Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos - 2

QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 06 02, 11:02)
Ačiū už patarimus ir palaikymą  4u.gif
O iš pieno produktų jogurtas irgi netinka? šiaip dažnai sau perku natūralų, jį naudoju ir salotoms. bet keletą dienų apsieisiu kaip nors, naudosiu aliejų.
O avižiniuose dribsniuose irgi yra to gliuteno? Kokias kruopas galima valgyti? O laikinai vietoj cukraus saldiklio irgi nederėtų vartoti?
beje, dažnai rašoma, kad dermatitas veikia tik tam tikrose odos plotuose, o mane jau greit visą kūną išbers - gal tai ne dermatitas? bet žiauriai niežti...

Šiandien vėl buvau pas daktarų, vėl išrašė tepaliuką, vėl susimokėjau 70 lt... Mano bėrimus apžiūrinėjo net 2 daktarai, kraipė galvas ir sako "nu labai jau įdomūs tie jūsų bėrimai...." Nu va, nesergu tradiciniu dermatitu, o kas ir iš kur, velniai žino. Dar galimai gali būti neurodermatitas, tai sakau daktaraui, gal man jau laikas pas psichiatrus? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite patarti kokios neperslampancios paklodes yra geriausios, ir kur ju pigiausiai galima isigyti. Mums reikia didelei dvigulei lovai. Kiek ziurejau internete, ju yra keletos rusiu. Kadangi niekad anksciau su tuo nesusidure, tai net nezinau i ka reikia atkreipti demesi renkantis. Mums reikia del dideles alergijos dulkiu erkutems. Is anksto dekoju jei kas nors patars 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos, temos neskaiciau, bet noriu pasidalinti savo patirtim (istorija). vienu zodziu pas mano dukra 2 menesiu buvo difuzinis atopinis dermatitas- odos pazeidimas 86%., daug kam alergiska. pirmoj vietoj auksta klase karves pienas , kvieciai, kiausiniai ir pradzioj gerem neocate misini..jokie kremai mums nepadejo. MUMS PADEJO MOTERIS kuri uzkalbejo dermatita - ir alergija.jinai pasake jokiais kremais nesitepti , o tik jos uzkalbetu tepalu, reikejo gerti uzkarbeta vandeny, ir prausti vandeny i kuri dar reikejo ipilti uzkalbeto vandens.pas ja predejom vazineti sausio menesi kai dukrai buvo 5 men. ( dabar jai 3 metai)pagerejima jau pamaciau jau pirma diena, o po 4 dienu dukros oda buvo balta ir svelni kaip pas kudiki. as ta 4 diena is dziaugsmo apsiverkiau ir negalejau patiketi. mano dukra viska valgo jokios alergijos nera. alergologai negali suprasti kodel rudeni - ziema pas mus nebuna jokiu dermatito pozymiu. as aisku jiems apie uzkalbejima nieko nesakiau.ta moteris padare mums spec. tepala kad turetumem del viso pykto. ir ka galiu pasakyti: aisku buna rudeni -ziema pora demiu dermatito odos pazeidimu, pvz: vakare pamatau -patepu tepalu , ryte jau nera arba tik biski jo yra, tada dar ryte ir vakare patepu ir viskas.
as pries 2,5 metus rasiau kad pasidalinsiu kaip mes issigydem dermatita, bet vis pritrukdavo laiko. o siandien netycia pamaciau sia tema tai galvoju parasysiu smile.gif
TEMOS NESEKU
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 06 10, 17:01)
Šiandien vėl buvau pas daktarų, vėl išrašė tepaliuką, vėl susimokėjau 70 lt... Mano bėrimus apžiūrinėjo net 2 daktarai, kraipė galvas ir sako "nu labai jau įdomūs tie jūsų bėrimai...." Nu va, nesergu tradiciniu dermatitu, o kas ir iš kur, velniai žino. Dar galimai gali būti neurodermatitas, tai sakau daktaraui, gal man jau laikas pas psichiatrus?  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na, o man jau odos gyd. pasiule kreiptis i psichologa... Paklausiau ko? Sako: antidepresantų išrašys... doh.gif
Buvau pas daug odos gyd....ir pas Grusauska, ir daug, daug... Niekas padeti negali... doh.gif
Viena patare pabandyti Bioptron lempa... Tipo gal neisgydys, bet bus gal pagerejimas... Jau beveik menesi svitinu ir lyg ir geriau... Bent jau normaliau gyventi galima. Dingo niežėjimas... Greičiau užgyja žaizdeles... 4u.gif viltis atsirado... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2014 09 19, 22:56)
sveikos mamos, temos neskaiciau, bet noriu pasidalinti savo patirtim (istorija). vienu zodziu pas mano dukra 2 menesiu buvo difuzinis atopinis dermatitas- odos pazeidimas 86%., daug kam alergiska. pirmoj vietoj auksta klase karves pienas , kvieciai, kiausiniai ir pradzioj gerem neocate misini..jokie kremai mums nepadejo. MUMS PADEJO MOTERIS kuri uzkalbejo dermatita - ir alergija.jinai pasake jokiais kremais nesitepti , o tik jos uzkalbetu tepalu, reikejo gerti uzkarbeta vandeny, ir prausti vandeny i kuri dar reikejo ipilti uzkalbeto vandens.pas ja predejom vazineti sausio menesi kai dukrai buvo 5 men. ( dabar jai 3 metai)pagerejima jau pamaciau jau pirma diena, o po 4 dienu dukros oda buvo balta ir svelni kaip pas kudiki. as ta 4 diena is dziaugsmo apsiverkiau ir negalejau patiketi. mano dukra viska valgo jokios alergijos nera. alergologai negali suprasti kodel rudeni - ziema pas mus nebuna jokiu dermatito pozymiu. as aisku jiems apie uzkalbejima nieko nesakiau.ta moteris padare mums  spec. tepala kad turetumem del viso pykto. ir ka galiu pasakyti:  aisku buna rudeni -ziema  pora demiu dermatito odos pazeidimu, pvz: vakare pamatau -patepu tepalu , ryte jau nera arba tik biski jo yra, tada dar ryte ir vakare patepu ir viskas. 
as pries 2,5 metus rasiau kad pasidalinsiu kaip mes issigydem dermatita, bet vis pritrukdavo laiko. o siandien netycia pamaciau sia tema tai galvoju parasysiu smile.gif
TEMOS NESEKU

