Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 4

QUOTE(giedrulka @ 2011 04 07, 12:18)
Nezinau... Bet mama pernai sodino labai anksti, nagi vienas kitas zieduolis buvo,  bet siaip svogunai jai uzderejo labai grazus. Dar ji minejo, kad sodinti reikia kuo mazesnius svoguniukus, nes is didesniu ir buna zyduoliai.

as perki svogineliu sejinukus ir visada didesnius perku ir niekada nebuna zieduoliu nebent vienas kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 07, 11:54)
as perki svogineliu sejinukus ir visada didesnius perku ir niekada nebuna zieduoliu nebent vienas kitas  g.gif

Gali buti, nesigincysiu, nes nelabai zinau. Pernai man is didesniu baltaluksciu svoguneliu isvis snipstas gavos, bet ne del ju didumo, nes jie nei zydejo, nei augo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 07, 11:45)
Sodinau į papraščiausią substratą.Tręšiau pernai viską tik paukščių mėšlu granulėmis ir dilgėlių ištrauka.Paskui jau namie niekuo netręšiau.Gal taip tik atrodo,kad neauga.Jos gi būna kaip viksva,panaši į varpį,tik didesnė. g.gif

dekui uz info 4u.gif
jauciu visgi bandysiu persodinet- matau lapukai jau ruduoja verysad.gif
Atsakyti
As jau pries pora sav susodinau svoguniukus ir jie jau sudygo, parodysiu nuotraukytes kad pagyvinti tema juk greitai ir pas jus bus silciauuser posted image jau po truputi skinamos darzovesuser posted image jau potruputi zydincios braskes ir tarp ju cesnakasuser posted image kadangi vietos mes neturin kaip jusu plotai tai kaisioju visur ir viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murkavt9 @ 2011 04 07, 14:32)
As jau pries pora sav susodinau svoguniukus ir jie jau sudygo, parodysiu nuotraukytes kad pagyvinti tema juk greitai ir pas jus bus silciau kadangi vietos mes neturin kaip jusu plotai tai kaisioju visur ir viska biggrin.gif

Nerealu.. wub.gif O jau kokia tvoryte superine ir man tokios reikia... rolleyes.gif
Tik nelabai maciau prekyboje... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 06, 13:36)
Ar bandėte paprikas lauke auginti? Ar verta surizikuoti, aišku ne dabar kai ateis laikas. g.gif Bijau, kad šiltnamyje joms vietos neužteks.

as visad auginu ir vidsad uzdera, dar nera buve tu metu kad netureciau, kiek esu pastebejus jos lietaus nebijo kaip pomidorai.

taigi prisipirkau agro pleveles is senuku po34cnt, labai nebloga, paemiau20metru galvoju mazai, gal spesiu dar koki 20 uzsipirkt.

Globus svoguneliu sekliukiu niekur nebera, zalioj stotelej sake, kad labai jau populiarus siemet, biggrin.gif tai dar ryt atves.

bulves apziurejau, bet taip ir nesupratau kokiu noriu blink.gif

o kur cia tokia vasara jau, suprantu kad ne Lietuvele cia blink.gif bet pavydas tai uzpuole blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 04 07, 17:27)

bulves apziurejau, bet taip ir nesupratau kokiu noriu

man labai patiko ankstyvosios Vineta , šiaip ir Adora gero skonio, nejuoduoja išvirę ir krakmolingumo užtenka .
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 04 06, 22:06)
Vobla, pasidalink patirtimi kaip giniesi nuo galimų katės išpuolių? iškapstė gyvatė plaukuotoji dvi dėželes agurkų, rūpi nors likusius apsaugoti ax.gif

Sveikos, daigų augintojos.
Pasidalinsiu savo patirtimi kaip apsaugau daigus nuo dviejų kačių. Aš pridėlioju apelsino, greipfruto ar kokio kito citrusinio žievelių, tiesiog ant žemės tarp daigelių. Nu labai jau smirda mano katėm. Kai pakišu po nosim, taip juokingai susiraukia. Pabandykit. Tik žieveles vis reikia atšviežint, naujų padėliot, nes apdžiūva jos ir nebekvepia. Dviguba nauda - pavalgai apelsinų ir daigus apsaugai. Man padeda 100 procentu.
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 07, 10:03)
kada svogunus sodinam? mano svoguneliai taip sudigo

pagal mano žemę-dar anksti. O ir man būtų per šalta sodinti kaip priklauso lotuliukas.gif
Atsakyti

svogūnėlius be gegužio kaip ir nereiktų sodinti , jiems kaip Diasaja sako- peršalta.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 04 07, 08:27)
ji sėlina tada, kai nieko kambary nėra. o kad nepanašus į kraiką - gryna smulkmė irnesakyk.gif va, prisegiau nuotrauką -  ant grindų - kilogramas cukraus. o juk lupta cray.gif už lindimą į spintelę. jeigu išgirdus drąskymą atsisuku, katė sprunka prakasais, bet jeigu ne....
galvoju - kokią skaidrią konstrukciją virš tų nelaimingų agurkų konstruoti?

Labai grazi katyte wub.gif Ir foto kokia bigsmile.gif

QUOTE(murkavt9 @ 2011 04 07, 13:32)
As jau pries pora sav susodinau svoguniukus ir jie jau sudygo, parodysiu nuotraukytes kad pagyvinti tema juk greitai ir pas jus bus silciau

Kokie vaizdai... mums dar toli iki tokiu smile.gif

Svogunus tikrai anksti dar sodinti blink.gif Reikia siltai nelaikyti sodinuku-tai nedygs g.gif

Ankstyvam derliui bulves Vineta pernai auginau, siemet irgi jau nusipirkau-daiginu dabar... tikrai labai skanios ir valgem jau birzeli jas smile.gif O velyvesniam derliui pirkom Ossprey, Princess ir Mozart... labai susigundziau pastarojo aprasymu ax.gif

Apie bulviu veisles placiau galima CIA pasiskaityti mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, gal dar kam bus naudinga ir aktualu - Pasidaryk pats (Vilnius) yra nemazas pupeliu (FRANCHI firmos) pasirinkimas smile.gif Radau savo issvajotas juodas pupeles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 balandžio 2011 - 18:09
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 04 07, 19:59)
svogūnėlius be gegužio kaip ir nereiktų sodinti , jiems kaip Diasaja sako- peršalta.

drinks_cheers.gif Svogūnus reikia sodinti per Stasines rolleyes.gif
Atsakyti