Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos - 2

kai jau reikia balint - nieks geriau neisbalina kaip kad ACE, ale tada dar keliskart perskalbiu ir keliskart ijungiu skalavimo programa. MAn eko balikliai neveiksmingi arba nemoku jais naudotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 07 27, 11:27)
As irgi su muilo riesutais skalbiu  drinks_cheers.gif Tik baltus karts nuo karto perskalbiu non bio miltukais. O nuo alergiju pasitikrint negaliu siuo metu, nes ten kur esu, tokios "egzemeles" gyvent niekam ne netrukdo, seniai visi iprate, jei net kudikius su egzemom skiepija lengva ranka  unsure.gif Ne nesuprastu ko as cia prasau, turiu omeny testus...
Is tiesu, reikia isiklausyt i organizmo signalus - mes kiekvienas geriausiai zinom kas mums geriausia  drinks_cheers.gif Juk medicina apie zmogaus kuna tezino 5%, tad...

Kur gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 07 27, 15:15)
Kur gyvenat?

UK.
Atsakyti
Sveikos merginos.

Tikrai nezinau kur berasyt ir kur klaust.
Niekada nebuvau niekam alergiska, na isskyrus pastaruosius keleta metu pomidoram siltnamyje, tos geltonos dulkeles jei nuseda ant ranku, mazumele paberia, bet nuplauni ir dingsta.

Kazkur liepos viduryje pradejau laikytis dietos, tai nebuvo nieko ypatingo, tik sumazintas maisto kiekis ir valgymas pagal valandas, bet taip jau sutapo, jog man pradejo kilti tokios kaip bandos po uodu ikandimo tarsi, is pradziu pradeda niezet, pasikasai ir iskyla, nebuna ilgai, apie pora valandu ir pradingsta.
Negana to kartais tinsta lupa, pirmaji karta uzsiverte kaip pas Lola Ferari ir taip isvaiksciojau beveik visa diena, sekanti karta, iskilo guzas vidinej virsutines lupos pusej, tarsi vaiksciociau po lupa susikisus 3 "kramtoskes", plius isbere.
Nulekiau pas seimos gyd, tinimas ir berimas vos vos matesi, praejus buvo vos valanda, gavau siuntima pas dermatologa, kuris pas mus bus tik rugpjucio 27. Vietine dermatologe nekokia.
Veliau istinus buvo apatine lupa, tiesiog su anyta kalbant pradejo tarsi niezet ir velgi iskilo apatinej lupoj, viduj guzas, bet vel - isbuvo valanda ir susileido.

Gyd israse Altiva 120mg, bet tie vaistai daugiau nuo slogos, kaip skaiciau, va Altiva 180 mg berods raso, jog nuo dilgelines.

Vakar bestovint prie dujines ir kepant blynus, pradejo tiek niezet koju rietus po timpom, kad staigiai moviaus lauk ir kojos, vidine slaunu puse jau buvo nuseta bandom, tada po saltu dusu, kiek apramino oda, bet nusidraskiau.
Tavegili geriau 1dieni, stengiuos priesalerginiu kolkas nenaudot, nes noriu nueit pasidaryt alergenu tyrima, bet nezinau ne kokia palete rinktis: ar maisto, ar zoliu...

Pradzioj kaltinau, nes sutapo berimai - nauja duso zele, bet atkrito, veliau putpeliu kiausinukus, atkrito ir tie, avietes- irgi ne.
Draugei kazkas panasaus buvo nuo naujo minkstiklio, dabar nenaudoju nieko, tik vaikiskas muilas, vaikiski skalbimo milteliai, jokiu minkstikliu, vistiek tos bandos kyla.
Paskutinis variantas man db - tai nervinimasis ir stresas siuo metu.

