QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 10:57)
Neduokdie, gal net asmuo čia tas pats dalyvauja...
nemanau, nors atitinka amžius, "žmonos" turėjimas (kabutėse, nes jie nesusituokę), tačiau mano atveju tėvų ir vaikų jis neturi.. bet visa kita, net tai, kad mašinos šiuo metu neturi ir kad turi ne Vilniuje namą, atitinka.. vienu metu maniau, kad tikrai tas pats, bet čia turbūt tik šiaip, sutapimas

taigi o į temą, tai situacija mano buvo/gal dar kažkiek yra panaši.. viską mesdavau, kai jis galėdavo susitikt, o pats buvo manipuliatorius.. laukiu laukiu visą dieną susitikimo, o į pavakarę praneša, kad nebegali, "atsirado darbų", kokių, nelabai aišku.. labai ant jo pykau, kad įsipainiojo į visokias paskolas, kad neišeina, bet aiškino, kad negali, nes namas nėra oficialiai jo, paskui aiškino, kad paskolas atiduot reikia, bet tam juk prireiks dar 20metų! prabuvau su juo labai ilgai, tikėjau pažadais, kurie, deja, nesipildė, tiesa, jam vis užplaukdavo pasakyt, kad nežino, ar iš viso nori su kuo nors būt, bet paskui vėl aiškindavo, kaip myli ir nori būt kartu.. taigi po kurio laiko pradėjau ir aš reaguoti šalčiau, ir nerašydavau, ir ragelio nekeldavau, ir paprašydavau laiko nuo jo pailsėt, kažkaip atsibodo tampytis... deja, istorijos pabaigos parašyti negaliu, nes jausmai dar kažkokie jam yra, bet vis dažniau, pagalvojus apie jį, įjungiu blaivų protą, ir pamąstau, ką jame pamačiau, juk galiu susirasti jaunesnį, gražesnį, neįsipareigojusį (mūsų metų skirtumas gana didelis).. taigi tokios šiai dienai pakrikos mano mintys, tikiu, kad ateity bus lengviau, o kai/jei jis pasakys, kad viską sutvarkė ir gali būt su manimi, aš pasakysiu, kad tam jau per vėlu..
p.s. atsiprašau už nerišlų pasakojimą, ne taip lengva beveik 5 metus sukišt į kelis sakinius