Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos - 2

QUOTE(milky @ 2012 03 02, 19:27)
brangu palyginus, 30 g kainuoja apie 15 litu, bet as juo tik veida tepu, nu dar kuna ypatingai pasausejusias vietas. siaip essexu kuna, bet per lengvas jis man.reiks pabandyt jusu minimus kremus. veida bandziau tepti sviestmedzio aliejum, su gydytoja derinom, kas naturaliau butu, nesudirgintu. bet buvo matyt infekcija,tai taip pradejo niezet. bepantenas niekada man veido nesudirgina smile.gif

Kazkada man ir veidui ir kunui labai gerai buvo DEXERYL http://www.visivaist... oWR1l g51qQV8Q Pastaruoju metu kai paumejo - netiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varsa: 02 kovo 2012 - 17:36
QUOTE(varsa @ 2012 03 02, 16:14)
Mani IgE tyre (ten manau rodo bendra alergiskumo lygi) tai mano rode virs 1000 doh.gif . Seimos gydytojas sake nera mates tokiu skaiciu. Dabar alergologe isnaujo padare ta tyrima , matysime rezultatus g.gif

Mano Ige 1980.
QUOTE(milky @ 2012 03 02, 16:27)
as noreciau isvaziuoti i ta alergisku zmoniu sanatorija,kur viskas labai sterilu.arba siaip kur pailset,kad negalvot kaip atrodau ir nesinervint. tik viskas kainuoja pinigus,as jau gyymuisi nezinau kiek tukstanciu isleidau, bet masina tikrai nebloga iseitu biggrin.gif

O kur tokia sanatorija yra?
Dėl mašinos tai pritariu 110 % smile.gif
Šiaip manau ir reikia kuo tiksliau, kuo aiškiau viską nupaakoti, pasidalinti info. Tokiu būdu galima rasti galbūt ir naujų priemonių, kurios tiktų, ir šiaip lengviau.
Atsakyti
nezinau,kazkur uzsieny ta snaatorija.kazkada kazkur isgirdau. gal mano gydytoja zinotu, reiks pasiklausti smile.gif
Atsakyti
As pries koki 20 metu esu buvusi sanatorijoje Jurmaloje (gal DZIRTENE ar kazkaip panasiai ji vadinosi)Prisimenu kazkokia procedura kaip tas vietas kur daugiausia isberta azotu salde, vonios visokios. Ta sanatorija butent ligoniams su odos problemomis. Reiktu pagooglint gal dar tebera tokia. Tik sakaupavadinimo gerai nepamenu doh.gif
Atsakyti
Gal kas nors supras:
cituoju: Liga yra ne kas kita, kaip kūno signalas apie neteisingą (o tiksliau, tau nenaudingą) gyvenimo būdą. Iš pradžių ji pasireiškia kaip nerimas, baimė ir negatyvios mintys. Ir tik tada, jeigu su savimi nedirbama, kūnas pasiunčia stipresnį signalą, kad tikrai atkreiptum dėmesį ir susimąstytum, ką darai ne taip.
daugiau: http://www.ekodiena....kterio-savybiu/
Atsakyti
labas rytas smile.gif dar uzvesiu paneles viena tema.veidukas labai nukamutasgydymo ir issausejes.ieskau dabar pudros,kuri neparyskintu pasausejimu ir pamaskuotu,bet ne kaip kauke butu.gal kas atradusios kazkokia?kad tas raudonas baisias demes pridengtu kazkiek? sad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal kam yra dare plazmafareze del alergijos?Ar tai sudetinga procedura?
Atsakyti
QUOTE(varsa @ 2012 03 10, 20:40)
Sveikutes 4u.gif Gal kam yra dare plazmafareze del alergijos?Ar tai sudetinga procedura?

