Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2011 05 12, 08:27)
Pavarų posūkyje jokiu būdu nemažinkit ir nedidinkite. Aišku aš jau didinu, bet jau atvažinėjau savo. Sumažinat prieš posūkį arba stabdis tam reikalui yra, pristabdot kol įsukat.

Mane instruktorius mokino, kad į staigų posūkį (pvz 90 laipsnių kampu einantį posųkį) reikia su 2 pavarą įvažiuoti, sankaba atleisti prieš posūkį, vyras mokina kitaip, sankaba atleisti jau įsukus ir paspausti gazo rolleyes.gif į darbą vis dėlto vengiu viena važiuot dar. Pasivažinėsiu vakarais su vyru o po savaitės gal ir pati jau surizikuosiu ax.gif
Ir labai kažkaip nejauku kai važiuoji su žaliu lapu, pirma juosta 70 km/h taip kaip ir priklauso pagal taisykles o pravažiuojantis šalia transportas vien dėl to, kad važiuoji su žaliu lapu pyyypina bash.gif: tai trikdo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 05 12, 08:51)
Ir labai kažkaip nejauku kai važiuoji su žaliu lapu, pirma juosta 70 km/h taip kaip ir priklauso pagal taisykles o pravažiuojantis šalia transportas vien dėl to, kad važiuoji su žaliu lapu pyyypina bash.gif: tai trikdo  unsure.gif

As jau sakiau, jei labai trikdo, isijunk garsiai muzika, nebent ir muzika pacioj pradzioj trikdo 4u.gif

Nes as pamenu pirmas kelias dienas is vis be muzikos vazinejaus, po savaites jau klausiausi, dar po savaites visu garsu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
penktadieni vaziosiu atsiimt teises, ir is kart pratinsios prie musu masinikes, pas mus dujos-benzas, tai reikes jauciu is naujo pratintis prie masinos, is kart bandysiu vaziot bet tik ne imiesta, kazkaip dar baisu man.
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2011 05 12, 10:20)
penktadieni vaziosiu atsiimt teises, ir is kart pratinsios prie musu masinikes, pas mus dujos-benzas, tai reikes jauciu is naujo pratintis prie masinos, is kart bandysiu vaziot bet tik ne imiesta, kazkaip dar baisu man.

Sveikinu išlaikius teises ir prisijungus į mūsų būrį 4u.gif

O kodėl nenorite į miestą važiuoti? Juk egzaminą laikėte mieste...jeigu išlaikėt, vadinasi viskas daugmaž išeina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2011 05 12, 10:20)

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2011 05 12, 11:20)

Karšti sveikinimai 4u.gif !!!

O Tu mokeisi tik ant dyzelio? Jei taip, tuomet kažkiek teks pratintis. Matai, aš pradėjau mokytis su dyzeliuku, paskui atvažiavo kitas instruktorius su benzu. Pamenu tą dieną kaip šiandien lotuliukas.gif biggrin.gif : gesau vos ne ant kiekvienos sankryžos, o ir pajudėti iš vietos nebuvo taip paprasta. Panašiai kaip šiai blondei doh.gif :
blondinė už vairo:)
Paskui vėl dyzelis, vėl benzinas - ir taip keitėsi mašinos ir instruktoriai, kurių buvo trys. Dabar važinėju su dujomis-benzu, tai nieko tragiško, bet pradžia buvo šiurpoka doh.gif , ypač, kai Velykų rytą vyrą teko vežti į darbą ir paskui pačiai vienai grįžti namo per visą miestą. Nors neužgesau, nesukėliau jokios avarinės situacijos, mašina sveika gyva, bet kojos tikrai it medinės tąsyk buvo ir sankryžas "padariau" belenkaip lotuliukas.gif doh.gif . Laimei, viskas OK. Dabar jau jaučiuosi kur kas geriau už vairo, bet vis tiek tas baimės jausmas neapleidžia, kartais jaučiu, kad automobiliui nepatinka tai, ką darau topsecret.gif , bet, kai niekas "neknisa" proto (kalbu apie MB), patenkinta, nors ir įsitempusi, važiuoju toliau bicycle.gif hihihi.gif .

