QUOTE(gretute703 @ 2011 05 12, 11:20)
penktadieni vaziosiu atsiimt teises, ir is kart pratinsios prie musu masinikes, pas mus dujos-benzas, tai reikes jauciu is naujo pratintis prie masinos, is kart bandysiu vaziot bet tik ne imiesta, kazkaip dar baisu man.
Karšti sveikinimai

!!!
O Tu mokeisi tik ant dyzelio? Jei taip, tuomet kažkiek teks pratintis. Matai, aš pradėjau mokytis su dyzeliuku, paskui atvažiavo kitas instruktorius su benzu. Pamenu tą dieną kaip šiandien

: gesau vos ne ant kiekvienos sankryžos, o ir pajudėti iš vietos nebuvo taip paprasta. Panašiai kaip šiai blondei

:
blondinė už vairo:)
Paskui vėl dyzelis, vėl benzinas - ir taip keitėsi mašinos ir instruktoriai, kurių buvo trys. Dabar važinėju su dujomis-benzu, tai nieko tragiško, bet pradžia buvo šiurpoka

, ypač, kai Velykų rytą vyrą teko vežti į darbą ir paskui pačiai vienai grįžti namo per visą miestą. Nors neužgesau, nesukėliau jokios avarinės situacijos, mašina sveika gyva, bet kojos tikrai it medinės tąsyk buvo ir sankryžas "padariau" belenkaip

. Laimei, viskas OK. Dabar jau jaučiuosi kur kas geriau už vairo, bet vis tiek tas baimės jausmas neapleidžia, kartais jaučiu, kad automobiliui nepatinka tai, ką darau

, bet, kai niekas "neknisa" proto
(kalbu apie MB), patenkinta, nors ir įsitempusi, važiuoju toliau

.
Kalbant apie muzoną

, dabar jau pasileidžiu negarsiai foną, bet pačioje pradžioje radijas labai trukdė vairuoti. Va, ir darbar kai užgesau sankryžoje, pirma, ką padariau, išjungiau radiją, nes toks įspūdis - negirdžiu, ar užvedžiau mašiną, ar dirba variklis

. Šiaip muziką mėgstu klausytis GARSIAI

, yaptingai, kai esu keleivis, bet, kai vairuoju, mane tai blaško. Bet, žiūriu, ir vyras, kuris vairuoja n metų, kokioje nors ekstremalesnėje situacijoje, išjungia arba bent jau pritildo muziką.