Imetu, kaip tos bandos atrodo, gal kam yra buve panasiai ar kas esat susidurusi, bent kiek uzvestumete mane ant teisingo kelio.
Is anksto dekoju

http://public.fotki....Flirta/berimas/
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2011 07 29, 08:21)

Mano mažyliui buvo lygiai taip pat, per visą kūnelį ėjo tas bėrimas, kaip supratau dilgėlinė, tris dienas. Tik dabar tikrai neprisimenu kas jį sualergizavo doh.gif Bet kažkokia buitinė priemonė, ne maistas.
Be to, vienas iš pastebėjimų - mane lygiai panašiai veikia dietos - nuo vienos pradėjo žaizdelės burnoje darytis, nuo kitos iš vis - nerimo atakos... Todėl dabar jokių dietų, jei mažinu maistą, tai labai nežymiai, kad organizmas kuo lengviau perneštų. Matyt tiek užsiteršęs, kad visi tie negerumai kyla, bando valytis ir gaunasi taip kaip gaunasi. Dabar laukiu tos chlorelos, žiūrėsiu, gal padės išsivalyt neskausmingai ax.gif
Kodėl negeri antialerginių vaistukų? Aš, jei man delnas patinsta geriu pusė tabletytės Zirtec (cetirizine hydrochloride), labai kažkaip jautriai priimu tuos tinimus... Nebent tie vaistukai veikia tyrymą, kurio lauki?
Atsakyti
Pati esu dirbus med centre, kur atvaziuodavo alergologe ir darydavo alergenu tyrima su ibrezimais dilbyje, tai reikedavo, kad zmogus nebutu geres vaistu bent gera savaite, tada tiksliau viska parodo, tas pats ir is kraujo darant tyrima, vaistai tarsi blokuoja, neparodo visko.

Ta mano dieta tokia ir tebuvo, kad valgiau 3 kartus dienoj, normuota maista, kazko ypatingai kitko net nebuvo, aisku naudoju nemazai pieno produktu.
Irgi buvo minciu, kad organizmas sustresavo, bet lyg nebutu ko, nes nelabai jau nuskriaudziau, cia jis mane daugiau skriaudzia, kai ima viska i save ir puciuosi doh.gif
Be to, dieta nutraukiau jau po savaites, dabar tik valgyt stengiuosi maziau. ieko ypatingo, bet vat kyla ir kyla.
Del tinimu bijau, kad kur rimciau nepradetu tinti, kad ir gerkle, gal ir perdedu, bet ...

O kas ten per valymo budas su chlorela?

Einu atgal spl paskaityt, mazu rasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2011 07 29, 10:42)
Pati esu dirbus med centre, kur atvaziuodavo alergologe ir darydavo alergenu tyrima su ibrezimais dilbyje, tai reikedavo, kad zmogus nebutu geres vaistu bent gera savaite, tada tiksliau viska parodo, tas pats ir is kraujo darant tyrima, vaistai tarsi blokuoja, neparodo visko.

Ta mano dieta tokia ir tebuvo, kad valgiau 3 kartus dienoj, normuota maista, kazko ypatingai kitko net nebuvo, aisku naudoju nemazai pieno produktu.
Irgi buvo minciu, kad organizmas sustresavo, bet lyg nebutu ko, nes nelabai jau nuskriaudziau, cia jis mane daugiau skriaudzia, kai ima viska i save ir puciuosi doh.gif
Be to, dieta nutraukiau jau po savaites, dabar tik valgyt stengiuosi maziau. ieko ypatingo, bet vat kyla ir kyla.
Del tinimu bijau, kad kur rimciau nepradetu tinti, kad ir gerkle, gal ir perdedu, bet ...

Einu atgal spl paskaityt, mazu rasiu 4u.gif

Aaaa, niu aišku dėl vaistukų.
Man ir labai baisu, kad gerklė nepradėtų tint... unsure.gif
Ai dar prisiminiau, ką norjau parašyt, dėl stresų ir nervų. Alergijos, egzemos ir t.t. taip pat pilnai gali būti ir nerviniu pagrindu drinks_cheers.gif Man pvz labai paūmėja, jei daugiau tenka pasinervint sad.gif
Linkiu ištvert kuo sėkmingiau viską iki ištirs nuo ko tiksliai beria ir aišku kuo greitesnio pasveikimo po to 4u.gif
Atsakyti
Dekui, tikrai nuraminot 4u.gif

Jau atradau ta chlorella, dabar pasiskaitysiu apie ja, galbut ir man neprosal.
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2011 07 29, 09:21)
Sveikos merginos.

