QUOTE(" voresta " @ 2013 11 12, 18:25)
pas Fudži nežinau, o pas Nidulią greičiau žvynelinė, o tai jau autoimuninė liga -viena sunkiausiai įveikiamų net ir tos mitybos pagalba. Su žvyneline taip greit neina susidoroti.
Tačiau druskos rūgšties trūkumo problemų turėjusios , tikrai su paleo labai greit pamiršta savo skausmus. Tokių priskaičiuočiau nemažai.
Tu mėgini suvaldyti savo problemą- kažką darai- ir tai yra gerai, netiks tai, tiks kas nors kita- svarbiausia- neėdėt sudėjus rankas.
Aš matau perdaug krakmolo tavo mityboje-krakmolu/gliukoze minta netinkama žarnyno mikroflora
Krakmolas sudarytas iš tarpusavyje susijungusių gliukozės molekulių. .
Taip pat rašai kad
o tai reiškia, kad organizmas, atsakydamas į kiekvieną užkandžiavimą, gliukozės išmetimą į kraują
išskiria insuliną.
Toks nuolatinis gliukozės ir insulino šokis nelabai gerai baigiasi. Todėl tai negali būti nuolatine ilgalaike mityba.
Ačiū, kad įvertinate mano pastangas

Ir esu visad labai dėkinga už visus patarimus

Dėl cukraus ir krakmolo tai tikrai sutinku, kad jo dar vis per daug mano mityboje, bet čia man reikia dar gerai pasidomėti, kur to krakmolo yra

Čia jau mano tamsumo bėda

Bet jau kelinta diena susinormalizavo mano nuolatiniai kramsnojimai, galiu praktiškai išskirti 3 valgymus per dieną

Matyt didele dalimi įprotis dar veikė, ne tiek valgyt norėjimas

Juk buvau kiaurą dieną keksiukų šokolado ir t.t. kramsnotoja, tai kai pagalvoju apie insuliną net pačiai baisu pasidaro
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2013 11 12, 18:43)
Ačiū, kad įvertinate mano pastangas

Ir esu visad labai dėkinga už visus patarimus

Dėl cukraus ir krakmolo tai tikrai sutinku, kad jo dar vis per daug mano mityboje, bet čia man reikia dar gerai pasidomėti, kur to krakmolo yra

Čia jau mano tamsumo bėda

Bet jau kelinta diena susinormalizavo mano nuolatiniai kramsnojimai, galiu praktiškai išskirti 3 valgymus per dieną

Matyt didele dalimi įprotis dar veikė, ne tiek valgyt norėjimas

Juk buvau kiaurą dieną keksiukų šokolado ir t.t. kramsnotoja, tai kai pagalvoju apie insuliną net pačiai baisu pasidaro
O dėl žvynelinės tai esu irgi nemažai domėjusis, vienu metu man buvo kilęs įtarimas, ar ji manęs neapsėdo, kai buvo labai blogi laikotarpiai...

ne vieną istoriją skaičiau, kad sėkmingai ir žvynelinę valdo žmonės, ji net atsitraukia, tik mėsos jie tikrai nevalgydavo, jų dieta būdavo praktiškai vos ne daržovės ir vaisiai, tikrai nenaudodavo pieno produktų, kviečių. Tai gal Nidulės žvynelinei mėsa gali koją pakišinėti?