Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos - 2

QUOTE(milky @ 2012 06 18, 14:48)
merginos,kaip slopinat niezuli?man pasitepus berimus kremu,atrodo dar labiau pradeda niezet,kad ir koki tepciau,atsiranda gumbeliu,kaip nuo uodo ikandimo.kankyne..dabar sedziu ir galvoju,ar pakentet ir eiti ant saulutes savaitgali,ar tept hormonini,bet negalesiu degintis..o tai niezti,skauda sad.gif

As tepu Aderma Cytelium losjonu, jis baltas, matosi kai uztepi, bet padeda. Dziovinantis toks.
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus. Ištrauka iš forumo taisyklių:

Nešiukšlinkit ir netalpinkit brukalų, šlamštlaiškių (SPAM‘o - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
Nerašykit temos neatitinkančių žinučių (OT - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos/temos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 10 liepos 2012 - 19:44
Man atopinis dermatitas nuo vaikystes. Kovo menesi atliko plazmofereze, isties siek tiek padegejo bukle, zinoma, gal del to, kad ir oras susilo, nuo saules tikrai geriau. Bet oda vis tiek be proto sausa (tepu min 2 kartus per diena visa kuna, rankas, kakla ir veida papildomai dar pora kartu per diena). Gydytoja pastoviai liepia naudoti Elacon tepala ir gerti aerius. bet vis tiek uzeina nieztejimo priepoliai. gal kazka naudojate papildomai?
Atsakyti
o del atopinio dermatito apmoka vaikui sanatorija?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 08 04, 21:25)
o del atopinio dermatito apmoka vaikui sanatorija?

Ateik i sia tema ir paklausk.

AD , kai serga vaikai
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2012 07 13, 15:27)
Man atopinis dermatitas nuo vaikystes. Kovo menesi atliko plazmofereze, isties siek tiek padegejo bukle, zinoma, gal del to, kad ir oras susilo, nuo saules tikrai geriau. Bet oda vis tiek be proto sausa (tepu min 2 kartus per diena visa kuna, rankas, kakla ir veida papildomai dar pora kartu per diena). Gydytoja pastoviai liepia naudoti Elacon tepala ir gerti aerius. bet vis tiek uzeina nieztejimo priepoliai. gal kazka naudojate papildomai?

Sveika,

tai kad nuo to elacono dziovina dar labiau. Bandyk Emolium special body emulsion (labai sausai odai) arba budy emulsion (sausai odai). Mane taip kazkuri laika gelbejo Epaderm - jis pakankamai nebrangus, bet pries nakti ar po vonios pasitepti ypac gerai. Kartais tepdavau ji ir ant emulianto. Paskutinis atradimas - Vitella nutrilotio, roziniame buteliuke - ir pakankamai riebus, bet tuo paziu gan gerai susigeria smile.gif

Tikiuos kas nors pades smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif norejau pasiteirauti, ar geriami zuvu taukai ar kokios Omega rugstys kam nors itakojo i geraja puse odos bukle? Ar jokiu sasaju nepastebejote? Anksciau gerdama pastoviai nakvisu alieju buvau pastebejusi pagerejima odos, bet dabar nelabai galiu ju gerti, tai mastau gal kas kitas nors vos vos padetu odai verysad.gif
Atsakyti
GAL KAM PRAVERS SI INFO mirksiukas.gif

norime Jus pakviesti į 2 išskirtines paskaitas, kurias skaitys kviestiniai lektoriai:

· 2012 m. spalio 11 d. 15 val. – Maisto alergija: ar sunku įtarti, diagnozuoti, gydyti?

Paskaitą skaitys doc. dr. Odilija Rudzevičienė (vaikų ligų gydytoja, vaikų alergologė).

Paskaita bus įdomi tiems kuriems yra įtariama ar nustatyta alergija maistui. Gydytoja mielai atsakys į Jums iškilusius klausimus, paaiškins alerginių testų atlikimo metodikas, rezultatus ir maitinimosi rekomendacijas.

· 2012 m. spalio 18 d. 15 val. – Kaip padėti sau pačiam?

Paskaitą skaitys gyd. Aušra Dovydaitytė (vaikų ir paauglių gydytoja psichiatrė).

Gydytoja papasakos apie iškylančius sunkumus sergant lėtinėmis (ilgai trunkančiomsi) odos ligomis ir kaip su jais kovoti, bei mielai atsakys į Jūsų klausimus.

Paskaitos vyks Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Dermatovenerologijos centro Salėje (1 aukštas, adr.: Kairiūkščio g. 2, Vilnius).

Atsakyti
Aciu uz info! I pirmaja tikrai noreciau nuvaziuoti, tik kazin, jei su savo mazaja atvykciau, nieko tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 10 05, 08:43)
Aciu uz info! I pirmaja tikrai noreciau nuvaziuoti, tik kazin, jei su savo mazaja atvykciau, nieko tokio g.gif

Nemanau, kad del to galetu kazkokiu problemu kilti - speju ten ir daugiau mamu su vaikuciais bus smile.gif
Atsakyti
Aš pastoviai geriu žuvų taukus, bet stebuklingo poveikio odai nepastebėjau doh.gif
Prisijungsiu ir aš prie jūsų būrio. Sergu jau seniai, kiekvienais metais vis kitoje vietoje gaunu po "siurprizą". Dabar paberta oda tarp abiejų rankų pirštų, nuolat niežti, pradeda pleiskanoti, žaizdelių atsiranda. Kokių tik tepaliukų neišbandžiau, nei vienas iki galo nepadėjo verysad.gif Dažniausiai pabėrimai praeidavo savaime, bet šįkart laikosi jau daugiau nei metai...

QUOTE(Siurpuliukas @ 2012 09 04, 18:16)
Sveikos, merginos 4u.gif  norejau pasiteirauti, ar geriami zuvu taukai ar kokios Omega rugstys kam nors itakojo i geraja puse odos bukle? Ar jokiu sasaju nepastebejote? Anksciau gerdama pastoviai nakvisu alieju buvau pastebejusi pagerejima odos, bet dabar nelabai galiu ju gerti, tai mastau gal kas kitas nors vos vos padetu odai verysad.gif

Atsakyti
Sveiki, gal kas turi bakteriofago parduoti, arba žino iš kur gauti?
Iš anksto dėkoju už inforaciją į AŽ.
Atsakyti