Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(antanina22 @ 2011 05 21, 14:16)
o kaip jus darot g.gif turit atskirus automobilius ar be papildomo draudimo vazinejat unsure.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2011 05 21, 15:27)
Neįsivaizduoju, tiesą sakant, kaip galima važinėti be papildomo draudimo asmeniui, ką tik gavusiam teises, kuriam kito gautas draudimas netinka. Juk tai tas pats, kas be draudimo. Ką darysit, kai kokiai nuliovai kur brūkštelsit ar subinėn įkalsit? Butą parduosit? Nu, nebent sąskaita banke leidžia nekreipt dėmesio į formalumus...

Užtat įsigijau savo automobilį, kad paskui nieks pretenzijų neturėtų, ar kur brukštelėjai, ar tą sulaužei ar dar kas nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 05 21, 16:44)
Užtat įsigijau savo automobilį, kad paskui nieks pretenzijų neturėtų, ar kur brukštelėjai, ar tą sulaužei ar dar kas nors unsure.gif

Va va, aš irgi sunkiai įsivaizduoju važinėjimą į skirtingas vietas (kad ir darbus) vienu automobiliu. Bet žinau, jog kitiems vaisai pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 05 21, 16:44)

Tai žinai tas "už tat" turi daug bet, nes ne kiekvienas išgali šeimoj po automobilį turėt.
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2011 05 21, 23:22)
Va va, aš irgi sunkiai įsivaizduoju važinėjimą į skirtingas vietas (kad ir darbus) vienu automobiliu. Bet žinau, jog kitiems vaisai pavyksta.

gerai kai jus galit sau leist nusipirkti atskira automobili, jei finansai leistu tai as irgi pirkciau kita ne negalvodama, bet ne visi gali sitaip metyti pinigus i kaire i desine unsure.gif
Atsakyti
avaraija doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 05 22, 20:10)

O Dieve, kai patys išsitaško dzin, bet kai tiek nekaltų žmonių, kūdikis....
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 22, 20:04)
gerai kai jus galit sau leist nusipirkti atskira automobili, jei finansai leistu tai as irgi pirkciau kita ne negalvodama, bet ne visi gali sitaip metyti pinigus i kaire i desine unsure.gif

Oi, kad tas mano automobilis, jei jį dabar pardavinėt, gal tik 1000 bekainuotų smile.gif
Ir šiaip, sunku tai įvardinti pinigų mėtymu. Man jo reikia darbui. Tai ne užgaida smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 22 gegužės 2011 - 20:12
QUOTE(Aga @ 2011 05 22, 20:22)
O Dieve, kai patys išsitaško dzin, bet kai tiek nekaltų žmonių, kūdikis....

Kudikis logonineje mire... mama ir toliau sunkios bukles... sad.gif
Atsakyti
Aš visai smagų pasivažinėjimą turėjau naktinį 100 km į vieną pusę paskui po paros be miego 100 km į kitą pusę, bet žinokit maniau nakti vairuot sunku, bet supratau, kad klydau smile.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2011 05 22, 21:11)
Oi, kad tas mano automobilis, jei jį dabar pardavinėt, gal tik 1000 bekainuotų smile.gif
Ir šiaip, sunku tai įvardinti pinigų mėtymu. Man jo reikia darbui. Tai  ne užgaida smile.gif

aš sakyčiau dabar automobiline nėra prabanga tai yra būtinybė smile.gif

QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 05 22, 21:13)
Kudikis logonineje mire... mama ir toliau sunkios bukles... sad.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Baisi avarija... verysad.gif
Atsakyti
Avarija tragiška, kol grįžau į namus, per radiją n kartų klausiausi apie tai. Visi šneka dabar, aptarinėja. Baisu baisu. siaubinga net.
Aš porą dienų buvau Kaune, apturėjau ekstremalų pasivažinėjimą nežinomo miesto gatvėmis su nuklydimais biggrin.gif buvo žiauriai baisu, bet viskas ok praėjo, praktika šiokia tokia didmiestyje smile.gif per tas dienas grūstys nemažos kai kur, lenda visi, tai reikėjo greitos orientacijos, džiaugiuos, kad saugiai suvažinėjau wink.gif~
Atsakyti
Sveikos. smile.gif O aš šį savaitgalį važiavau į Palangą greitkeliu, automagistrale. thumbup.gif Visai man patiko lenkti mašinas, važiavau ant 120 automagistralėje. nestuke.gif Net Policiją aplenkiau, paskui supratau, kad pas mane tai lipdukai klevo lapo. Bet nieko, nesivijo. Tai va, Palangoj buvo sunkoka važinėtis, nes aš labai bijau vienos eismo juostos, o priešinga važiuoja į mane. doh.gif O dar tie automobiliai sustatyti prie šaligatvių, tai išvis 1.5 mašinai prasilenkti. Ai, dar važiavau į Vidmantus žuvies, tai palaukiau kokias 3 min, kol į kelią išvažiavau. doh.gif Aš geriau iš ketvirtos juostos persirikiuočiau į pirmą, negu važinėčiau taip, bet viskas tvarkoj. Dar pastabėlė, kai būsit Palangoj, visada žiūrėkit, ar nėra ženklo, kad mokamas parkavimas, nes mano draugė nepastebėjo ir paliko 5 val. mašiną. Paskui tik pamatė, tai neaišku ar kas nors fotkino, ar reikės baudą mokėti, draugė sako, kad būtų perspėjimas priklijuotas, bet aš abejoju, ar jis būtinas...
Atsakyti