Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 4

O kada kopustus, kalafiorus ankstyvam vartojimui reiktu seti? Pavelavau jau gal?
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 04 06, 14:07)
O kada kopustus, kalafiorus ankstyvam vartojimui reiktu seti? Pavelavau jau gal?

Aš žadu sėti juos į šiltnamį už kokių 2 savaičių. Sudygsta greit, tai kad paskui nebūtų bėdos, kai jau reiks į daržą persodint. Užpraeitą naktį pas mus pajūry dar -7 buvo...
Atsakyti
Ar bandėte paprikas lauke auginti? Ar verta surizikuoti, aišku ne dabar kai ateis laikas. g.gif Bijau, kad šiltnamyje joms vietos neužteks.
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 06, 13:36)
Ar bandėte paprikas lauke auginti? Ar verta surizikuoti, aišku ne dabar kai ateis laikas. g.gif Bijau, kad šiltnamyje joms vietos neužteks.

ziurint kokia ta vasara. pernai pas mama augo, o as tik silnamyje sodinau, tai biski gailejausi. bet tai pernai neeiline vasara buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 04 05, 17:10)
ar esat kas augine citrinzoles? sejau kadu kadaise ir sudygo jau senokai, bet stovi  kaip ibestos ir kazko neauga. primena apsususi varputi. nezinau ko jos is manes nori. gal kas geriau zinot? g.gif  kokie ju auginimo ypatumai? ir kokio dydzio jos apskritai turi augti? siltnamyje ar joms bus gerai? unsure.gif

Pernai auginau citrinžolę.Super patiko. thumbup.gif thumbup.gif Dar vieną išlaikiau ant palangės per žiemą.O kiek pridovanojau,nes,kai pasėjau visą pakelį ,turbūt sudygo 100 procentų.Paskui išpikavau,daug gavosi.Auginau vazonuose šiltnamyje.Labai patiko ir į vištieną dėti,ypač tailandietišką receptą ir į kepinius ir į gėrimus.Nuostabus prieskonis,šiemet dar nespėjau pasisėti,nors sėklas jau turiu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 balandžio 2011 - 15:35
QUOTE(polfast @ 2011 04 06, 13:07)
O kada kopustus ankstyvam vartojimui reiktu seti? Pavelavau jau gal?

nepavėlavai. Aš dar nesėjau. Žemė šaltoka.
Atsakyti
va aš apie ankstyvuosius kopūstus irgi galvoju. Mąsčiau jau šį savaitgalį sėt g.gif Kalafiorus pasėjau praėjusį sekmadienį.
Atsakyti
Vobla, pasidalink patirtimi kaip giniesi nuo galimų katės išpuolių? iškapstė gyvatė plaukuotoji dvi dėželes agurkų, rūpi nors likusius apsaugoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 04 06, 22:06)
Vobla, pasidalink patirtimi kaip giniesi nuo galimų katės išpuolių? iškapstė gyvatė plaukuotoji dvi dėželes agurkų, rūpi nors likusius apsaugoti ax.gif

Oi negaliu, net vyrui paskaiciau lotuliukas.gif
Sorry aisku situacija nejuokinga, bet aprasymas dave gera doze juoko is pat ryrto.......
gal imanoma neleisti i ta kambari g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 04 07, 07:41)
Oi negaliu, net vyrui paskaiciau lotuliukas.gif
Sorry aisku situacija nejuokinga, bet aprasymas dave gera doze juoko is pat ryrto.......
gal imanoma neleisti i ta kambari g.gif

Man kaip kate taip padare, panaudojau tokia ghmz... neeiline mokomaja priemone... nepagailejau to indelio, kuri iskapste ir sukisau toje pacioje vietoje kur isvarte augalelius i tas pacias zemes katino galva, zinokit padejo... dbr net nesiartina. Taip pat is su sisiojimu buvo doh.gif
Viena karta (tfu tfu tfu) yra jis man padares kambaryje, taciau kol kas ir paskutini, kai jo galva irgi ikisau... ax.gif
Kazkur internete straipsni skaciau, jog tai labai veiksminga, ir galiu patvirtinti, kad mano katinukui tokie mokymo metodai tikrai veikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2011 04 07, 07:17)

Kazkur internete straipsni skaciau, jog tai labai veiksminga, ir galiu patvirtinti, kad mano katinukui tokie mokymo metodai tikrai veikia  doh.gif  biggrin.gif

aš galiu pasakyt, kad tai visai neveiksminga schmoll.gif Be to, katiną skriaudžiat jau kuriam laikui praėjus nuo šunybės ir jis nesupranta, už ką.
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2011 04 06, 21:06)

Pasidėkit purkštuką su vandeniu. Jei pamatysit, kad eina prie dėželių, apipurkškit ją. Katėms baisiai nepatinka. Arba susuktu laikraščiu kur nors šalia trinktelkit - labai bijo to garso. Galų gale apšnypšti galit biggrin.gif Katė turi suprasti, ką daro negerai.
Man pasisekė.. mano murksos jokio dėmesio nekreipia į daigus. Gal kad kraikas absoliučiai nepanašus į žemę g.gif
Atsakyti
ji sėlina tada, kai nieko kambary nėra. o kad nepanašus į kraiką - gryna smulkmė irnesakyk.gif va, prisegiau nuotrauką - ant grindų - kilogramas cukraus. o juk lupta cray.gif už lindimą į spintelę. jeigu išgirdus drąskymą atsisuku, katė sprunka prakasais, bet jeigu ne....
galvoju - kokią skaidrią konstrukciją virš tų nelaimingų agurkų konstruoti?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 07 balandžio 2011 - 08:29