Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 07, 00:10)
Eksperimentuoju...
Kai supus, ūbausiu aš čia kruvinom ašarom... Nu nieko, neilgai, šiltnamis atšils, iškledinsiu visus. Gal nesupus iki to laiko unsure.gif

na gal iki šiltnamio nesupus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 06, 23:16)
na gal iki šiltnamio nesupus  biggrin.gif

Tik tuo ir guodžiuosi, nes jau matau, kad ne kas gaunasi. schmoll.gif Nu bet tie vazonai TOKIE gražūs...
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 04 06, 20:37)
nu va ,pasodinau naujokus
user posted image

Kai geltonutis apsivaikuos stosiu pirmoji eilėn ,nes apie geltoną svaiksčioju kaip fool.gif seniai biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 04 07, 08:25)
Kai geltonutis apsivaikuos stosiu pirmoji eilėn ,nes apie geltoną svaiksčioju kaip fool.gif seniai  biggrin.gif  blush2.gif

nu kol kas nepanašu kad vaikuosis,gal po žydėjimo paaiškės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 04 07, 09:25)
Kai geltonutis apsivaikuos stosiu pirmoji eilėn ,nes apie geltoną svaiksčioju kaip fool.gif seniai  biggrin.gif  blush2.gif

Nu tikrai, kad durna - geltonas jis tik fotoshopu padarytoje etiketėje, o realiai tai toks neišvaizdus tas moonlightas, toks eilinis eilinis vos gelsvas, vos žalsvas, nei šioks, nei toks. Nu, žodžiu, durna tu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 04 07, 09:25)

Uzfotoshopintas, kaip reikalas. Pagooglink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 04 07, 10:25)

Aš turiu jau žydintį Moonlight,nejoks ne gelsvas,greičiau žalsvas,tikrai šiaip sau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 07, 12:28)
Aš turiu jau žydintį Moonlight,nejoks ne gelsvas,greičiau žalsvas,tikrai šiaip sau rolleyes.gif

Kad ir šopintas ar akcijinis,žinau seniai ,kd šulo trūksta,nu bet kad noooriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 04 07, 16:34)
Kad ir šopintas ar akcijinis,žinau seniai ,kd šulo trūksta,nu bet kad noooriu  lotuliukas.gif

Na jeigu jau yra noooras bigsmile.gif jei turės vaikų žinosiu kam pirmai pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 07, 17:19)
Na jeigu jau yra noooras bigsmile.gif jei turės vaikų žinosiu kam pirmai pasakyti mirksiukas.gif

clap.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
O kur jus randate man labai įdomu pirkti Amarilių svogūnų? Aš niekur nerandu, va tik savo pirmaji raudoną žydinti gėlių parduotuvėje pirkau. Ir tai teko pakloti 28 Litus, kur jus svogūnėlius perkate, kiek kainuoja taip pat panašiai apie 20 Litus?
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 04 08, 12:48)
O kur jus randate man labai įdomu pirkti Amarilių svogūnų? Aš niekur nerandu, va tik savo pirmaji raudoną žydinti gėlių parduotuvėje pirkau. Ir tai teko pakloti 28 Litus, kur jus svogūnėlius perkate, kiek kainuoja taip pat panašiai apie 20 Litus?

Maximos, Senukai, Sheteligas...
Atsakyti