Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 07 29, 10:24)
gerai jei ta suvokiat  mirksiukas.gif taip jis zaidejas ir gan geras.. bet viskas ateina galas.. atbuksit nuo jo zodziu,slykstus pasidarys jo pazadai,visi myliu,pasiilgau ir panasiai vimdys,nes tai netikra,grazi pakuote,kad jus rami isliktumet..
dvi apdirbtos,trecia gal dar atsiras  biggrin.gif tokie neapsistoja ilgam  cool.gif

Suvokiu, ale vis tiek myliu jį. Tiksliau gražius žodžius ir pažadus, kuriais maitina. Jau jau jau... ir kaip dykumoj miražas, jau beveik..ir vėl nutolsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2011 07 29, 10:16)
Tik jau tu graziu akimirku isikibus nesilaikyk

Va va, nebegalvok apie grazias akimirkas siuo metu, stumk tas mintis lauk.... Tikiu, kad gali buti ir grazesniu akimirku su zmogumi, kuris visa sirdimi nores leisti laika su Tavimi, buti salia Taves ir nejausti susierzinimo, kaip kad jis sako...
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 07 29, 10:24)
gerai jei ta suvokiat  mirksiukas.gif taip jis zaidejas ir gan geras.. bet viskas ateina galas.. atbuksit nuo jo zodziu,slykstus pasidarys jo pazadai,visi myliu,pasiilgau ir panasiai vimdys,nes tai netikra,grazi pakuote,kad jus rami isliktumet..
dvi apdirbtos,trecia gal dar atsiras  biggrin.gif tokie neapsistoja ilgam  cool.gif

Grazi pakuote, o saldainis neskanus, optine apgaule biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 07 29, 10:41)
Va va, nebegalvok apie grazias akimirkas siuo metu, stumk tas mintis lauk.... Tikiu, kad gali buti ir grazesniu akimirku su zmogumi, kuris visa sirdimi nores leisti laika su Tavimi, buti salia Taves ir nejausti susierzinimo, kaip kad jis sako...

Stumiu kiek galiu. O apie kitą žmogų nei minties nėra. Atrodo važiuoju, einu gatve - nematau jokio kito vyro. Gal jų ir nelikę???
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2011 07 29, 10:44)
Papildyta:

Grazi pakuote, o saldainis neskanus, optine apgaule  biggrin.gif

Skanus... man dar. Suprantat apie ką aš čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 10:31)

perskaičiau jūsų istoriją ir net nustėrau, tiek faktų sutampa apie mano ex blink.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 29, 10:55)
perskaičiau jūsų istoriją ir net nustėrau, tiek faktų sutampa apie mano ex blink.gif

Neduokdie, gal net asmuo čia tas pats dalyvauja...
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 10:57)
Neduokdie, gal net asmuo čia tas pats dalyvauja...

nemanau, nors atitinka amžius, "žmonos" turėjimas (kabutėse, nes jie nesusituokę), tačiau mano atveju tėvų ir vaikų jis neturi.. bet visa kita, net tai, kad mašinos šiuo metu neturi ir kad turi ne Vilniuje namą, atitinka.. vienu metu maniau, kad tikrai tas pats, bet čia turbūt tik šiaip, sutapimas smile.gif
taigi o į temą, tai situacija mano buvo/gal dar kažkiek yra panaši.. viską mesdavau, kai jis galėdavo susitikt, o pats buvo manipuliatorius.. laukiu laukiu visą dieną susitikimo, o į pavakarę praneša, kad nebegali, "atsirado darbų", kokių, nelabai aišku.. labai ant jo pykau, kad įsipainiojo į visokias paskolas, kad neišeina, bet aiškino, kad negali, nes namas nėra oficialiai jo, paskui aiškino, kad paskolas atiduot reikia, bet tam juk prireiks dar 20metų! prabuvau su juo labai ilgai, tikėjau pažadais, kurie, deja, nesipildė, tiesa, jam vis užplaukdavo pasakyt, kad nežino, ar iš viso nori su kuo nors būt, bet paskui vėl aiškindavo, kaip myli ir nori būt kartu.. taigi po kurio laiko pradėjau ir aš reaguoti šalčiau, ir nerašydavau, ir ragelio nekeldavau, ir paprašydavau laiko nuo jo pailsėt, kažkaip atsibodo tampytis... deja, istorijos pabaigos parašyti negaliu, nes jausmai dar kažkokie jam yra, bet vis dažniau, pagalvojus apie jį, įjungiu blaivų protą, ir pamąstau, ką jame pamačiau, juk galiu susirasti jaunesnį, gražesnį, neįsipareigojusį (mūsų metų skirtumas gana didelis).. taigi tokios šiai dienai pakrikos mano mintys, tikiu, kad ateity bus lengviau, o kai/jei jis pasakys, kad viską sutvarkė ir gali būt su manimi, aš pasakysiu, kad tam jau per vėlu..
p.s. atsiprašau už nerišlų pasakojimą, ne taip lengva beveik 5 metus sukišt į kelis sakinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 10:45)
Stumiu kiek galiu. O apie kitą žmogų nei minties nėra. Atrodo važiuoju, einu gatve - nematau jokio kito vyro. Gal jų ir nelikę???
Papildyta:
Skanus... man dar. Suprantat apie ką aš čia  blush2.gif

