QUOTE(Hmmm... @ 2014 10 03, 14:18)
Nu gal

Visa vaikystė prabėgo name, bet ir ten niekas kasdieną grindų neplovė, iš esmės pagrindinis tvarkymasis būdavo savaitgalį, tikrai nebuvo nei dulkių kalnų, nei šiukšlių (kas numeta, tas pakelia, kad nesimėtytų, kas papila, tas pavalo ir t.t. ir pan.). Dabar bute gyvenu, aukštas ne pirmas. Anksčiau gyvenau pirmam aukšte. Nu tikrai nė vienu atveju neplaudavau ir nesiurbdavau kasdien. Ir tikrai nė vienu atveju negyvenau šiukšlyne ar purvyne.
Aš tai manau, kad dar daug kas priklauso ir nuo "gyvenimo būdo". Mano 11mėn sūnus valgo pats jau seniai, tai neišvengiamai dalis maisto skrieja ant žemės. Kartais košė skraido kelių metrų atstumu, todėl po tokių valgymų visad išplaunu grindis visame kambaryje. Tomis dienomis, kai aš maitinu jį šaukšteliu, viskas būna kitaip ir plauti grindų nereikia
Taip pat mes dažnai iš kiemo parsinešam visokių šapelių. O kai nupjaunam kieme žolę, tai nors ir su batai sniekas po kambarį nevaikšto, bet vistiek viena kita žolė parsineša, tada koks žemių truinėlis ir žiūrėk jau siurbti reikia. Aš pati namie vaikštau basomis kojomis ir negaliu pakęsti jeigu prie padų kimpa kokie nors trupiniai ar pan., todėl ir siubiu dažnai
Beje, dulkės pas mus irgi nėra kasdien valomos. Kolzetas, kriauklės, dušas irgi ne.