kokį hormoninį "užkalbėtą" tepalą ta moteriškė įdavė ir visa paslaptis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 06 10, 17:01)
Šiandien vėl buvau pas daktarų, vėl išrašė tepaliuką, vėl susimokėjau 70 lt... Mano bėrimus apžiūrinėjo net 2 daktarai, kraipė galvas ir sako "nu labai jau įdomūs tie jūsų bėrimai...." Nu va, nesergu tradiciniu dermatitu, o kas ir iš kur, velniai žino. Dar galimai gali būti neurodermatitas, tai sakau daktaraui, gal man jau laikas pas psichiatrus?  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na nezinau , kiek prisimenu is vaikystes jaunystes serganciu neurodermatitu, tai jo neurologine priezastis, tokia kaip ir zvynelines, t.y. neaiski, neapciuopiama ir ne visai zinoma. Aisku, tokias ligas gali itakoti nervine busena, bet tikrai nevisad ir ne tik tai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Anglessimo @ 2014 05 23, 14:25)
Fototerapiją eisiu ir aš darytis, gyydtoja sakė, kad dažnai nuo dermatitų padeda. Man kelios odos problemos, tai vieną nustatė - kontaktinis dermatitas labai stipraus laipsnio nuo 2-jų rūšių konservantų, kurie yra naudojami daugelyje kosmetikos priemonių, tai dabar visų sudėtines dalis nagrinėjuosi, ir pasirodo, to konservanto yra Fairyje, naujos serijos Ringuvos gaminiuose (tokie balti buteliukai), nors ant jų parašyta be alergenų, be dar kažko ten, bet va tas konservantas yra. Tai kas kenčiat nuo dermatito, gal ir jums padėtų tas testas išsiaiškinti, kas netinka, tokius mažus indelius su įvairom medžiagom priklijuoja ant nugaros 2 dienoms ir paskui žiūri, ar sureagavo oda.

Aš fototerapiją darausi kiekvieną žiemą, kadangi mano rankos problematiškos ir žiemą jos laabai paūmėja.. Bet reikia bent 2kartus per savaitę darytis. Arba soliariumas padeda. Jau kai labai blogai būna, tai nueinu ir uždegimai praeina.
Atsakyti
sveikos. Gal kas esate susidurusios su monetiniu(mikrobiniu) dermatitu? cia ne tas pats kas egzema? kazkaip mazai informacijos randu internete. siandien nustate, kaip paaikino, tai uzdegimas, sukeltas alergijos. Bet ar diagnoze baisi? ar pagydoma? ar tiesiog reikia atrasti butent kam alergija yra?
Atsakyti
Gal kas naudoja Protopic 0,1 % (30 g) ir reikia? Nepradėta, perleisčiau pigiau nei vaistinėje - neprireikė. Rašyti AŽ.
Atsakyti
Kas sergate dermatitu ar naudojate aliejus kunui? Domėjausi,kad gerai jojobos,bet man kažkaip netiko. Dabar vasara,kaip ir ramiau,bet reikėtų šaltajam laikotarpiui ruoštis, bandyt užbėgt už akių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taweli: 15 rugpjūčio 2016 - 14:32
Man tiko ir patiko migdolu, abrikosu kauliuku ir sviestmedzio aliejai smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Cherry: 16 rugpjūčio 2016 - 21:14
QUOTE(al-ta @ 2016 07 22, 21:15)
Gal kas naudoja Protopic 0,1 % (30 g) ir reikia? Nepradėta, perleisčiau pigiau nei vaistinėje - neprireikė. Rašyti AŽ.

Jau neturiu
Atsakyti