnis, o mano vaikas naktimis valgo mažiausiai ė kartusir daviau tik iš "brokuotosios" krūties valgyt. Nulėkiau pas gydytoją ir ji iškart man norėjo išrašyt antibijotikus, bet aš juk maitinu Kajų? Taigi kol kas gersiu tabletes sumažinančias pienuko gamybą, jei nepraeis - tada antibijotikai ir visiškas atjunkymas
Taigi nežinau kaip atpratinti?
Beje, pastebėjau, kad Kajus dieną tikrai labai nedaug pienelio geria. Ir soskės nebeima į burną, tai gal galima ir staigiai nutraukt maitinimą? 

Taigi nežinau kaip atpratinti?

Juk yra antibiotikų kuriuos galima gerti maitinant. Keista, kad gydytoja paskyrė kitokius jei maitini