Jei gerai pamenu,tai mano wyras turejo sia procedura,tai sake neskauda,bet nera lb malonu g.gif
Bet jis buwo ale donoras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 10 kovo 2012 - 21:05
QUOTE(varsa @ 2012 03 10, 20:40)

Sveika,
man yra daze plazmofereze.
Procedura ne tiek sudetinga kiek ilga ir varginainti.
Eiga:
paguldo i lovyte ir i vena pajungia tokia ale lasaline, tik kad skystis bega ne is jos, o i ja - imamas tavo kraujukas. Paima +/- apie puse litro kraujo(kiekvienam individualiai nustato kiek paimt). Toliau kraujukas nesamas centrifuguot, o kol jis ten vartosi tau pajungia jau tikraja lasaline, is kurios tau sulasa puse litro fiziologinio skyscio. Kai lasaline sulasa, tada paima iscentrifuguota kraujuka ir tau atgal supila raudonuosius kunelius (centrifugavimo metu raudonieji kuneliai atsiskiria nuo plazmos http://trombocitai.f...1...w=263&h=300 . Plazmoje kaupiasi alergenai, todel musu atveju ji yra tiesiog ispilama, o gerieji kuneliai grazinami mums atgal ). Tada ranka subintuojama ir esat laisva iki sekancios proceduros smile.gif Jei gerai pamenu, is viso daro 6 proceduras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Cherry: 11 kovo 2012 - 20:44
Dekoju uz issamu paaiskinima 4u.gif Man nusprende daryt plazmofereze, tai todel domiuosi. Ar ilgai jautete pagerejima(ar ilgai alergija aprimus buvo?) As balandzio 2 esu uzrasyta siai procedurai Kauno klinikose.
Atsakyti
QUOTE(Wild Cherry @ 2012 03 11, 20:43)
Sveika,
man yra daze plazmofereze.
Procedura ne tiek sudetinga kiek ilga ir varginainti.
Eiga:
paguldo i lovyte ir i vena pajungia tokia ale lasaline, tik kad skystis bega ne is jos, o i ja - imamas tavo kraujukas. Paima +/- apie puse litro kraujo(kiekvienam individualiai nustato kiek paimt). Toliau kraujukas nesamas centrifuguot, o kol jis ten vartosi tau pajungia jau tikraja lasaline, is kurios tau sulasa puse litro fiziologinio skyscio. Kai lasaline sulasa, tada paima iscentrifuguota kraujuka ir tau atgal supila raudonuosius kunelius (centrifugavimo metu raudonieji kuneliai atsiskiria nuo plazmos http://trombocitai.f...1...w=263&h=300 . Plazmoje kaupiasi alergenai, todel musu atveju ji yra tiesiog ispilama, o gerieji kuneliai grazinami mums atgal ). Tada ranka subintuojama ir esat laisva iki sekancios proceduros smile.gif Jei gerai pamenu, is viso daro 6 proceduras

tai apie tą pačią procedūrą tada galvojau biggrin.gif
mano vyrui ėmė mažai,nes pas jį ten tų kūnelų buvo lb daug,tad jam nereikėjo imti viso puslitrio 4u.gif jis buvo donoras draugo mamai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Savo sūneliui naudoju Aveeno Skin Relief Moisturizing Cream (mėlynoji linija). Kremas jam tinka, sumažina raudonumą ir jau geras mėnuo nereikia tepti hormoninių preparatų. Parsisiunčiau iš UK, nes neradau, kas gali parduoti pabandymui.

Jei kas norėtų įsigyti jo pabandymui, rašykite į AZ.

50ml kaina būtų 15 Litų (galiu parduoti iki 150 ml)- įdėčiau į vaistinėje nupirktą sterilų indelį. Siūlau todėl, kad kremo galiojimo laikas iki balandžio mėnesio, o tokį kiekį per likusį laiką tikrai įmanoma sunaudoti.

Gyvenu Vilniuje, Šiaurės miestelyje. Parašykite į AZ ir savo telefono numerį.
Atsakyti