Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Galiu pasakyti , kad manęs jau juokas neima. Puoliau į paniką visiškai... Bandžiau vieną naktį neduoti pieno ,- kažkoks košmaras kaip vaikas staugė. O kai vaikas pradėjo beprotiškai rėkti , tai man kaip pradėjo pienas fontanais bėgti , tai baisu. Iškenčiau tą verkimą tik 20 minučių ir tada vel daviau papą... Padėtį apsunkina tai , kad jis neturi kito nusiraminimo būdo ,- nei ant rankų pasupuosi , nei už rankos palaikysi , nei galvą paglostysi. Stumia šalin ir klykia...
O mums būtinai reikia nutraukti maitinimą , nes jei nepagerės kraujas , guldys į ligoninę... unsure.gif unsure.gif unsure.gif Nebežinau , ką daryti. Dieną tepuosi pelynais , tai neima papo , bet vakare turiu duoti be pelynų , nes iš karto triukšmas baisus. Sako , reikia iškęsti tą verkimą , kuris trunka apie porą dienų. Bet kaip iškęsti??? Aš ir pati bliaut pradėjau , kai vaikui isterijos prasidėjo...
Gailiuosi , kad taip ilgai maitinau MP... Dabar tik problemos su nujunkymu... Jei turėsiu antrą 2.gif tai maitinsiu tik iki metų , kad būtų lengviau nujunkyti - ir vaikui , ir man...
O gal galite pasidalinti patirtim , kurios vaikus palikote ir išvykote kur nors, kad pabaigti su tuo MP , kaip tie vaikai likę su seneliais , ar tėveliais išbūdavo? Juk vaikas patiria didžiulį stresą , kai šitaip paliekamas. Kaip būtų su maniškiu , tai net neįsivaizduoju , - jis toks mamyčiukas - be manęs nė žingsnio... doh.gif
Atsakyti
o pas mane problema, kad liko tik vienas papas, o kita pamirso bigsmile.gif tai su vienu papu kankinuosi jau trys menesiai unsure.gif nors jau viso maitinu 1m ir 9 men cool.gif tai tokia didele patirtis, kad tokia motiniska globa issivysciusi, kad gaila kai nori. paziuri tokiom graziom akytem ir is kart duodu. nors jau paciai ne kas doh.gif reikia ir nuo to paskutinio papuko nujunkti. bet kaip tai padaryti? uzsimano bet kur.. neturiu supratimo, smegenys nori tik duoti verysad.gif
Atsakyti
..pirmąjį vaikiuką maitinau iki13mėn.,o atpratinau be jokių rūpesčių tiesiog nedavėm daugiau papuko ir problemų dėl to nebuvo....o dabar antrajam 1met.ir5mėn.,tai l.gailiuos ,kad nenutraukėm anksčiau,kol dar ne toks protingas buvo,nerasdavo pats,drabužius pakėlęs.... doh.gif ..dabar tas maitinimas,tampa ne džiaugsmu,o mintim"dieve ir vėl"...gal baisiai skamba,bet taip yra verysad.gif ...ypač,kai užeina niam niam maratoniukai....ir reikalingas pieniukas ne kiek dėl pavalgymo,o dėl pripratimo,nusiraminimo... ax.gif bandė tėtukas naktį su vaikiuku viens miegoti,pabėgau pas vyresnįjį,neištvėrėm nei vienas,po pusės nakties nepaliaujamo rėkimo pasidavėm ... angel_sadangel.gif ...gal atrodytų ,kam reikia taip -maitint toliau ir viskas bus gerai,bet,kai jauti,kad vaikas jau paaugęs o tampa dar labiau priklausomas,ir viešose vietose doh.gif nelabai patogu,kai ima ieškoti "da"(mano vaiko kodinis pienuko pavadinimas da,da da(tipo duok,duok)pabunda ir pradeda da,da,da protest.gif ).....
...kantrybės visom mamytėm.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2006 10 09, 14:21)
Galiu pasakyti , kad manęs jau juokas neima. Puoliau į paniką visiškai... Bandžiau vieną naktį neduoti pieno ,- kažkoks košmaras kaip vaikas staugė.  O kai vaikas pradėjo beprotiškai rėkti , tai man kaip pradėjo pienas fontanais bėgti , tai baisu. Iškenčiau tą verkimą tik 20  minučių ir tada vel daviau papą... Padėtį apsunkina tai , kad jis neturi kito nusiraminimo būdo ,- nei ant rankų pasupuosi , nei už rankos palaikysi , nei galvą paglostysi. Stumia šalin ir klykia...
