Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Neparašei, kokio amžiaus mergytė g.gif Gal dėl 5 dienų neverta atpratinti? Paliktum šiek tiek pienuko, kelias dienas pavalgytų mišinuko, ir grįžus maitintum toliau.
O jeigu tu jau ir taip nebenori maitinti, forume yra tema apie žindymo nutraukimą, ten tikrai rasi patarimų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. As manau, kad vaikuti reikia maitinti iki metu ir neilgiau, nes vaikutis bus labai prisirises prie mamos, o tai negerai vaikuciui. Jei norit uzauginti savarankiska asmenybe nereiketu ilgai lepinti paciuku mirksiukas.gif bet tai tik mano nuomone tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. As manau, kad vaikuti reikia maitinti iki metu ir neilgiau, nes vaikutis bus labai prisirises prie mamos, o tai negerai vaikuciui. Jei norit uzauginti savarankiska asmenybe nereiketu ilgai lepinti paciuku  bet tai tik mano nuomone 

O man atrodo kad kaip tik neatjunktas per prievarta vaikas labiau savim pasitiki g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 07 rugsėjo 2006 - 20:27
QUOTE(Severute @ 2006 09 07, 20:14)
Sveikos mamytes. As manau, kad vaikuti reikia maitinti iki metu ir neilgiau, nes vaikutis bus labai prisirises prie mamos, o tai negerai vaikuciui. Jei norit uzauginti savarankiska asmenybe nereiketu ilgai lepinti paciuku mirksiukas.gif bet tai tik mano nuomone tongue.gif

Aš manau, kad asmenybės savarankiškumas priklauso ne nuo papo, o nuo tėvų (ypač mamos) požiūrio į vaiką, nuo auklėjimo ir šeimos tarpusavio santykių...
mano posūnis iš viso nebuvo maitinamas krūtimi, bet užtatai iki vienuolikos metų (tėvai išsiskyrė kai jam buvo dveji metukai) miegojo su mama vienoje lovoje ir po viena kaldra... Kai po to atsikraustė gyventi pas mus - dar keturis metus vargome, kol jis pradėjo suprasti, kad gali kažką nuspręsti pats, kad jis pats gali ne tik valgyti pasiimti, bet ir sugalvoti - ką dabar veikti... O tai pora metų būdavo su manimi (pamote) vos ne į tualetą kartu eidavo, nes nežinojo - KĄ JAM DABAR VEIKTI, iki trylikos metų bijodavo ne tik iš mokyklos (antros pamainos - apie 18 val.) namo pareiti, bet ir miegoti savo kambaryje uždarytomis durimis, o jei jau reikėdavo į tualetą - tai kentėdavo iki ryto...
Va tau ir papas, va tau ir auklėjimas...
Atsakyti
suneliui 14 men. visa ta laika ji maitinau krutim. kadangi staigiai del vienokiu ar kitokiu priezasciu maitinimo krutim nutraukti nereikejo, tai pienukas savaime mazejo, nes i valgiarasti budavo ivedama vis daugiau ir daugiau kitokio maistuko. dabar tik naktimis ir tai ne visuomet valgidinu mazaji.
Atsakyti
o kaip man atpratinti savo mažiuką nuo krūties? jam dabar 8 mėnesiukai ax.gif

aš skydliaukėje turiu cistą, kurią jau kartą nusiurbė, bet ji atsinaujino... tai gydytojas rekomendavo išsioperuoti.... verysad.gif bet aš neįsivaizduoju, kaip jam įsiūlyti buteliuką doh.gif Bandžiau, bet neima, verkia cry.gif
Atsakyti
8men dar labai mazas... Manyskis tokio amziaus, jam papukas -labai svarbu...

Jusu vaikelis kieta maista valgo? Siaip jau galima pratinti gerti is stiklines - mes is vys buteliuku nesinaudojom.

Ar imanoma operacija atidieti? Ant kiek yra viskas rimta? Kodel butina nutraukti maitinima? del vaistu?

Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 09 09, 23:50)
o kaip man atpratinti savo mažiuką nuo krūties? jam dabar 8 mėnesiukai ax.gif

aš skydliaukėje turiu cistą, kurią jau kartą nusiurbė, bet ji atsinaujino... tai gydytojas rekomendavo išsioperuoti.... verysad.gif bet aš neįsivaizduoju, kaip jam įsiūlyti buteliuką doh.gif Bandžiau, bet neima, verkia cry.gif

jau atpratom nuo MP... unsure.gif

liūdna kažkiek, bet... reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 10 04, 22:20)
jau atpratom nuo MP...  unsure.gif

liūdna kažkiek, bet... reikia verysad.gif

O kaip atpratot? Mums irgi būtinai reikia nutraukti tą MP ir kuo greičiau. Ir gydytojai liepia nutraukti , nes blogas vaiko kraujas , ir naktim keliamės kas valandą ir šeip , kito maisto nelabai valgom. Galvoju išvažiuoti ir palikti vaiką močiutei , nes kai esu visada namie , tai jis išsireikalauja MP kada nori. Bandžiau mažint maitinimus , kišti kitą maistą. Nieko į burną neima ir viskas. Būna dienų , kai dieną MP gauna 1-2 kartus , ir atrodo jau taip mažinam , bet būna dienų , kai dieną MP išsireikalauja iki 6 kartų. O naktį - MP kas valandą doh.gif doh.gif doh.gif
KAIP NUTRAUKTI TĄ MP???????????
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2006 10 05, 14:31)
O kaip atpratot? Mums irgi būtinai reikia nutraukti tą MP ir kuo greičiau. Ir gydytojai liepia nutraukti , nes blogas vaiko kraujas , ir naktim keliamės kas valandą ir šeip , kito maisto nelabai valgom. Galvoju išvažiuoti ir palikti vaiką močiutei , nes kai esu visada namie , tai jis išsireikalauja MP kada nori. Bandžiau mažint maitinimus , kišti kitą maistą. Nieko į burną neima ir viskas. Būna dienų , kai dieną MP gauna 1-2 kartus , ir atrodo jau taip mažinam , bet būna dienų , kai dieną MP išsireikalauja iki 6 kartų. O naktį - MP kas valandą doh.gif  doh.gif  doh.gif 
KAIP NUTRAUKTI TĄ MP???????????

na jūsų vaikas jau didelis - gali būti sunkiau unsure.gif
mano mažiukas tai 6 dienas brokavo buteliuką, gerdavo tik vandenuką iš jo, kažkiek mišinuko per jėgą sulašindavom sad.gif O 7ą bandymo dieną paėmė buteliuką...

Pirmąjį sūnų reikėjo išvežti savaitėlei pas močiutę, tai ten jis ir atprato.

Stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Is tikro ta tema turetu piktinti mamas, kurios neturejo pienelio maitinti savo mazylius 4u.gif . Ir as pati besilaukdama nestuke.gif meldziau Dievuli, kad tureciau pienelio. O dabar nuosekliai perskaiciau sia tema, nes ir man aktualu pabaigti naktinius maitinimus doh.gif . Mano mazylis turi astuonis didelius dantukus, o vis dar reikia papuko rolleyes.gif ... Baisu, kad kada supkes neikibtu blink.gif .Dar gerai, kad pripratinau prie buteliuko. Gal tik is kokio penkiolikto karto pradejo gerti is buteliuko, siap mieliau puodelis tongue.gif . Bet naktimis iesko papo, duodasi po visa lava, jei manes neranda lotuliukas.gif , dar gerai, kad netampo drabuziu, kazkaip neissiaiskino, kur tie papukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, ir mes turim šitą problemėlę verysad.gif , mano 2.gif jau 1,2 metukų, bet niekaip neatprantam nuo MP. Na pažanga jau yra: diena jau prakenčiam be papuko thumbup.gif , o ir nakty tik vieną kartą, nors keliasi kelis kartus. O pradėjom labai pamažu: iš pradžiu MP gaudavo kada tik norėdavo ir kiek norėdavo. Kai nusprendėm, kad jau laikas nutraukti, tai pradėjau MP duoti po to kai 2.gif ko nors pavalgydavo. Tada jis mažiau norėdavo MP, taip pradėjo mažėti pas mane pieno. Ir prieš miegą duodu jam atsigerti pieno su medumi ( nes jis neelergiškas ). Taigi taip po truputį baigiam atprasti nuo MP clap.gif clap.gif clap.gif .
Atsakyti