Tikrai nezinau kur berasyt ir kur klaust.
Niekada nebuvau niekam alergiska, na isskyrus pastaruosius keleta metu pomidoram siltnamyje, tos geltonos dulkeles jei nuseda ant ranku, mazumele paberia, bet nuplauni ir dingsta.

as pati jei lendu i siltnami - lendu ilgom rankovem, iki kaklo apsisarvavus, nes net ir be dermatitu mane pomidorai alergizuodavo, paberdavo, niezedavo visa kuna, po siltnamio tiesiu taikymu begu i dusa, tada oda nurimsta

QUOTE(gebene @ 2011 07 29, 11:35)
Mano mažyliui buvo lygiai taip pat, per visą kūnelį ėjo tas bėrimas, kaip supratau dilgėlinė, tris dienas. Tik dabar tikrai neprisimenu kas jį sualergizavo  doh.gif Bet kažkokia buitinė priemonė, ne maistas.

merginos, atsisakykit visos iprastines chemijos, pakeiskit prausiklius i ekologiskus ar naturalius, skalbimo priemones i naturalesnes, nedekit jokiu minkstikliu (nors su muilo riesutais ir taip minkstikliu nereikia, skalbiniai buna minksti) - pamatysit kaip pageres mirksiukas.gif VAikam naudoju Weleda, Aubrey organics prausiklius, jei odele reikia padrekint - dregna istepu kokiu nors aliejum, dabar kokosu tepu, o ziema susimaisydavau alieju misini su sviesmedziu. PAti naudoju maudytis vaiku prausikli, specialiu sau neperku, arba koki naturalu muila. Veidui naudoju Aubrey organics priemones, nesualergizavo, nesuerzino man tuo metu labai jautrios zaizdotos odos, todel likau istikima siom priemonem iki siol, naudoju butinai hidrolatus ar tonikus, nuolatos drekinau dermatito pazeistas vietas.
Skalbiu muilo riesutais arba skalbimo kamuoliais, demes bandau iveikt tulzies muilu, aisku murzilku drabuzius ne visada pavyksta iveikt doh.gif O pirkt specialius skalbiklius man per brangu.

MAnau visas kompleksas prisidejo prie mano ligu dingimo, tiek skalbikliai, tiek kosmetika be chemikalu, tiek chlorella. Ir aisku kuo maziau streso, nes nuo streso visos ligos mirksiukas.gif

o kaip bebutu - bet stresas labai greit oda suerzina, uosvis jei tik susinervuoja - pradeda must raudonom demem, ima kasytis, o tada nusikaso iki zaizdu. BEt jis dabar geria kazkokius vaistus, geria kas 3 diena, kazkiek apramino, bet gi cheminiai vaistai, kiek tu juos gersi doh.gif Viena gala gydysi - kita grius. Todel nusprendziau ir jam nupirkt chlorellos, parodziau tabletes, daviau pauostyt, nes kvapas tikrai ne koks, kaip tikru dumbliu, sake gers, leidima gavau, reiskia reiks pirkt biggrin.gif

Dariau testa misrios paletes, bet kas is to, rodikliai ties zemiausia riba. Ir kraujo tyrimas rodo alergija, pakankamai stipria, bet nerodo niekas kam. Bandziau is namu galimus alergenus pasalint, ziurejau ka i burna dedu - jokio poveikio schmoll.gif Kol hormonus tepi, tavegili geri - lyg pagereja, tik nustoji tept, gert - ir vel tas pats. Zmones sakydavo zinai, gal tavo zmonai zvyneline, ar dar koks biesas, buvo baisu i gatve iseit blink.gif visi manes baidesi, bijojo uzsikrest doh.gif

QUOTE(Flirta @ 2011 07 29, 11:42)

tikrai taip, bent savaite iki tyrimo negali vartot priesalerginiu vaistu.