O mums būtinai reikia nutraukti maitinimą , nes jei nepagerės kraujas , guldys į ligoninę... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Nebežinau , ką daryti. Dieną tepuosi pelynais , tai neima papo , bet vakare turiu duoti be pelynų , nes iš karto triukšmas baisus. Sako , reikia iškęsti tą verkimą , kuris trunka apie porą dienų. Bet kaip iškęsti??? Aš ir pati bliaut pradėjau , kai vaikui isterijos prasidėjo...
Gailiuosi , kad taip ilgai maitinau MP... Dabar tik problemos su nujunkymu... Jei turėsiu antrą 2.gif tai maitinsiu tik iki metų , kad būtų lengviau nujunkyti - ir vaikui , ir man...
O gal galite pasidalinti patirtim , kurios vaikus palikote ir išvykote kur nors, kad pabaigti su tuo MP , kaip tie vaikai likę su seneliais , ar tėveliais išbūdavo? Juk vaikas patiria didžiulį stresą , kai šitaip paliekamas. Kaip būtų su maniškiu , tai net neįsivaizduoju , - jis toks mamyčiukas - be manęs nė žingsnio... doh.gif

Nenusimk taip, vistiek anksciau ar veliau tures atprasti. Iš savo patirties galiu tik tiek papasakoti, kad po viena maitinimą vis palaipsniui keičiau į mišinuką kol pienelio nebeliko. pati pirma maitinimą labai sunkiai ejosi o kiti visai lengvai. Mano mazyliui labai patinka mobiliako melodijos tai budavo duodu buteliuka o kitoj rankoj mobiliaka laikau ir groju visas melodijas išeilės tai jis tik žiūrėdavo klausydavo o čia žiūrėk pienukas ir baigėsi buteliuke po kokiu 5 dienų mmelodijų jau nebereikėjo. Gali pabandyti gal ir tavo mažyliui patiks melodjos.
Atsakyti
VALIO clap.gif clap.gif clap.gif jau dvi paras be MP, tai gal jau viskas? Bet tik pas mane pienas vis dar gaminasi, ką daryti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2006 10 09, 12:21)
Galiu pasakyti , kad manęs jau juokas neima. Puoliau į paniką visiškai... Bandžiau vieną naktį neduoti pieno ,- kažkoks košmaras kaip vaikas staugė.  O kai vaikas pradėjo beprotiškai rėkti , tai man kaip pradėjo pienas fontanais bėgti , tai baisu. Iškenčiau tą verkimą tik 20  minučių ir tada vel daviau papą... Padėtį apsunkina tai , kad jis neturi kito nusiraminimo būdo ,- nei ant rankų pasupuosi , nei už rankos palaikysi , nei galvą paglostysi. Stumia šalin ir klykia...
O mums būtinai reikia nutraukti maitinimą , nes jei nepagerės kraujas , guldys į ligoninę... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Nebežinau , ką daryti. Dieną tepuosi pelynais , tai neima papo , bet vakare turiu duoti be pelynų , nes iš karto triukšmas baisus. Sako , reikia iškęsti tą verkimą , kuris trunka apie porą dienų. Bet kaip iškęsti??? Aš ir pati bliaut pradėjau , kai vaikui isterijos prasidėjo...

Pas mane negeriau,
Tuoj pati staugti pradesiu blink.gif ( kaip tavo mazasis)
Mano pirma mete MP -6 men. Nusprende , kad neskanu ir spjove. ( valge misinuka)
Antra - 9 men paragavo ,,smilgeles" jogurto ( skysto)ir daugiau is viso nieko kito nebegerdavo .
Uz tai sita mergina daugiau nieko , tik MP ir vandeni geria. kol as darbe valgo maisteli ir geria vandeni. Tik as pro duris ir prasideda. Daugiau nieko nereikia. Tik mano pieno.
Jetau teks eiti jau man kraujo tyrima darytis. Kelnes visos kabo. Dantenos tinti antra diena pradejo , kramtyt nebegaliu. Kokiu cia vitaminu reiktu gerti net neisivaizduoju.SOS
Blogiausia , kad man iki siol atrode , kad visoms kitoms maitinancioms tas zindymas malonumas. As viena netikele verysad.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas nutraukiau maitinimą, išsivežė mano mama į Vilnių visai savaitei. Na žinau grubiai pasielgėm su mažąja bet maitinau jau 1m ir 7 mėn ir kuo toliau tuo labiau valios trūko tą nutraukt.Iš kitos pusės galvoju gal tai man didesnis stresas, nes nesu dar niekada palikus niekam, o čia taip staigiai ir ilgam, nu ir ką ir nieko,pirmą naktį išmiegojo iki 3 val nakties ,o poto šaukė mama teti ir ieškojo papuko, antrą naktį išmiegojo iki 4 val ieškojo papuko, bet baisiai nebeverkė, 3 naktį išmiegojo iki kokių 6 val ir jau labai trumpai lūpytėm papapsėjo,kad nori pienuko. Na ši naktis jau bus ketvirta žiūrėsim...Ko bijau labiausiai, kad ji pamačius mane neužsimanytų vėl.
