Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos - 2

QUOTE(varsa @ 2012 04 10, 20:19)
sveikos 4u.gif As va  katik grizauis po plazmoferezes. Matysime, kaip cia toliau bus ax.gif

Po pirmos procedūros?
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2012 04 10, 22:21)
Po pirmos procedūros?

Ne ne po pirmos ax.gif Man atliktos 5 proceduros. Kraujas svarutis:be jokiu cholesteroliu, be antikuniu ir be plazmos doh.gif sake saugotis serganciu, nes imunine sistema sajaukta, kol atsistatys. Oda pagerejo(tikiuosi ilgesniam laikui) Laikausi dietos(nors gerai net nezinau ko negalima valgyt), bet nepiktnaudziauju saldumynais, vaisiais, pienu. Na matysim kaip toliau - pagyvensim ir galesime visa tai ivertint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varsa @ 2012 04 11, 08:54)
Ne ne po pirmos ax.gif Man atliktos 5 proceduros. Kraujas svarutis:be jokiu cholesteroliu, be antikuniu ir be plazmos doh.gif sake saugotis serganciu, nes imunine sistema sajaukta, kol atsistatys. Oda pagerejo(tikiuosi ilgesniam laikui) Laikausi dietos(nors gerai net nezinau ko negalima valgyt), bet nepiktnaudziauju saldumynais, vaisiais, pienu. Na matysim kaip toliau - pagyvensim ir galesime visa tai ivertint smile.gif

Džiugu,kad geriau. Nuoširdžiai linkiu, kad kuo ilgiau pavyktų išlaikyti tokią ir pasiekti dar geresnę būseną smile.gif
Brūkštelk po kokio mėnesiuko kaip sekasi:)
Atsakyti
sveikos, man peroralinis dermatitas, veido erkute, taciau norejau pasiteirauti del pudryciu, Jusu oda taip pat komplikuota,taigi kokias kremines pudras naudojate? mineraline man per daug sausina ir susoka i sausu demiu plotus,kuriuos ir noriu uzmaskuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 11 balandžio 2012 - 21:06
Sveikutes,mano dukra(jai 13 metu) serga atopine egzema.
Tiesa sakant visa ziema puikiai praleido,buvo praeje spuogeliai ir niezuliai.Biaisiausia-dabar,atejus vasarai,kad ji negali detis maudymuko.Tose vietose,kur yra siules(visas pakrastys,kur uzlenkta medziaga) yra prasiutas tokiais sintetiniais siulais,kurie tempiasi.Uztenka 10minuciu ir atsiveria zaidzeles.Del to negali maudytis juroje,nes labai grauzia.Mes visa seima planuojam pakeliaut vasara,o ji net atsisako vaziuot...

Gal galetumet patarti,kur galima isigyti kuo naturalesni maudymosi kostiumeli?Gal but kas nors individualiai juos siuna,is spec medziagu,arba gal yra skirti alergiskiems,susiuti ne su nailoniniais siulais.Net nezinau,ko ieskoti,labai lauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,gal kuriai pazystami tokie simptomai-berimas ,labai panasus i uodo ikandima,pasikasius kelias dienas kazkiek sukieteja,bet negyja.Berimas prasidejo pries kokia savaite nuo ranku ir koju,dabar pleciasi po truputi ir ant pilvo,slaunu.Nieko nekeiciau savo gyvenime ,nei maisto,nei vaistu,na nieko naujo,nesuprantu kas paskatinti galejo ta berima ir isviso kas cia per liga...?Pirmad.registruosiuos pas gyd. bet kol sulauksiu,gal kuri,zinanti siuos pozymius,ka nors parasytu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat Iricar krema/tepala? Galvoju sau isigyti, nes maitinu, tai hormonais nesinori tepliotis, o tepliotis kazkuo reikia sad.gif doh.gif Nors ir nedaug..
Kokie atsiliepimai apie Iricar? Raso, kad gali pablogeti situacija pradejus naudoti, ar buvo kam taip?

