Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos - 2

Siandien maniskiui israse Fucicort tepala. Ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 08 02, 13:59)

aciuks,butinai apsilankysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,visi,kas gyvenate su atopine egzema 4u.gif Buvau ikisus cia nosi pries keleta meteliu i sia temuke,kai dukrai buvo ziaurus pablogejimas.Dabar vel blogai verysad.gif Jau kokiu pora meteliu naudojom Daivobet.Padedavo tam kartui.Pries savate buvom pas gydytoja.Jis mus informavo,kad atsirado naujas kremukas atopinei egzemai gydyti,nehormoninis.Vadinasi "Dermalex".Ar bandet kas nors sita naujiena g.gif As ji nusipirkau,bet mano mergyciu nera,tai nespejau pabandyti.
Jei bandet-parasykit atsiliepima. 4u.gif

Jau radau,kad isbandytas forumieciu ax.gif Bet visgi noreciau atsiliepimu,jei nesunku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smala: 05 rugpjūčio 2011 - 10:39
Sveikos merginos,

noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif jau nuo kudikystes man diagnozuotas atopinis dermatitas(nemazai daktaru kaltes). Vaikysteje sirgau labai sunkiai, buvo isbertas veidukas, rankos, kojos, pilvukas, vnz viskas. Poto mazdaug 7 metu pagerejimas, poto vel pablogejimas. Budama 10 metu isvaziavau i sanatorija Vilniuje, kas liecia gydyma ten, tai nerealiai man padejo, rankos, kurios buvo isbertos nerealiai, po dvieju savaiciu atrode lyg niekada alergijos nebuciau turejusi thumbup.gif vnz labai aciu jiems. Po kiek laiko prasidejo nebe ant ranku, o tik tam tikrose vietose berimai, pasidariau alergijos tyrima, tipo kam alergiska, tai man ten isbure, kad viskam beveik. doh.gif Siuo metu man alergija yra ant koju (pedu isorines puse), ir kaip bebutu gaila delnu doh.gif buvau isvykusi i anglija, ten man taip pagerejo, kad pati negalejau patiketi, viskas susitvarke, jokios alergijos, grizus cia ir vel tas pats, ta pati alergija schmoll.gif jau viskas man atsibode, ko tik nebandziau teptis, o tie hormoniniai tepalai tai taip kenkia doh.gif nebezinau nei ka bedaryti, cia maistas uznuodytais ir prifarsyruotais visokiais brudais verysad.gif buvau perejusi ir prie ekologisko gyvenimo, bet buvo lygiai tas pats, nieko nepagerejo verysad.gif Dariausi alergijos testa vel, tai dabar jau parode, kad mazai kam alergiska, vos ne viska galiu valgyti cool.gif tik tada kodel nepagereja, va atrodo, uzsigydai ir vel nuo pradzios viskas unsure.gif stai tokia mano istorija doh.gif
dabar vel leisiuosi i paieskas ir ieskosiu kokiu nors tepaliuku, reikes gal ta dermalex isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Su natūraliomis priemonės irgi reik būt atsargioms. Pati perėjau prie nat. kosmetikos ir tokį kontaktinį dermatitą įsigijau, kad jokie vaistai ar tepalai nepadeda, baigiu odą nusikasyt doh.gif Pas mus provincijoj dermatologė Prednizoloną išrašė ir viskas. Nenoriu aš jo gert, bet gyd. sakė, kad tik jis padės blink.gif Negi nėr kitokių vaistų nuo kontaktinio dermatito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 05 rugpjūčio 2011 - 12:26
QUOTE(jurguze @ 2011 08 05, 13:23)
Pas mus provincijoj dermatologė Prednizoloną išrašė ir viskas. Nenoriu aš jo gert, bet gyd. sakė, kad tik jis padės blink.gif Negi nėr kitokių vaistų nuo kontaktinio dermatito?

Aš tų vaistų irgi turiu nusipirkus, bet negėriau. Stovi vaistinėlėj padėti rolleyes.gif Vasara eina į pabaigą, alergijos visos sumažėjusios, ištversiu jau kiek liko. Iki kito pavasario unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marsule @ 2011 08 05, 12:13)
buvau isvykusi i anglija, ten man taip pagerejo, kad pati negalejau patiketi, viskas susitvarke, jokios alergijos, grizus cia ir vel tas pats,

Man lygiai taip pat. Gyvenau 6mėn UK, tai nebuvo jokios alergijos, o grįžus vėl tas pats. Reik emigruot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2011 08 05, 16:22)
Man lygiai taip pat. Gyvenau 6mėn UK, tai nebuvo jokios alergijos, o grįžus vėl tas pats. Reik emigruot  doh.gif

taip, jei ne del pinigu zmones isvaziuoja, tai del sveikatos greit emigruos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 08 05, 13:23)
Su natūraliomis priemonės irgi reik būt atsargioms. Pati perėjau prie nat. kosmetikos ir tokį kontaktinį dermatitą įsigijau, kad jokie vaistai ar tepalai nepadeda, baigiu odą nusikasyt doh.gif Pas mus provincijoj dermatologė Prednizoloną išrašė ir viskas. Nenoriu aš jo gert, bet gyd. sakė, kad tik jis padės blink.gif Negi nėr kitokių vaistų nuo kontaktinio dermatito?