Kalbant apie muzoną smile.gif , dabar jau pasileidžiu negarsiai foną, bet pačioje pradžioje radijas labai trukdė vairuoti. Va, ir darbar kai užgesau sankryžoje, pirma, ką padariau, išjungiau radiją, nes toks įspūdis - negirdžiu, ar užvedžiau mašiną, ar dirba variklis lotuliukas.gif . Šiaip muziką mėgstu klausytis GARSIAI listen.gif , yaptingai, kai esu keleivis, bet, kai vairuoju, mane tai blaško. Bet, žiūriu, ir vyras, kuris vairuoja n metų, kokioje nors ekstremalesnėje situacijoje, išjungia arba bent jau pritildo muziką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 12 gegužės 2011 - 17:01
QUOTE(Afigena @ 2011 05 12, 18:00)

Kalbant apie muzoną smile.gif , dabar jau pasileidžiu negarsiai foną, bet pačioje pradžioje radijas labai trukdė vairuoti. Va, ir darbar kai užgesau sankryžoje, pirma, ką padariau, išjungiau radiją, nes toks įspūdis - negirdžiu, ar užvedžiau mašiną, ar dirba variklis lotuliukas.gif . Šiaip muziką mėgstu klausytis GARSIAI listen.gif , yaptingai, kai esu keleivis, bet, kai vairuoju, mane tai blaško. Bet, žiūriu, ir vyras, kuris vairuoja n metų, kokioje nors ekstremalesnėje situacijoje, išjungia arba bent jau pritildo muziką.

O aš iki šiol nejungiu radijos smile.gif Na tik jau užmiesty, kai ilgesnė kelionė laukia.
Turiu labai blogą įprotį - junginėti stotis, o tai nukreipia mano dėmesį ir dėl to išvis nejungiu radijos, kad nebūtų po to problemų, nes nusėdėti ramiai negaliu, man reikia, kad grotų patinkanti muzika (neturiu jokio cd grotuvo tai ir pasirinkimo laisvės nėra, jeigu būtų kaip klausytis mėgiamų cd tikrai važinėčiausi su muzika cool.gif )

ir dar kitas dalykas - visada noriu "girdėti" kaip dirba mano mašina biggrin.gif Ji ne iš naujausių tai visokių garselių skleidžia. Grįžusi namo duodu ataskaitą draugui kas ir kaip, o tas tik pasijuokia ir liepia mažiau gilintis. Mat kai aš dar nelabai patyrusi vairuotoja tai kiekvienas garsas kelia įtarimų biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Iš manęs tai irgi vis jokias, nes man "girdis" tai barška, tai cypia, tai vėl kažkas daužos lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi barška bet tik plastmesės visokios lotuliukas.gif o šiandien užgęsau šviesofore, tai nusivyliau kažkaip savimi blush2.gif
O dėl muzikos tai kolkas MB sako kad ji mane blaškytų, gal ir tiesa, nors muzika labai mėgstu wub.gif
Atsakyti
sveikos! noriu ir aš tapti pradedančiąja vairuotoja. tiesą sakant, esu važiavusi su tėčiu kelis kartus, lyg ir visai neblogai ėjosi, bet suvokiu, kad jau reikėtų eiti ir man teises laikytis, dauguma bendraamžių jas jau turi, o jūsų noriu paklausti, kokią vairavimo mokyklą rekomenduotumėte Kaune? blaškausi tarp kelių - Zebro ir ARV. nežinau, ką rinktis, nes apie vieną vieni geri atsiliepimai, apie kitą kiti, gal jūs ką patartumėt. net jei ir ne vietoj klausiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 12, 20:08)
<...> (neturiu jokio cd grotuvo tai ir pasirinkimo laisvės nėra, jeigu būtų kaip klausytis mėgiamų cd tikrai važinėčiausi su muzika cool.gif ) <...>

yra yra išeitis - FM imtuvas mirksiukas.gif reikia jo ir papildomai atminties kortelės arba USB rakto 4u.gif ir klausot sau rami..
Atsakyti
aš išvis neturiu automagnetolos kolkas, pasivažinėsiu kurį laiką be muzikos, kai įprasiu prie mašinos, kai jausiuosi laisvai už vairo tada ir įsigysiu smile.gif
Atsakyti