Buvom neseniai su vaikais pas alergologe, tai ir man padare durio meginius. Maistui jokios alergijos nerodo. Medziui tik. Bet atrodo, ka suvalgai nuo to beria, tai sako, greiciausiai kryzmine reakcija gaunasi, arba alergija konservantams ir pan. Siule baigus maitinti lopo testus pasidaryti, tik turbut negreitai dar tai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 05 12, 11:31)
Gal kas naudojat Iricar krema/tepala? Galvoju sau isigyti, nes maitinu, tai hormonais nesinori tepliotis, o tepliotis kazkuo reikia sad.gif doh.gif Nors ir nedaug..
Kokie atsiliepimai apie Iricar? Raso, kad gali pablogeti situacija pradejus naudoti, ar buvo kam taip?

Buvom neseniai su vaikais pas alergologe, tai ir man padare durio meginius. Maistui jokios alergijos nerodo. Medziui tik. Bet atrodo, ka suvalgai nuo to beria, tai sako, greiciausiai kryzmine reakcija gaunasi, arba alergija konservantams ir pan. Siule baigus maitinti lopo testus pasidaryti, tik turbut negreitai dar tai bus smile.gif

as savo mergytem tepliodavau nuolat sita krema.. et jau reikia panaudoti ilgokai kad pajust rezultata.. nors siaip man jis patiko.. nes vistiek pagerejo dukryciu odeliu bukle... smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau as ta Iricar doh.gif smile.gif Jau atrode rankos apgije, sakau tepsiu su situo iki galo kol isgis. Ir uztenka 1 karto, kad per nakti man vel pablogeja nuo jo sad.gif Keliskart taip meginau, ir vis tas pats. O raso lapelyje, kad jei pablogeja nebenaudoti. Tai taip iseina, kad veltui ji pirkau? Ar jei ir pablogeja tepat toliau? Ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2012 05 12, 12:01)
Sveikos mergaites,gal kuriai pazystami tokie simptomai-berimas ,labai panasus i uodo ikandima,pasikasius kelias dienas kazkiek sukieteja,bet negyja.Berimas prasidejo pries kokia savaite nuo ranku ir koju,dabar pleciasi po truputi ir ant pilvo,slaunu.Nieko nekeiciau savo gyvenime ,nei maisto,nei vaistu,na nieko naujo,nesuprantu kas paskatinti galejo ta berima ir isviso kas cia per liga...?Pirmad.registruosiuos pas gyd. bet kol sulauksiu,gal kuri,zinanti siuos pozymius,ka nors parasytu 4u.gif

Sveika 4u.gif kai paskaiciau Jusu aprasytus simptomus pagalvojau - nejau cia apie mane raso, tik kad pas mane ta problema jau metai. Vargstu doh.gif Niezti labai, ismeginau visokius metodus, net plazmofareze(kraujo valyma ) dariausi.Pakolkas pagerejimo jokio. Lankiausi klinikose pas alergologus ,nustatinejo alergenus, bet nerodo tie testai kad kazkam buciau labai alergiska, ko pati negaliu teigti.Dare bendra IgE . Norma yra apie 100. Mano rado 1400(paprasciau tariant bendras alergiskumo laipsnis) Po plazmofarezes proceduru nesidariau to tyrimo dar, bet jauciu tas pats bus
Atsakyti
Labas, man ant kojos vienoj vietoj yra tokia deme, sausa, raudona, suragejusi. Atsirado pries kokius metus.Visai neniesti, tik negraziai atrodo. Tepu visokiais tepalais, kokius tik turiu. Padrekina, lyg suminksteja, bet tas suragejimas nedingsta. Gyd parodziau, sako tepk Eucerin pedu kremu su 10 proc slapalu. Ieskodama info apie ta krema, radau pasisakymus apie Kerasal tepala. Paskaiciau apie juos, jie panasus. Tik, kad Kerasal yra salicilo rugsties. Is tepalu naudojau bioderma, aveena, emolium, dermalex, toki dar tepala kaip vazelina, nepamenu pavadinimo. Gal kas galit pasisakyt savo nuomone? O gal ka patarti? g.gif
Atsakyti
merginos,kaip slopinat niezuli?man pasitepus berimus kremu,atrodo dar labiau pradeda niezet,kad ir koki tepciau,atsiranda gumbeliu,kaip nuo uodo ikandimo.kankyne..dabar sedziu ir galvoju,ar pakentet ir eiti ant saulutes savaitgali,ar tept hormonini,bet negalesiu degintis..o tai niezti,skauda sad.gif
Atsakyti