pas mane kontaktinis alerginis dermatitas, negeriau vaistu cool.gif
Padejo Chlorella, pakeisti skalbikliai i naturalius ir eko kosmetika, aisku ziuri, kad ir ji nealergizuotu, nes ne visas sudedamasias dalis galiu prisitaikyt, alergizuoja.
Daktarai nieko kito ir nepasiulys - kuo daugiau vaistu ir tepalu ph34r.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif jau nuo kudikystes man diagnozuotas atopinis dermatitas(nemazai daktaru kaltes). Vaikysteje sirgau labai sunkiai, buvo isbertas veidukas, rankos, kojos, pilvukas, vnz viskas. Poto mazdaug 7 metu pagerejimas, poto vel pablogejimas. Budama 10 metu isvaziavau i sanatorija Vilniuje, kas liecia gydyma ten, tai nerealiai man padejo, rankos, kurios buvo isbertos nerealiai, po dvieju savaiciu atrode lyg niekada alergijos nebuciau turejusi thumbup.gif  vnz labai aciu jiems. Po kiek laiko prasidejo nebe ant ranku, o tik tam tikrose vietose berimai, pasidariau alergijos tyrima, tipo kam alergiska, tai man ten isbure, kad viskam beveik. doh.gif Siuo metu man alergija yra ant koju (pedu isorines puse), ir kaip bebutu gaila delnu  doh.gif  buvau isvykusi i anglija, ten man taip pagerejo, kad pati negalejau patiketi, viskas susitvarke, jokios alergijos, grizus cia ir vel tas pats, ta pati alergija schmoll.gif  jau viskas man atsibode, ko tik nebandziau teptis, o tie hormoniniai tepalai tai taip kenkia doh.gif  nebezinau nei ka bedaryti, cia maistas uznuodytais ir prifarsyruotais visokiais brudais verysad.gif buvau perejusi ir prie ekologisko gyvenimo, bet buvo lygiai tas pats, nieko nepagerejo verysad.gif  Dariausi alergijos testa vel, tai dabar jau parode, kad mazai kam alergiska, vos ne viska galiu valgyti cool.gif  tik tada kodel nepagereja, va atrodo, uzsigydai ir vel nuo pradzios viskas unsure.gif stai tokia mano istorija doh.gif
dabar vel leisiuosi i paieskas ir ieskosiu kokiu nors tepaliuku, reikes gal ta dermalex isbandyti mirksiukas.gif

QUOTE(Night @ 2011 08 05, 17:22)
Man lygiai taip pat. Gyvenau 6mėn UK, tai nebuvo jokios alergijos, o grįžus vėl tas pats. Reik emigruot  doh.gif

Nu man lygiai tas pats,lietuvoj alergija uzeidavo kiekviena pavasari,plius nuo kai kuriu maisto produktu pablogedavo bet ne taip baisiai doh.gif o isvaziavus viskas susitvarke,iki kol negryzau atostogu pavasari verysad.gif bandysiu sarlotes siulomus produktus,kitos iseities nebematau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 08 05, 11:36)
Sveiki,visi,kas gyvenate su atopine egzema 4u.gif Buvau ikisus cia nosi pries keleta meteliu i sia temuke,kai dukrai buvo ziaurus pablogejimas.Dabar vel blogai  verysad.gif Jau kokiu pora meteliu naudojom Daivobet.Padedavo tam kartui.Pries savate buvom pas gydytoja.Jis mus informavo,kad atsirado naujas kremukas atopinei egzemai gydyti,nehormoninis.Vadinasi "Dermalex".Ar bandet kas nors sita naujiena  g.gif As ji nusipirkau,bet mano mergyciu nera,tai nespejau pabandyti.
Jei bandet-parasykit atsiliepima. 4u.gif

Jau radau,kad isbandytas forumieciu  ax.gif Bet visgi noreciau atsiliepimu,jei nesunku  rolleyes.gif

Nera jis stebuklas, bet kelis kartus gerai padejo. Tik velnias brangus jis, o kiekis mazas. Tik 30 gr. O kaina apie 40 lt.
Atsakyti
buvau isvykusi i anglija, ten man taip pagerejo, kad pati negalejau patiketi, viskas susitvarke, jokios alergijos, grizus cia ir vel tas pats, ta pati alergija schmoll.gif

man uzteko savaite Airijoj pabuti, irgi praejo. vis delnai, plastakos pabertos... o grizau ir vel tas pats.

QUOTE(marsule @ 2011 08 05, 18:20)
taip, jei ne del pinigu zmones isvaziuoja, tai del sveikatos greit emigruos doh.gif

mes irgi tokia minti turejom blush2.gif ten ir klimatas matyt geresnis tiems jautriaodziams.

QUOTE(Amelita @ 2011 08 06, 10:04)
Nera jis stebuklas, bet kelis kartus gerai padejo. Tik velnias brangus jis, o kiekis mazas. Tik 30 gr. O kaina apie 40 lt.

Esu pirkusi ir Elideli, kuris kainuoja 80lt, o irgi padejo tik pirmus kartus.. dabar taip ir guli nenaudojamas.

O su tais naturaliais produktais, tai skaiciau kad daznai alergiskiems zmonems netinka, nes gi ten visokios zoleles, ir pan. gali lygiai taip pat sukelti alergija. Ir man pvz sviestmedis netinka, nusipirkau, o tik pora kartu patepiau ir nuo jo man tik pablogedavo... sad.gif Atidaviau giminaitei, kuri nealergiska, tai negali atsidziaugti. Va taip... O ir as maniau, kad man bus geras dalykas.
Atsakyti