Na zinokit, mazai turbut belike tikru vyru....Man irgi jau virs 30, todel sakau, kad tokioms kaip mes, belieka tenkintis likuciais biggrin.gif Nes visi geri seniai isgraibstyti... Bet tai nereiskia, kad reikia prarasti savigarba. Galima valgyti tuos likusius mums trupinius, bet tik su pasigardziavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 29, 11:08)
o į temą, tai situacija mano buvo/gal dar kažkiek yra panaši.. viską mesdavau, kai jis galėdavo susitikt, o pats buvo manipuliatorius.. laukiu laukiu visą dieną susitikimo, o į pavakarę praneša, kad nebegali, "atsirado darbų", kokių, nelabai aišku.. labai ant jo pykau, kad įsipainiojo į visokias paskolas, kad neišeina, bet aiškino, kad negali, nes namas nėra oficialiai jo, paskui aiškino, kad paskolas atiduot reikia, bet tam juk prireiks dar 20metų! prabuvau su juo labai ilgai, tikėjau pažadais, kurie, deja, nesipildė, tiesa, jam vis užplaukdavo pasakyt, kad nežino, ar iš viso nori su kuo nors būt, bet paskui vėl aiškindavo, kaip myli ir nori būt kartu.. taigi po kurio laiko pradėjau ir aš reaguoti šalčiau, ir nerašydavau, ir ragelio nekeldavau, ir paprašydavau laiko nuo jo pailsėt, kažkaip atsibodo tampytis... deja, istorijos pabaigos parašyti negaliu, nes jausmai dar kažkokie jam yra, bet vis dažniau, pagalvojus apie jį, įjungiu blaivų protą, ir pamąstau, ką jame pamačiau, juk galiu susirasti jaunesnį, gražesnį, neįsipareigojusį (mūsų metų skirtumas gana didelis).. taigi tokios šiai dienai pakrikos mano mintys, tikiu, kad ateity bus lengviau, o kai/jei jis pasakys, kad viską sutvarkė ir gali būt su manimi, aš pasakysiu, kad tam jau per vėlu..

Kaip panašu. Maniškis irgi moka paskolą už namą, kuriame gyvena žmona ir dukra. Lygiai taip pat žaidžia mano jausmais - noriu atvažiuosiu, noriu ne, nes turiu daug darbų ir neturiu pinigų biggrin.gif Vieną dieną myliu, kitą myliu bet jau nežinau ar noriu gyvent su tavim tokia.
Noriu ir aš pailsėti, nebesiaiškinti santykių, atgauti blaivų protą ir mažiau trydalioti (atsiprašau už išsireiškimą)
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 11:25)
Kaip panašu. Maniškis irgi moka paskolą už namą, kuriame gyvena žmona ir dukra. Lygiai taip pat žaidžia mano jausmais - noriu atvažiuosiu, noriu ne, nes turiu daug darbų ir neturiu pinigų biggrin.gif Vieną dieną myliu, kitą myliu bet jau nežinau ar noriu gyvent su tavim tokia.
Noriu ir aš pailsėti, nebesiaiškinti santykių, atgauti blaivų protą ir mažiau trydalioti (atsiprašau už išsireiškimą)

na va, aš sakau, kad labai panašu smile.gif o pasistenkit, įjunkit tą blaivų protą, supraskit, kaip gera yra pagalvoti ir apie save, kažką daryti dėl savęs, o ne dėl jo smile.gif į tėviškę nuvažiavus pailsėkit, nuveikit ką nors malonaus ir nors trumpam išmeskit jį iš galvos, nes nuo tokių dramų tikrai galima iš proto išeiti. ir nustokit tikėt jo pažadais, kurie, tikriausiai, niekada neišsipildys.
Atsakyti
Skambino jis ax.gif
susivaldžiau, kalbėjau šaltai, ale padėjus ragelį kaip sunku, visa virpu, o miiiintyyys....
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 11:36)
Skambino jis  ax.gif
susivaldžiau, kalbėjau šaltai, ale padėjus ragelį kaip sunku, visa virpu, o miiiintyyys....

ramiai! ką sakė?
Atsakyti
Nieko ypatingo - pasiteiravo kaip aš, kada važiuosiu namo, ir norėtų pusiaukelėje susitikti...
Atsakyti