chlorella - tai smulkinti dumbliai, kuriuose gausu natūralių vitaminų ir mikroelementų, ji toksinus is organizmo salina. Dingo mano alergijos, dermatitai ir egzemos, neliko nei zaizdu nei niezuliu, kaip niekur nieko nebuta thumbup.gif o kankinausi 3 metus. Bijojau dar giliau iklimpt, nusprendziau geriau pasikankint, bet negert priesalerginiu vaistu, netepiau niekuo, ka daktarai israse. Geriau chlorella ir labai pagelbejo sitas homeopatinis tepaliukas http://www.iherb.com...Cream-1-oz/3264, migom niezulius nuramindavo, raudonuma nuimdavo, zaizdos greiciau uzsitraukdavo, neprireike hormoniniu tepalu, kad oda nuraminciau.

Flirta, chlorella tikrai nepakenks, as sakyciau bandyk, blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif
Viena mergina aiskino kame tas stebuklas: chlorofilas labai stipriai sarmina krauja, kai organizme padidejusi alergine reakcija, kraujas ir kiti organizmo fluidai buna gerokai uzrugsteje, o chlorella sarmina, taip mazina dermatito protrukius, valo toksinus, gerina zarnyno bukle, kas yra PAGRINDINE salyga alergijoms pasibaigti - tvarkingas zarnynas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 29 liepos 2011 - 17:12
QUOTE(šarlotė @ 2011 07 29, 16:58)

drinks_cheers.gif kaip rašiau, skalbiu muilo riešutais, nors kartais non bio milteliais, nes ecover'is man nepasiteisino baltiem rūbam sad.gif Tiesa, skalauju minkštikliu, atsisakysiu ir jo. Iš muilo riešutų verdu muiliuką rankom, tą skystį naudoju virtuvei šveist, grindim, langam thumbup.gif
Na o kūną jau mėnuo tepu kokosų aliejum, vaikus taip pat thumbup.gif
Šiandien pasigaminau, susimaišiau mišinuką veidui: kokosų aliejus, migdolų aliejus, kanapės sėklų aliejus thumbup.gif
Ir jau atėjo chlorela, savaitę gersiu po tris tabletes, vėliau po šešias rolleyes.gif
Žodžiu, laikykimės, atsigręžkim į kuo natūralesnius dalykus ir sveikim bei dalinkimės patirtim, nes labai praverčia kas kam padėjo thumbup.gif
Atsakyti
pagerejimas ne taip greit ateina, bet tikrai gelbeja atsisakymas chemijos, jei ne visiskai, tai bent kazkurioj srity jos atsisakyt thumbup.gif ir po truputi po truputi matai, kai gereja odos bukle. Manes siemet net augalu zydejimas neveike, o pora metu bijojau zydejimu ir laukt doh.gif
Ecover esu bandzius tik balikli, visiskai jis man nebalino schmoll.gif Taip, riesutu skystis ir vilnoniam rubam skalbt idealus, grindim plaut (dar eterinio pora lasu ilasinu), langam valyt, kartais sampunus indu plovikli tuo skysciu skiedziu. RAnkoms plaut tas skystis man per skystas, geriau kieta muila naudoju.

Atsakyti
Na ir man reiks uzsisakyt tos chlorelos,nes maniau jau kad geriau,o nei velnio,o kiek laiko ja reikia gert? verysad.gif jauciu,kad mane stresas veikia,siuo metu toks gyvenimo ritmas,negaliu pristabdyt niekaip. pradejau tavegeli ar kaip jis gert,atrodo tik dar blogiau,tapau nervuota,normaliai naktim nemiegu ir jokio niezulio man nepanaikina schmoll.gif tepiau bepantenu,bet kai nepraeidinejo,mama atsiunte tepala gaminama vaistine,tai galvoju kad jis hormoninis,bet tepu ka daryt nezinau,ziauriai veikia nervus,o kaip nusiramint,kai taip niesti,verksiu verysad.gif
o kur jus perkat tuos muilo riesutus?
Atsakyti