Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės

QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 11:40)
Nieko ypatingo - pasiteiravo kaip aš, kada važiuosiu namo, ir norėtų pusiaukelėje susitikti...

susitiksit?
dar va dėl tų susitikimų, mano atveju, praktiškai visą laiką jie vykdavo, kai jis norėdavo, maždaug "tu pikta, tai geriau nesusitinkam" ir pan.. tai aš laabai ilgai kaupiausi tam, kad kartą jam pasiūlius aš irgi sugebėčiau pasakyt "turiu kitų planų", tačiau šį sakinį nuolat atidėdavau kitam kartui.. o paskui sugebėjau, ir pasijaučiau tikrai kur kas geriau, kad ir aš galiu pasakyti "ne".. siūlyčiau ir jums pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, patarimas Jūsų geras, nežinau tik ar pavyks. Nors manau, kad pasakė ir negalės, juk mašinos neturi, o žmona "lyg tyčia bus išvažiavus". Stengsiuosi, sakė paskambins į darbo pabaigą. Nors kitąvertus - gal išdrįsčiau pasakyt, kad nenoriu matyt JO kol nesusitvarkys reikalų. O jei nežada tvarkytis, lai susirenka daiktus, kol manęs nebus namie.
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 11:48)
Taip, patarimas Jūsų geras, nežinau tik ar pavyks. Nors manau, kad pasakė ir negalės, juk mašinos neturi, o žmona "lyg tyčia bus išvažiavus". Stengsiuosi, sakė paskambins į darbo pabaigą. Nors kitąvertus - gal išdrįsčiau pasakyt, kad nenoriu matyt JO kol nesusitvarkys reikalų. O jei nežada tvarkytis, lai susirenka daiktus, kol manęs nebus namie.

manau, kad būtų puikus sprendimas, nes iš jo sektų keli variantai - arba jis susivokia ir viską susitvarko kuo greičiau, pamatęs, kad kito kelio nėra, arba susirenka daiktus ir išsiskiriat. bet kokiu atveju rezultate būtų gerai - pirmuoju būtumėt kartu, o antruoju - būtų sunku iš pradžių, bet paskui jį pamirštumėt ir baigtųsi ta nežinia ir kankynė..
Atsakyti
Nes telefonu to nenoriu sakyt, nematysiu žmogaus reakcijos. Geriau akis į akį, tik kažin ar pavyks dėl visų aplinkybių...
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 29, 11:44)
susitiksit?
dar va dėl tų susitikimų, mano atveju, praktiškai visą laiką jie vykdavo, kai jis norėdavo, maždaug "tu pikta, tai geriau nesusitinkam" ir pan.. tai aš laabai ilgai kaupiausi tam, kad kartą jam pasiūlius aš irgi sugebėčiau pasakyt "turiu kitų planų", tačiau šį sakinį nuolat atidėdavau kitam kartui.. o paskui sugebėjau, ir pasijaučiau tikrai kur kas geriau, kad ir aš galiu pasakyti "ne".. siūlyčiau ir jums pabandyti mirksiukas.gif

Įsiterpsiu:perskaičiau šį sakinį ir net sudrebėjau,kaip pažįstama unsure.gif ,turėjau kadaise aš irgi tokį egzempliorių,brrrrrrrrrr... doh.gif
Atsakyti
Nevaldau savęs doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nekontroliuoju situacijos. Vėl esu darbe tik kūnu. Gerai, kad pietūs, sėdžiu viena, ašaros tvenkiasi. Kaip nustoti mylėti, kaip paleisti jį... O jei pasakysiu nesirodyk kol nesusitvarkysi, ir atsakys, kad ok - viskas. Bijau.
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 12:09)
Nevaldau savęs  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nekontroliuoju situacijos. Vėl esu darbe tik kūnu. Gerai, kad pietūs, sėdžiu viena, ašaros tvenkiasi. Kaip nustoti mylėti, kaip paleisti jį... O jei pasakysiu nesirodyk kol nesusitvarkysi, ir atsakys, kad ok - viskas. Bijau.

susidraugaukit su savim, pagaliau ne vienintelis vyras žemėj jis, negražiai su elgiasi, vedžioja už nosies.. ar dar ilgai galite tai ištverti? na, jei tarkim dokumentų ant stalo nepadės, kiek dar lauksite?
Atsakyti
pazadejus sau laukt iki siu metu spalio 1
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 12:19)
pazadejus sau laukt iki siu metu spalio 1

kantri Jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 29, 11:09)
Nevaldau savęs  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nekontroliuoju situacijos. Vėl esu darbe tik kūnu. Gerai, kad pietūs, sėdžiu viena, ašaros tvenkiasi. Kaip nustoti mylėti, kaip paleisti jį... O jei pasakysiu nesirodyk kol nesusitvarkysi, ir atsakys, kad ok - viskas. Bijau.

jau sakiau, jūs kantri. Norėčiau paklausti, kada Jūs paskutinį kartą artimiau jau bendravote, inttymus miegojimas kartu ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desert.map: 29 liepos 2011 - 11:23
Viltis mirsta paskutie,
As tai sakyciau jei nepavyks geru prisiminimu istumti is galvos, tiesiog nukreipk juos tinkama linkme-tu to nori ateityje! Ir ne mazom porcijom, kada jis teikiasi duoti, o visada. Gal pades surast jegu mirksiukas.gif Tiesiog sutelk mintis i ateiti kurios nori ir jegas skirk to pasiekimui. Gali ir jam pasakyt - noriu normalios seimos, jei negali man to duoti - sorry, ate. Tegu jis ir apie tave pasokineja. Apie tai ir turi buti tavoo mintys - AS NORIU tongue.gif

O siaip is idomumo kaip vyksta jusu pokalbiai apie skirybas? Reik visad klaust ar pats pasipasakoja, paskambina pasidziaugt, kad pasistumejo i prieki ir jau greit busit kartu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert.map @ 2011 07 29, 12:22)
jau sakiau, jūs kantri. Norėčiau paklausti, kada Jūs paskutinį kartą artimiau jau bendravote, inttymus miegojimas kartu ??

Liepos 26.....
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2011 07 29, 12:34)
O siaip is idomumo kaip vyksta jusu pokalbiai apie skirybas? Reik visad klaust ar pats pasipasakoja, paskambina pasidziaugt, kad pasistumejo i prieki ir jau greit busit kartu?  g.gif

Ne, visada aš pradedu klausinėti
Atsakyti