Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės

QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 12:19)
pazadejus sau laukt iki siu metu spalio 1

dar ilgai kankintis ir mąstyt..
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 12:46)
Ne, visada aš pradedu klausinėti

Nes jam ir taip gerai ax.gif
Atsakyti
Ne taip ir ilgai, tik porą mėnesių. Stengsiuosi nesikankinti, išlaukti neklausinėjant, kaip jis nori, bet ir pati elgsiuos šalčiau - tada matysiu... O dėl patogumo jam - kažin ar malonu tarp dviejų ugnių gyvent...
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 13:00)
Ne taip ir ilgai, tik porą mėnesių. Stengsiuosi nesikankinti, išlaukti neklausinėjant, kaip jis nori, bet ir pati elgsiuos šalčiau - tada matysiu... O dėl patogumo jam - kažin ar malonu tarp dviejų ugnių gyvent...

ai, tiesa, o kodėl būtent tokia data nustatyta?
na, kaip čia pasakius dėl to patogumo - kaip kažkas pastebėjo, viena pikta, eina pas nepiktą ir atvirkščiai, šiuo atžvilgiu patogu. o jūs žinot, kodėl žmona nenori skirtis?
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 29, 13:03)
ai, tiesa, o kodėl būtent tokia data nustatyta?
na, kaip čia pasakius dėl to patogumo - kaip kažkas pastebėjo, viena pikta, eina pas nepiktą ir atvirkščiai, šiuo atžvilgiu patogu. o jūs žinot, kodėl žmona nenori skirtis?

Todėl, kad per rugpj. buto reikalus susitvarko, tad jei tik norės turės laiko rugsėjį pradėt tvarkyt kitus reikalus.

O pastebėjimas buvo mano pačios. Nežinau kodėl ją tenkina tokia situacija. Lygiai taip kaip ir mane gal? Myli, o dar bendras vaikas....
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 13:06)
Todėl, kad per rugpj. buto reikalus susitvarko, tad jei tik norės turės laiko rugsėjį pradėt tvarkyt kitus reikalus.

O pastebėjimas buvo mano pačios. Nežinau kodėl ją tenkina tokia situacija. Lygiai taip kaip ir mane gal? Myli, o dar bendras vaikas....

o jūs įsitikinus, kad tarp jų nieko nėra? kad nemiega kartu?
Atsakyti
Grįžtu apsiašarojusi, kaip skauda amžinai konfliktuot, būt ne pirmoje vietoje, nors teigiama kitaip. nuolat kaltina dėl mano emocijų nevaldymo. taip skauda, kai taip myli. norisi verkt it verkt. nors pati suprantu, kad reikia save taisyti.. bet man skauda, skauda, nes... nebežinau..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 29, 13:09)
o jūs įsitikinus, kad tarp jų nieko nėra? kad nemiega kartu?

Kadangi esu labai pavydi - tai vis paklausiu kur ten būdamas miegi ax.gif - sako, kad nemiega, miega atskirai ir jau seniai. Nežinau kiek tiesos tame. Bet paklausia - o jei aš tavęs klausinėčiau kai nebuvau pas tave su kuo miegojai, nors miegojai viena, ar būtų malonu?
Papildyta:
QUOTE(Desert.map @ 2011 07 29, 13:12)
Grįžtu apsiašarojusi, kaip skauda amžinai konfliktuot, būt ne pirmoje vietoje, nors teigiama kitaip. nuolat kaltina dėl mano emocijų nevaldymo. taip skauda, kai taip myli. norisi verkt it verkt. nors pati suprantu, kad reikia save taisyti.. bet man skauda, skauda, nes... nebežinau..

4u.gif 4u.gif Laikykitės, išsiverkit, nevaržykit savęs, nereikia emocijų užspausti.
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 13:13)
Kadangi esu labai pavydi - tai vis paklausiu kur ten būdamas miegi  ax.gif  - sako, kad nemiega, miega atskirai ir jau seniai. Nežinau kiek tiesos tame. Bet paklausia - o jei aš tavęs klausinėčiau kai nebuvau pas tave su kuo miegojai, nors miegojai viena, ar būtų malonu?

geriausia gynyba-puolimas, taip įvardinčiau tokį jo atsakymą.
maniškis irgi sakydavo, kad nemiega, paskui paaiškėjo, kad kurį laiką miegojo netgi vienoj lovoj, aišku, irgi teigė, kad nebuvo prisilietęs, bet, kaip ten iš tiesų, žino tik jie patys.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 29, 13:15)
maniškis irgi sakydavo, kad nemiega, paskui paaiškėjo, kad kurį laiką miegojo netgi vienoj lovoj, aišku, irgi teigė, kad nebuvo prisilietęs, bet, kaip ten iš tiesų, žino tik jie patys..  doh.gif

Visko gali būti, gal ir miega, nestovėsiu su žvake... beje, o kaip paaiškėjo? Pats pasakė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltis miršta paskutinė: 29 liepos 2011 - 12:20
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 10:46)
Ne, visada aš pradedu klausinėti

Ir visada taip? Tai jau jis turetu suprast, kad tau rupi ir pats pradet sakyt. Paskambino susake viska del skirybu ir pan reikalu, o tada kalbat apie kitka. Juk ir tau butu ramiau jei jis tokia iniciatyva rodytu g.gif

QUOTE(Desert.map @ 2011 07 29, 11:12)

Na, kas dabar? Vel susipykot ar nuo vakar? Pasipasakok, gal galesim ka patart? 4u.gif

QUOTE(october' @ 2011 07 29, 11:15)

drinks_cheers.gif Lygiai kaip su klausimu ar zmogaus reikia ar popieriu doh.gif

Kazin ar tarp dvieju ugniu jis, jei zmona nepriestarauja, scenu nekelia, tau neskambina su grasinimais ir jei draugai/artimieji zino apie tave... Zmonai tai realiai mastant didziausias pazeminimas, spirt toki vyra ir net nenusispjaut i jo puse, o cia - gyvena ir nieko. Na ir kas, kad nemiega toj pacioj lovoj. Gal jis ja apsikabina ir aiskina kaip atsikratys tos mergos ir jie vel graziai gyvens, o dabar su tavimi skaitosi, nes tu psichiskai nestabili ir jis bijo del tavo reakcijos jums issiskyrus... Na cia gal jau per daug prikuriau, bet su vyrais negali zinot. Tik atsipeikejus pamatai kokiu giesmeliu tau prisuoke ir tikejai net akivaizdziom pasakom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 13:19)
Visko gali būti, gal ir miega, nestovėsiu su žvake... beje, o kaip paaiškėjo? Pats pasakė?

teko lankytis tame bute, kuriame kambariai tik 2, viename gyveno jos vaikas, o kitame jie, o lova tai tik viena blink.gif tada ir paaiškėjo, nors tiesą sakant iki pat pabaigos jis tvirtino, kad nieko intymaus tarp jų nebebuvo dar prieš mūsų pažintį.. kas ten žino.. paskui jiedu apsigyveno atskirai, tai gal ir buvo tame tiesos..
Atsakyti