O man papukai nebeprisipildo normaliai, ar manot, kad dar gerokai per anksti mum atsipratint? mum 7 mėn
QUOTE(Raganiute @ 2006 03 03, 22:56)
O man papukai nebeprisipildo normaliai, ar manot, kad dar gerokai per anksti mum atsipratint? mum 7 mėn
kazkaip as nepergyvendavau kad papukai nebudavo labai pilni pieno ,jo yra tiek kiek tuo metu reikia. kuo reciau maitinsi tuo jo bus maziau. siaio kiti sako kad tokio amziaus 7-8 men, vaikas maziausiai kaip cia pasakyt "traumuojasi" nujunkomas, bet kaip cia yr nezinau

Ach KITI, kokia panasi situacija.mano kleckui jau 11 menuo eina, uz 6 sav i darba.Dar maitinu, pieno daug,negeria joko kito pieno ir buteliuko nenori.Ka daryti? kaip neskausmingai atjunkyti.klykint vaika nakti negaliu, o issimiegot reikes, jei i darba eisiu
nevilty esu.

nevilty esu.
Aš irgi kuriu visokiausius planus - gal išvažiuot į kokį kaimo vienkiemį ir pora parų paklykint?..
nebus kaimynų, nebus kam policijos kviest. nes su naktiniu nujunkymu kankinamės jau gerą mėnesį (nuo 11 mėn). bandžiau gultis kitame kambaryje, kad liktų su tėveliu. bet po tokios nakties (beje, turėjau gryžt 2 val..) vaikas bėgte bėgo nuo tėvelio, nenorėjo net žaist
Dabar bandau nešioti aš, nes ant tėvelio rankų tai taip klykia ir raitosi, kad pačiai klaiku darosi... Soskę svaido, vos randam. Kai bandau kišt gerti, tai stumia ir dar garsiau verkia. Šitiek naktų, o rezultato beveik nėra. Na, nebent kad nebeduodam MP nuo 21 val (kai guldau) iki kokiu 2-3 val. O po to visvien prašo kas 1,5-2 val..
Dieną tai man negaila MP, bet matyt kad reikia ir dieninius mažint. Tai dieną lengviau, gauna kas 3-4 val. O ir papildomai labai mažai valgo, matyt jaučia, kad jei gerai valgys tai MP nebegaus..
Tikiuosi greit čia parašysiu, kokį "valio, mes jau miegam naktim.." oi kaip norėčiau...

Dabar bandau nešioti aš, nes ant tėvelio rankų tai taip klykia ir raitosi, kad pačiai klaiku darosi... Soskę svaido, vos randam. Kai bandau kišt gerti, tai stumia ir dar garsiau verkia. Šitiek naktų, o rezultato beveik nėra. Na, nebent kad nebeduodam MP nuo 21 val (kai guldau) iki kokiu 2-3 val. O po to visvien prašo kas 1,5-2 val..

Dieną tai man negaila MP, bet matyt kad reikia ir dieninius mažint. Tai dieną lengviau, gauna kas 3-4 val. O ir papildomai labai mažai valgo, matyt jaučia, kad jei gerai valgys tai MP nebegaus..

Tikiuosi greit čia parašysiu, kokį "valio, mes jau miegam naktim.." oi kaip norėčiau...

QUOTE(kamilyte @ 2006 03 10, 16:13)
O ir papildomai labai mažai valgo, matyt jaučia, kad jei gerai valgys tai MP nebegaus..

Žinokit tikrai nėra taisyklė, kad jei nevalgys MP, tai daugiau valgys kito maisto

QUOTE(kamilyte @ 2006 03 10, 17:13)
Kai bandau kišt gerti, tai stumia ir dar garsiau verkia. Šitiek naktų, o rezultato beveik nėra. Na, nebent kad nebeduodam MP nuo 21 val (kai guldau) iki kokiu 2-3 val. O po to visvien prašo kas 1,5-2 val..

Pas mus ta pati situacija,o mums jau 1m. ir 8mėn.