Kas dėl savęs... sunkios buvo 3 dienos,nusitraukinėjau pieną kai tik jausdavau veržimą, labai mažai gėriau skysčių ir nakčiai išgeriu "Bromocriptin" tabletę, ji mažina laktaciją.Sakiau negersiu, nes labai pykino ir galva sukosi (tokie pašaliniai poveikiai), bet naktį nieko nejaučiu, dar labai masažuoju krūtis, nes jaučiu kad vis kietėja ir kažkaip įdomiai vis nusistovi tokie gumbai, per skausmus išmasažuoju ir va jau para kaip nenusitraukiau nei kartelio.Krūtys dar didelės ir kietos, bet jau nebe tokios skausmingos smile.gif
Aurea mano dukrytė irgi naktį labai dažnai keldavosi, nepavalgyt o pačiulpt, nes niekada soskės neturėjo.Pažanga buvo tik ta kad atpratinau užmigt be papuko. Dėl kraujo tai nemanau kad pienas jį gadina.Valios tau reikia pasiryžt. O jei jos nebus tikrai važiuok kur nors ir palik mamai ar tetukui. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LAIKAS @ 2006 10 19, 13:20)
VALIO  clap.gif  clap.gif  clap.gif jau dvi paras be MP, tai gal jau viskas? Bet tik pas mane pienas vis dar gaminasi, ką daryti?    blink.gif

pieno gamyba mazina metu lasai. Ju yra viastinese.
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2006 10 20, 09:46)
pieno gamyba mazina metu lasai. Ju yra viastinese.

Ačiū už patarimą aciuks.gif , o visoms mamytėms sėkmės ir kantrybės. Nes mano 2.gif jau geriau ir miega, ir essen.gif . Gal man taip tik atrodo, bet net ramesnis pasidarė, kai nereikia ieškoti MP thumbup.gif thumbup.gif . Ir man lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, paskutiniu metu ir man pradėjo iškilti pienuko nutraukimo problema. Mano zuikiui 16 mėn., maitinti norėčiau dar 1-2 mėn. Mažėlis paskutiniu metu visai išnaglėjo: keliasi pienuko pavalgyti nuo 2 iki 6 kartų per naktį. Pienuko į buteliką nekeisiu, nes sūnus iš buteliuko nebegeria jau geras pusmetis, o mišinukų apskritai netoleruoja, o palikti ir išvažiuoti - nei sąlygų, nei noro. Taigi, pagelbėkite patarimais, nes šitoje srityje esu naujokė blush2.gif
Atsakyti
Aš buvau sumažinus dieninį maitinimą iki 1 karto. Bet dabar vėl per dieną kokie 5 kartai gaunasi... Bandžiau užsiklijuoti pleistrais ir sakyti , kad man "popa" ir negaliu pienuko duoti , tai maniškis tik juoktis pradėjo , nuplėšė tuos pleistrus ir vistiek ,- "mano papai" blink.gif O naktys baisios - kas valandą žinda... O dieną kuo ramiausiai 3 valandas pietų išmiega...
Aš jau nematau kitos išeities , kaip palikti vaiką močiutei. Tik močiutė nepasilieka.... unsure.gif
Reiks dar tų mėtų lašų nusipirkti.
Atsakyti
Aš irgi pradedu galvot apie nutraukimą ax.gif Naktį keliamės iki 5 kartų blush2.gif Nepailsiu nei aš, nei vyras sad.gif O jau noriu pradėt dirbti ax.gif Dieną viskas būna ok, kai einam į lopšelį - tada net grįžus nelabai papulio reikia ax.gif Bet visą savaitę sirguliavom ir buvom namie - tai žinokit tragedija doh.gif prašo valgyt kas valandą blink.gif Savaitgalį buvom mišiose už močiutę - tai vaikas išnaglėjo iki tokio lygio, kad sugebėjo mane bažnyčioj išrengt doh.gif Iš buteliuko negeriam, karvės pienuko negeriam, mišinukų irgi ax.gif
Tad ir aš noriu patarimų ax.gif
Atsakyti