Maitinau sunu iki 1 ir 3men. Atpratinau per 1 sav 
Kai ateidavo laikas mieguciao eiti, prasidedavo isterijos. Tada as eidavau i viena kambari, vyras su sunum i kita. Buvo labai sunku, as vienam kambari verkiau, vyrai kitame.
Bet po to viskas susinormalizavo.
Tuo metu vaikui is esmes papas nebuvo maistas, o pripratimo reikalas, tai po savaites jau nereikalavo

Kai ateidavo laikas mieguciao eiti, prasidedavo isterijos. Tada as eidavau i viena kambari, vyras su sunum i kita. Buvo labai sunku, as vienam kambari verkiau, vyrai kitame.

Tuo metu vaikui is esmes papas nebuvo maistas, o pripratimo reikalas, tai po savaites jau nereikalavo

Turbut daugeliui is musu buvo panasi situacija
Maniskis net soskes neime,ka kalbet apie buteliuka.As pirmiausia pradejau pratint gert is buteliuko nuo sulciu,paskui misinuka,keisdavom viena dienini maitinima.
Maziui buvo 10 men.kai truko kantrybe nuo bemiegiu naktu ir jo ir mano,nes nepaleisdavo papo
Ir kai jau gerem is buteliuko tada pradejau nebeduot papo,buvo pora naktu su asarom
O siaip viskas
Dabar jau bandom visai nakti nevalgyt
Siaip tai truputuka kantrybes ir viskas,galvokit kad jau galesit pamiegot neuzilgo

Maniskis net soskes neime,ka kalbet apie buteliuka.As pirmiausia pradejau pratint gert is buteliuko nuo sulciu,paskui misinuka,keisdavom viena dienini maitinima.
Maziui buvo 10 men.kai truko kantrybe nuo bemiegiu naktu ir jo ir mano,nes nepaleisdavo papo

Ir kai jau gerem is buteliuko tada pradejau nebeduot papo,buvo pora naktu su asarom

Siaip tai truputuka kantrybes ir viskas,galvokit kad jau galesit pamiegot neuzilgo

Metų laiko sūnus pats atsisakė mano pieno,tai naktį šiltos arbatėlės pakišdavau ir gerai būdavo.
Oi ir man jau nusibodo kariauti. Naktimis nepaduosi nei tiutiuko, nei buteliuko. Pabandyk tik pasūpuoti ar lopšinę mainais padainuoti, decibelai viršyja leistinas normas. Gerai, kad kaimynai kantrūs. Vis
galvojau, ką čia padarius. Ir nusprendžiau pabėgti laikinai į kitą kambarį. Vaiką užmigdau vis dar senuoju būdu
, o tada paliku močiutės globon (su tėveliu bandymas nepavyko). Ir labai buvom nustebintį
naktį jokių skandalų. Po savaitės bandysim grįžti kambarin. Dabar suku galvą kaip ir dieną nebemaitinti.

Trecio vaiko maitinima nutraukiau kai jam buvo 1.7 men...o iki to brendau 2 men...
pradejau nuo to kad kalbejau su maziliu sakydama jam kad jis jau didelis ir ateis
laikas kai jis jau uzmigs vienas be kruties.
Ir tas laikas atejo
,buvo sunku
ne tiek nutraukti maitinima kiek migdyti be kruties
.Iki dabartinio ramaus
uzmigimo "ejom"dar 2 men.Bet dabar labai laiminga
pradejau nuo to kad kalbejau su maziliu sakydama jam kad jis jau didelis ir ateis
laikas kai jis jau uzmigs vienas be kruties.

ne tiek nutraukti maitinima kiek migdyti be kruties

uzmigimo "ejom"dar 2 men.Bet dabar labai laiminga

Gal galit patarti kaip atpratinti vaika nuo savo papo. Dukryte ipratus pries uzmiegant visada valgyti pieno, kitaip neiseina uzmigt. Ir naktim bent 3 kartus atsikelia uzvalgyti, dienom taip pat verkia kol negauna ko nori. O man reiks isvaziuoti ir ja palikt bent 5 dienom po kokio menesio, tai noriu po truputi atpratint. Tik nelabai gaunasi 
Patarkit, mamytes, kaip jus atpratinot savo mazylius

Patarkit, mamytes, kaip jus atpratinot savo mazylius